Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kullanıcı Kılavuzu AtoZ Admin’den Veri Tabanı Ekleme

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kullanıcı Kılavuzu AtoZ Admin’den Veri Tabanı Ekleme"— Sunum transkripti:

1 Kullanıcı Kılavuzu AtoZ Admin’den Veri Tabanı Ekleme http://support.ebsco.com/training/resources.php

2 http://admin.atoz.ebsco.comhttp://admin.atoz.ebsco.com adresinden AtoZ yönetici modülüne giriş yapınız. Kullanıcı adı ve şifrenizi EBSCO temsilcilerinden temin edebilirsiniz.

3 Başlık ekleme işlemini ‘‘Title Wizard’’ sekmesi altında yer alan ‘‘Vendor selection’’ ve ‘‘Package selection’’ bölümlerinden yapabilirsiniz.

4 Öncelikle eklemek istediğiniz veri tabanının sağlayıcısını seçiniz. AtoZ’deki tüm sağlayıcıların listesini görmek için ‘‘Vendor selection’’ linkine tıklayınız.

5 Karşınıza gelecek ekranda sağlayıcıları görebilirsiniz. Her bir sağlayıcının yanındaki ‘‘Details’’ linki ile ilgili sağlayıcıya ait veri tabanlarının listesini görebilirsiniz. Eğer eklemek istediğiniz veri tabanını gördüyseniz ‘‘Continue’’ butonuna tıklayarak bir sonraki adıma geçiniz.

6 Şimdi de eklemek istediğiniz veri tabanını seçiniz. Türkiye’ye özel oluşturulan paketleri sizler için AtoZ’ye eklemekteyiz. ANKOS ve EKUAL ibareleri, veri tabanlarının Türkiye’ye özel olduğunu belirtmektedir. İlgili veri tabanını seçtikten sonra ‘‘Continue’’ butonuna tıklayınız.

7 Son olarak ‘‘Finish’’ butonuna tıklayınız. Böylece veri tabanı ekleme işlemini tamamlamış olacaksınız. Eklediğiniz veri tabanları birkaç gün içinde aktif olacaktır ve kullanıcılarınıza görünür hale gelecektir.

8


"Kullanıcı Kılavuzu AtoZ Admin’den Veri Tabanı Ekleme" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları