Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İç mİmarlIk İç Mimarlık Nedir? İç Mimar Olmak İçin Gereken Özellikler

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İç mİmarlIk İç Mimarlık Nedir? İç Mimar Olmak İçin Gereken Özellikler"— Sunum transkripti:

1 İç mİmarlIk İç Mimarlık Nedir? İç Mimar Olmak İçin Gereken Özellikler
İç Mimarların Görevleri Kaynakça

2 İç mİmarlIk İç mimar, bir mekan (ev , büro, sinema, lokanta vb.)
veya çevreyi, müşterinin isteklerini ve ekonomik olanaklarını dikkate alarak sanat ilkelerine uygun biçimde düzenleyen ve döşeyen kişidir.

3 İç mimarlık ; yaşamın tüm zaman dilimlerinde ve teknolojik gelişmelerin ışığında zaman tasarruflu, kolay yaşanır, kişi ya da kurumsal kimliğe özel, rahat, konforlu, estetik, özgün, ruhu ve bedeni pozitif besleyen bireysel ve genel mekanların tüm donanımı ile tasarlanmasını kapsar.

4 Amaç, bu verilerden yola çıkarak araştırma,
Ana Sayfa Amaç, bu verilerden yola çıkarak araştırma, proje uygulama ayağı ile global rekabetin içinde var olabilecek özgün, yaratıcı, yenilikçi, toplumdan kopmayan donanımlı içmimarlar yetiştirmektir.

5 Mİmar olmak İçİn gereken
özellİker Ana Sayfa İç mimar olmak isteyenlerin: Normalin üstünde genel yeteneğe, Şekil ve uzay ilişkilerini görebilme, renkleri ayırt edebilme, zihinde canlandırabilme özelliklerine, Yaratıcı güce ve görsel sanatlara ilgiye, Eleştiriye ve yeniliklere açık kişilik özelliklerine, Bir işi planlayıp uygulayabilme yeteneğine, Başkalarını etkileyebilme gücüne sahip olmaları gerekir.

6 İç MİmarlarIn görevlerİ
Ana Sayfa Müşterinin isteklerini ve ihtiyaçlarını saptar, Mekanda yapılması gereken değişiklikleri ve konulacak eşyaları tasarlar, Tasarımın krokisini çizer, Kullanılacak malzemenin ve satın alınacak eşyanın kalitesine göre fiyatını ve işçilik ücretini hesaplar, Dekorasyon malzemelerinin ve mobilyaların satın alınmasında müşteriye yardımcı olur, Mobilyaların, halı ve perdelerin yerleştirilmesini sağlar.

7 hazIrlayan Beste Aleyna Avcı
Çıkış Beste Aleyna Avcı BENİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM…. Kaynaklar :


"İç mİmarlIk İç Mimarlık Nedir? İç Mimar Olmak İçin Gereken Özellikler" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları