Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Düzey B1&B2 Υποέργο Τουρκικής 08 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 8 Υποέργο Τουρκικής 08 Επιμόρφωση νέων αξιολογητών και ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για την εξ αποστάσεως.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Düzey B1&B2 Υποέργο Τουρκικής 08 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 8 Υποέργο Τουρκικής 08 Επιμόρφωση νέων αξιολογητών και ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για την εξ αποστάσεως."— Sunum transkripti:

1 Düzey B1&B2 Υποέργο Τουρκικής 08 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 8 Υποέργο Τουρκικής 08 Επιμόρφωση νέων αξιολογητών και ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση εξεταστών της Τουρκικής

2 B1 Tek taraflı konuşma (yorumlama) Etkinlik 2.2 SORU 1 : Resim 31’de gördüğünüz kişi ağabeyiniz. Nereye gidecek? Seyahat etmesinin amacı ne olabilir? Anlatın. SORU 2: Seyahat etmek istiyorsunuz. Resimlere bakın. İki seyahat biçimini karşılaştırın. Olumlu ve olumsuz yanları neler olabilir? Anlatın. Mayıs 2011 (Deneme testi)

3 B2 Tek taraflı konuşma (yorumlama) B2 Etkinlik 2.2 SORU 3: Resim 15’te gör- düğünüz kızlar sizce nasıl hissediyorlar ve aralarında neler konuşuyorlar? SORU 4: Resim 12 ile resim 14’e bakın. Resimde gördüğünüz kişilerden hangisinin yerinde olmak isterdiniz? Kimin yerinde olmayı hiç istemezdiniz? Niçin? Mayıs 2011 (Deneme testi)

4 B1 Aday, İş,okul, boş zamanlar vs gibi aşina olduğu konularda açık ve standart dilin kullanıldığı bir konuşmayı anlaya- bilmelidir. Seyahat sırasında karşılaşabilecek durumların üstesin- den gelebilmelidir. İlgi alanında ve aşina olduğu konularda basit ve tutarlı bir dille karşılıklı konuşmaya girebilmelidir. Bir olay, bir deneyim ya da bir rüyasını anlatabilmeli, bir umudunu ya da bir hedefini tasvir edebilmeli, bir fikir veya projeyle ilgili nedenlerini kısaca açıklayabilmeli- dir.

5 B2 Aday, Teknik terimler içeren kendi dalında uzmanlaşmış bir metnin soyut veya somut konularının ana temasını an- layabilmelidir. Ana dili Türkçe olan biriyle konuştuğunda tutarlı ve rahat bir şekilde iletişim kurabilmelidir. Çeşitli metin türlerinde ayrıntılı ve anlaşılabilir bir şekilde kendisini ifade edebilmeli, güncel olaylarla ilgili bir konuda fikrini aktarabilmeli ve bu konunun olumlu veya olumsuz yönlerini yorumlayabilmelidir.


"Düzey B1&B2 Υποέργο Τουρκικής 08 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 8 Υποέργο Τουρκικής 08 Επιμόρφωση νέων αξιολογητών και ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για την εξ αποστάσεως." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları