Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Oxford Learn – Online Practice Öğretmenler için Kayıt Süreci

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Oxford Learn – Online Practice Öğretmenler için Kayıt Süreci"— Sunum transkripti:

1 Oxford Learn – Online Practice Öğretmenler için Kayıt Süreci

2 Aşama 1: Ana Sayfa - www.oxfordlearn.com web sitesine gidiniz.
- EğerTeachers’ Club üyesiyseniz, var olan kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Daha önce kullandığınız bir e-posta adresi ile tekrar kayıt yapamazsınız.

3 Aşama 2: Kayıt - Eğer Teachers’ Club üyesi değilseniz, Kaydol / Register’a tıklayınız. - Dil tercihinizi isteğiniz doğrultusunda sağ üst köşede bulunan açılır listeden değiştirebilirsiniz. Bu, özellikle, öğrencileriniz için kullanışlı olabilir.

4 Aşama 3: Kayıt Olma - Gerekli bilgileri giriniz ve Kaydol / Register butonuna basınız. - Şifreniz en az 6 karakterden oluşmalıdır ve de en az bir küçük harf, bir büyük harf ve bir rakam içermelidir.

5 Aşama 4: Sisteme Giriş - Bu noktada girdiğiniz bilgilerin bir özetini ve giriş butonunu görebilirsiniz. - Daha sonra adresinden sisteme doğrudan giriş yapabilirsiniz. Bu aynı zamanda öğrenciler için de geçerli olan giriş sayfasıdır.

6 Aşama 5: Kurum Hesabına Katılım
- Bunun için ana sayfanızda yer alan Katılım kodunu girin / Enter joining code ibaresine tıklayınız ve de açılan kutuya kurumdan alınacak Öğretmen katılım kodu / Teacher joining code’unu giriniz. - Bu işlemi tamamladıktan sonra kurum yetkilisine haber veriniz. Bu kişi size Öğretmen ve Yönetici / Teacher and Administrator rolü atayacaktır.

7 Aşama 6: Sınıf Oluşturma
- Önce sol taraftaki menüde bulunan Sınıfları yönet / Manage classes’a sonra da sağ tarafta bulunan Create new class’a tıklayınız. - Sınıfları oluştururken diğer öğretmenlerin kullandığı sınıf isimlerinin baz alınması tavsiye edilir. Örneğin, 9A, 9B, 9C veya A1.1, A1.2, A1.3.

8 Aşama 7: Öğrenci Katılım Kodları
- Öğrencilerin sınıfınıza kaydolabilmeleri için Öğrenci katılım kodu / Student joining code’una ihtiyaçları vardır. - Bu kodu Sınıf ayrıntıları / Class details bölümünde bulabilirsiniz. Öğrenci katılım kodunu sınıfta tahtaya yazarak öğrencilerinizle paylaşabilirsiniz.

9 Aşama 8: Ders Ekleme - Kullanacağınız materyale, adının bir bölümünü Ara / Search kutusuna yazarak ulaşabilirsiniz. - Kullanacağınız materyali bulduğunuzda, Sınıfa ekle / Add to class’a tıklayınız. Doğru seviyedeki (Elementary, Pre-Intermediate, A1, A2 vb.) kitabı seçtiğinizden emin olunuz. Ders ekleme 10 dakika kadar sürebilir.

10 Aşama 9: Derse Giriş - Derse giriş yapmak için eklemiş olduğunuz materyalin adına tıklayınız. - Farklı derslere ya da farklı seviyelere giriyorsanız, aynı hesaptan istediğiniz kadar ders materyali yükleyebilirsiniz.

11 Aşama 10: Destek - Eğer sorularınız olursa, adresine yazarak destek alabilirsiniz. - Lütfen karşılaştığınız sorunu mümkünse ekran görüntüsü ve hesap bilgisini ekleyerek detaylı bir biçimde İngilizce olarak yazınız. Eğer Türkçe desteğe ihtiyacınız olursa, numaralı telefonu arayabilirsiniz.


"Oxford Learn – Online Practice Öğretmenler için Kayıt Süreci" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları