Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. "Sofra bir kazanç ve öğrenme kuruluşudur." Hüseyin Özer.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. "Sofra bir kazanç ve öğrenme kuruluşudur." Hüseyin Özer."— Sunum transkripti:

1 Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. "Sofra bir kazanç ve öğrenme kuruluşudur." Hüseyin Özer

2 Sunumun İçeriği Özer Vakfı Middlesex Üniversitesi İş Tabanlı Öğrenme Hackney College Stajyerlik Programı

3 Özer Vakfı, 2012 yılında kurulmuştur. Vakfın amacı, maddi desteğe ihtiyacı olan yetenekli ve çalışkan öğrencilere destek sağlamak, yardım etmek ve burs vermektir. Vakıf, eğitim ve kültür enstitüleri kurmayı ve mevcut olanlara ise yardım etmeyi kendisine görev edinmiştir. Ulusal ve uluslararası yarışmalar düzenlenmesine ve sanat, bilim, spor ve kültür alanlarında ödüller verilmesine yardımcı olmaktadır.

4 Özer Akademi, Özer/Sofra International'ın eğitim koludur ve Özer Eğitim Vakfı'nın cömert desteğinden yararlanmaktadır. Özer Akademi, gençleri geçerliliği olan vasıflar, profesyonel yetkinlik ve yönetim becerileri ile donatmaktadır. Kurs ve eğitim programlarımız, gençlere işletmelerimizin birinde kaliteli iş deneyimi edinme imkanı sunmaktadır. Gençler burada geçerliliği olan ulusal nitelikler elde etmek için çalışmakta ve yönetim yapımız içerisinde gelişim gösterme imkanına sahip olmaktadır.

5 Sofra, Middlesex Üniversitesi ile bir ortaklık yürütmektedir. Bu kursun amacı girişimci ve yöneticiler yetiştirmek ve onların ileride kendi işlerini kurmalarını veya bir kurumda girişimci bir rol almalarını sağlayacak olan teorik ve pratik uzmanlığı kazandırmaktır. Sofra International işbirliği ile gerçekleştirilen Uygulamalı Proje, profesyonel ve pratik deneyimler sunacaktır. Girişimci restoran sahiplerine yüksek düzeyde eğitim verme amacıyla catering sektöründe ve konukseverlik alanında başarılı olmak için gereken esas bileşenleri öğretecektir.

6 Bu kurs, karar verme, fırsatları yakalama, yaratıcı ve eleştirel şekilde düşünme yetileriniz oluşturur ve bir girişimci ve lider olarak sizi geliştirir. Küçük ticari girişim ve işletme yönetimindeki asıl gereklilikleri ve güçlükleri ele alarak, kendi işinizi kurma, yürütme veya bir kurumda girişim pozisyonu edinme hedeflerinden oluşan uygulamalı bir projeyi bitireceksiniz.

7 Özer Çıraklık Programı Boris Johnson'un 2016 yılına kadar 250,000 staj imkanı sağlamak üzere Lonra'daki işletmelerle çalışma sözüyle harekete geçen Özer/Sofra International ve Hackney Community College, 5 Kasım 2012'de Sofra Covent Garden'da Özer Çıraklık Programını başlatmıştır. Çıraklık programı, Özer/Sofra International ve Hackney Community College'ın Londra ekonomisini büyütme ve genç nesillere istihdam olanağı sağlama yönündeki bağlılığını yansıtmaktadır.

8 Çıraklar, eğitim dönemleri boyunca yüksek kalitede yemek hazırlarken, servis kısmında da yer alarak, iş başında eğitim almaktadırlar. Haftada bir gün sınıf içi eğitim gören adaylar staj sonunda 2. seviyede yeterlilik elde etmektedir ve aynı zamanda stajları süresince ücret almaktadır. Aynı zamanda çıraklar, birkaç yıl içinde kendi işletmelerini kurmalarına yardımcı olan girişimcilik becerileri gibi değerli, aktarılabilir becerileri geliştirme fırsatı da yakalamaktadırlar.

9 Sofra International Ltd. ERASMUS öğrencileri için staj imkanları sunmaktadır. Program, öğrencilerin dil becerisi gibi bir takım beceriler edinmesine ve iş deneyimi kazanmaya çalıştıkları ülkenin ekonomik ve sosyal kültürüne ilişkin anlayışlarını geliştirmesine olanak sağlamaktadır.

10 Westminster Üniversitesi'nde Fahri Doktora unvanı aldığım günden bir kare...

11 Hackney Community College işbirliği ile gerçekleştirilen Özer Çıraklık Programı 2012 yılında başlamıştır.

12

13 Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri - 2013


"Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. "Sofra bir kazanç ve öğrenme kuruluşudur." Hüseyin Özer." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları