Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.."— Sunum transkripti:

1 TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

2 Genel Müdür Adem Temiz Kurulduğu Yıl İşletme Müdürü Mutlu Kaymaz Ortakları Ali Haydar Kaya Hasan Sarı

3 Adem Temiz, 1989 yılında İstanbul’da o dönemin en büyük tekstil firması Örsa Holding mutfağında, mutfak şefi olarak göreve başladı.1994 yılında firma mutfağının özelleştirilmesiyle Adem Temiz catering sektörüne Tem-aş Mutfak adı altında adım attı.

4 1999 yılında ise Güngören’deki Hayat Yemek firmasını devir alarak Örsa Holding bünyesinden ayrılıp yeni bir açılım yapmıştır yılında Bayrampaşa’daki üretim tesisine taşınmış ve artan talepler doğrultusunda 2009 yılında 5000 m2 lik modern üretim tesisinde üretime başlamıştır. Aynı yıl arkadaşı Ali Haydar Kaya ve Rize deki okul yıllarından arkadaşı olan Hasan Sarı ile ortaklık yaparak bugünkü şirket yapısını oluşturmuşlardır.

5 Catering firmaları sektörü öncülerinden olan Temaş, 16 yılı aşkın tecrübesi ve ön planda tuttuğu müşteri memnuniyeti politikası ile toplu yemek sektöründe tercih edilir bir marka haline gelmiştir. Temaş Gıda’nın büyüme oranı döneminde %384tür.

6 Kalkınma Bakanlığı tarafından düzenlenen 5’inci İktisat Kongresi’nde Allworld Network ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı’nın (TEPAV) desteğiyle belirlenen Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinde 21. sıradadır

7 Temaş Gıda hedeflerini; “kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmak, müşteri memnuniyetinde sürekliliği sağlamak, gelişime açık ve tavizsiz kalite anlayışı ile sektördeki yerini sağlamlaştırmak” olarak tanımlamaktadır.

8 Temaş Catering, özel günlerde , toplu davetlerde, açılışlarda, kokteyllerde ve tüm yemekli organizasyonlarda da farkını yansıtarak, müşterilerine ve konuklarına unutulmaz bir lezzet tattırmayı hedeflemektedir. Temaş Catering, artık geleneksel hale gelen lezzet uzmanlığı ile müşterilerinin özel günlerini daha da özel hale getirmektedir.

9 YERİNDE ÜRETİM Temaş Catering, gerekli fiziki koşullara sahip kamusal ve özel tüm kurumlara ve Türkiye'nin her noktasına, 'mutfak kurma' yöntemi ile hizmet götürmektedir. Temaş; kurumların kendi mutfağında, uzman aşçıları, servis elemanları, profesyonel ekibi ve donanımlı ekipmanı ile üretim yapmaktadır.

10

11 HİJYEN ve KALİTE Temaş Catering, hammadde
tedariğinden, üretimin her aşamasına kadar olan süreçlerde kalite ve hijyene dikkat  etmektedir. Temaş Gıda, satın alma yapacağı tüm yerleri önceden kalite güvence müdürlüğü tarafından denetlenmekte ve yeterli görülenlerle tedarik sözleşmesi yapılmaktadır.

12 TAŞIMALI YEMEK Temaş Catering, Esenyurt‘taki 3450 m2'lik üretim merkezi ve Bayrampaşa şubesinde profesyonel, uzman ve deneyimli ekibi tarafından ürettiği yemekleri, koku ve görünümü bozmayan, bakteri gelişimini önleyen ve ısıyı koruyan termoboxlar içerisinde, izolasyonlu özel araç filosu ile zamanında, pratik ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerine ulaştırmaktadır.

13 REFERANSLAR

14

15 SERTİFİKALAR Çalışma ve İzin Belgesi Hizmet Yeterlilik Belgesi
Üretim İzni Belgesi İşletme Belgesi Sertifika

16 SEKTÖRDEKİ RAKİPLERİ Alioğlu catering Doğuşzade catering Evren Yemek
Kayalar Mutfak Sinerji Catering

17 ECE DÜRÜM NURDANE TAŞKALDIRAN


"TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları