Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı Birinci Yönlendirme Komitesi Toplantısı Iain Maclean 20 Haziran 2012 Çevre ve Şehircilik.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı Birinci Yönlendirme Komitesi Toplantısı Iain Maclean 20 Haziran 2012 Çevre ve Şehircilik."— Sunum transkripti:

1 IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı Birinci Yönlendirme Komitesi Toplantısı Iain Maclean 20 Haziran 2012 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir.

2 Genel Gelişim Proje Ofisi kuruldu Başlangıç raporu hazırlandı Yönlendirme Kurulu Toplantısı- 20 Haziran Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir.

3 Gelişim Faaliyet 1 İletişim Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile dört toplantı düzenlendi Proje web sitesi gereklilikleri - Mutabakat sağlandı IPPC Envanter Veri Tabanı için teknik gereklilikler - Taslak halinde Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir.

4 Faaliyet 1 İletişim Haziran 2012 Web sitesi + İletişim uzmanlarının işe alınması Taslak iletişim planına başlanması Web sitesinin geliştirilmesine başlanması IPPC envanter veri tabanı için teknik gerekliliklerin sonuçlandırılması Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir.

5 Faaliyet 2 RIA Gelişimi Metodolojinin Başlangıç Raporunda detaylandırılması Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir.

6 Faaliyet 2 RIA Haziran 2012 RIA için gereken ekonomik analizin kapsamı konusunda mutabakat sağlanması Ekonomi uzmanı için İş Tanımının hazırlanması Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir.

7 Faaliyet 3 IPPC Envanter Gelişimi Anket formu ve kapasite kılavuzu- hazırlandı 08 Haziran’da TOBB’a sunum- hazırlandı Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir.

8 Faaliyet 3 IPPC Envanteri Haziran 2012 08 Haziran’da TOBB’a sunum yapılması Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca Endüstri gruplarına gönderilecek yazıların hazırlanması Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın tüm endüstri gruplarına yazı+ anket formu göndermesi İki IPPC uzmanının işe alınması Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir.

9 Faaliyet 4 & 5 RIA ve IPPC Eğitimi 2013 Nisan ayında planlanan RIA eğitimi 2013 Ekim/Kasım ayında planlanan IPPC eğitimi Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir.

10 Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir.


"IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı Birinci Yönlendirme Komitesi Toplantısı Iain Maclean 20 Haziran 2012 Çevre ve Şehircilik." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları