Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İletişim Fakültesi Dekanlığı Prof. Dr. Suavi AYDIN.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İletişim Fakültesi Dekanlığı Prof. Dr. Suavi AYDIN."— Sunum transkripti:

1 İletişim Fakültesi Dekanlığı Prof. Dr. Suavi AYDIN

2 FAKÜLTEMİZİN 1 AYLIK GELİŞİMİ Fakültemiz binasının yapılması konusunda Rektörlük Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’na talimat vermiştir. İletişim Bilimleri Doktora Programının açılması için YÖK’ün istediği asgari öğretim üyesi şartı sağlanarak program dosyası Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü’ne gönderilmiştir. Fakültemizdeki kadro zenginleşmesine paralel değişiklikleri içeren ve daha çok öğrenci cezbetmemizi sağlayacak yüksek lisans program ve yönerge değişiklikleri Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Üniversitemiz Eğitim Komisyonlarından geçmiş, Senato’ya sunulmaya hazır hale gelmiştir.

3 Üniversitemiz atama kriterlerinin Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümümüz için ihtiyaç duyulan öğretim üyesi koşullarını karşılamaması nedeniyle gerekli ön çalışma yapılarak konu değerlendirilmek üzere Üniversite Eğitim Komisyonuna sunulmuştur. Fakültemizin gelişim perspektifi dikkate alınarak ileride yaşanacak kadro sıkıntılarına ilişkin yeni kadro dağılımı çalışması ve değerlendirilmesi yapılarak ek kadro talepleri belirlenmiştir. Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nün hedeflerimiz doğrultusunda aktif hale gelmesine yönelik olarak bölüme öğretim üyesi alınması konusunda norm kadro kullanım izinleri için Personel Dairesi Başkanlığı’na talepte bulunulmuştur.

4 İletişim yan dal programının açılması için hazırlıklar son aşamasına gelmiştir. Yeni yüksek lisans programlarının açılması ile ilgili program ve yönerge hazırlıklarının Temmuz ayı sonuna kadar tamamlanması beklenmektedir. Fakültenin 2013-2017 dönemi Stratejik Planı hazırlanmıştır. İletişim Bilimleri Yüksek Lisans Programı’nda eğitim-öğretim sürdürülmektedir.

5 2011-2012 bahar dönemi için İletişim Bilimleri Yüksek Lisans ders programı belirlenmiştir. Fakültemiz Prodüksiyon Atölyesi tarafından Klasik Türk Müziği Korosu Yeni Yıl Konseri çekimi yapılmış ve “Panayır” adlı belgeselin çekimlerine başlanmıştır. Fakültemizce düzenlenen Beytepe Film Günleri kapsamında iki film gösterimi gerçekleştirilmiştir. Erasmus programı kapsamında Fakültemiz ile Almanya’dan Mannheim School of Humanities arasında Medya ve İletişim Çalışmaları alanında anlaşma yapılmıştır.

6 Roma’daki La Sapienza Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından yüksek lisans düzeyinde İngilizce verilebilecek dersler Fakültemize sorulmuş ve buna uygun cevap verilmiştir. Muhtemelen kısa vadede bu üniversiteyle Erasmus çerçevesinde yoğun öğrenci değişimine gidilecektir. ● İLT 615 İletişim Etnografisi ● İLT 645 Söylem Kuramları ● İLT 630 İletişim ve Dilbilim ● İLT 661 Modernleşme Kuramları ve Medya ● İLT 640 Kültürlerarası İletişim ● İLT 662 Gündelik Hayat Etnografisi

7 Fakültemiz adına beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.


"İletişim Fakültesi Dekanlığı Prof. Dr. Suavi AYDIN." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları