Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEM SİSTEMİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEM SİSTEMİ."— Sunum transkripti:

1 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEM SİSTEMİ

2 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEM SİSTEMİ
öğretim yılından itibaren Anadolu Üniversitesi Açık öğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri sınavlarında tüm ödemeler yasal mevzuat gereği görevlilerin IBAN'larına (ÖSYM Sınavlarında olduğu gibi) yapılacaktır. Bu nedenle açıkögretim sınavlarında görev verilebilmesi için kendinize ait IBAN ve istenilen diğer bilgilerin 10/Temmuz/2012 tarihine kadar açıköğretim sistemine kaydının yapılması gerekmektedir.

3 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEM SİSTEMİ
A) Açık Öğretim Fakültesi sınavlarında daha önce görev almış olanlar bu işlemi şu şekilde yapacaktır: 1. Açık öğretim görevli sisteminde kaydı olanlar web sitesine giriş yapacaklardır.

4 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEM SİSTEMİ

5 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEM SİSTEMİ
2. Bu işlemden sonra cep telefonunuza gelen şifreyi ilgili yere yazarak sisteme giriş yapabilirsiniz. 3.Sistem açıldıktan sonra İBAN numaranızı ekleyip onaylamanız gerekmektedir.

6 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEM SİSTEMİ

7 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEM SİSTEMİ
B) Açık Öğretim sınavlarında hiç görev almamış olanlar veya sistemde kaydı bulunmayanlar ise okul yönetimine müracaat ederek, sisteme kayıtlarını yaptırdıktan sonra yukarıdaki işlemleri sırası ile yapacaklardır.

8 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEM SİSTEMİ
Lütfen karsılaştığınız hata uyarılarını dikkatlice okuyunuz. Uyarılar doğrultusunda sizden istenen bilgileri doğru ve eksiksiz giriniz. Sorularınızı aşağıdaki e-posta adresine yazabilirsiniz. Dikkat ve özeniniz için teşekkür ederiz. e-posta:


"ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEM SİSTEMİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları