Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ VE BOSAV İŞBİRLİĞİ OLANAKLARI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MUĞLA ÜNİVERSİTESİ VE BOSAV İŞBİRLİĞİ OLANAKLARI."— Sunum transkripti:

1 MUĞLA ÜNİVERSİTESİ VE BOSAV İŞBİRLİĞİ OLANAKLARI

2 Giriş Bodrum ve Karya Bölgesi Kültür Sanat ve Tanıtma Vakfı, Bodrum ve yöresinin tarihi, doğal,kültürel ve sanatsal birikimlerini araştırmak incelemek,oluşturmak öğrenmek, öğretmek,korumak ve yaygınlaştırmak için 1994 senesinde kurulmuştur. BOSAV olarak,eğitim ve öğretimin, kültürün oluşmasında, doğal ve tarihi mirasların korunması ve sanatsal etkinliklerin yaygınlaşmasında çok büyük önemi olduğunun bilincindeyiz. Muğla Üniversitesi gibi "dünya standartlarında gerçekleştirdiği eğitim-öğretimi,uygulama ve araştırmalarını insanlığın hizmetine sunan bir Üniversite ile somut projeler üretmek ve hayata geçirmek en büyük dileğimizdir.

3 Giriş bölümünde belirttiğimiz amaçlar doğrultusunda aşağıdaki konularda ortaklaşa çalışmak Bodrum ve yöresine büyük yarar sağlayacaktır ; BOSAV Yayın Kurulu ile Üniversite'nizin ilgili birimlerinin,kitap, araştırma, inceleme ve benzeri yayımların hazırlanması,basımı ve dağıtımı konularında işbirliği; Üniversite'niz bünyesinde kurulu Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü ile 'eğitim-öğretim, araştırma, sosyal ve kültürel faaliyetlerin' uluslararası düzeyde yaygınlaşması için işbirliği; Yine Üniversiteniz AB ile İlişkiler Bölümünde özellikle 'Youth in Action ' programı ile gençler, gençler için çalışanlar, Sivil Toplum Kuruluşları, ve Kamu Kuruluşları için çok çeşitli fırsatlar bulunmaktadır. Bugüne kadarAB tarafından Türkiye genelinde kabul edilen 1.169 projeden sadece 1 tanesi Muğla iline aittir.

4 Muğla Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi ile ortak projeler: Akademi öğrencileri, öğretim üyeleri ve görevlileri ile başta Resim, Heykel, Grafik alanlarında düzenlenen sergi, workshop,sempozyum gibi etkinlikleri geliştirmek, bu tür. etkinlikleri uluslararası boyuta taşımak. Vakfımız bünyesindeki Kültür ve Sanat Kurulu, bu tür konularda her türlü işbirliğine hazırdır. Misyon ve vizyonları bir çok konuda örtüşen 2 kuruluşun işbirliğinin yaşadığımız yöre gençleri başta olmak üzere bölgemize, ülkemize yeni bir dinamizm katacağı inancındayız.

5 BOSAV olarak, Üniversite'nin yayım basım imkanlarından yararlanmak istiyoruz. Uluslararası ilişkilerini devreye sokmak istiyoruz. Güzel Sanatlar Akademisi'ni aktif olarak Vakıf faaliyetlerine dahil etmek istiyoruz. Bilimsel konferans vb. konularda destek istiyoruz.

6 Bosav olarak neler verebiliriz: Projelerin hazırlanmında görev alabiliriz. Görev aldırabiliriz. Etkinlikler için yer temin etmek sponsor bulmak, medya ilişkilerimizden yararlandırma konusunda destek oluruz.


"MUĞLA ÜNİVERSİTESİ VE BOSAV İŞBİRLİĞİ OLANAKLARI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları