Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 BurnAware  FreeDiscBurner  ExpressBurn  UltraIso  WinIso  ImgBurn  DeepBurner  CdBurnerXp  Nero.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " BurnAware  FreeDiscBurner  ExpressBurn  UltraIso  WinIso  ImgBurn  DeepBurner  CdBurnerXp  Nero."— Sunum transkripti:

1

2  BurnAware  FreeDiscBurner  ExpressBurn  UltraIso  WinIso  ImgBurn  DeepBurner  CdBurnerXp  Nero

3 BurnAware CD, DVD ve Blu-Ray disklere yazma işlemini gerçekleştirmek için içerisinde gerekli tüm araçları içeren kullanımı basit bir programdır. Hangi dosyalarla ilgili yazma işlemi yapmak istediğinizi seçebileceğiniz bir sihirbaz arayüzüne sahiptir. Veri ve müzik disklerinin yanı sıra DVD ve ISO dosyaları arasından da seçim yapabilirsiniz.

4

5 Free Disc Burner, ücretsiz bir CD/DVD yazma programı. Çoklu oturum (multi session) yazmayı ve Blu-Ray diskleri desteklemekte olup, tekrar yazılabilir. CD/DVD'ler için silme işlemi de yapabilmektedir.

6  Diskin CD ortamına veri sağlayamaması nedeniyle CD/DVD ortamının zarar görmesini engelleyen teknolojiyi içerir.  Gelişmiş bir CD/DVD hız tespiti sunar.  Gelişmiş bir dosya tanıma sistemi sunar.  Otomatik olarak yazma modu seçer.

7

8  Express Burn CD, DVD, HD-DVD, Blu-ray disklere veri yazmanıza olanak sağlayan ücretsiz ve küçük boyutlu bir programdır.  Sürükle bırak yöntemiyle kolayca istediğiniz dosyaları seçerek yazdırma işlemine başlayabilirsiniz.

9

10 UltraISO bir ISO CD/DVD görüntüsü oluşturma/düzenleme/dönüştürme yazılımıdır. Kendi kendine başlayabilir. CD/DVD oluşturabilir. UltraISO ile ISO ve BIN uzantılı CD/DVD yedekleri üzerinde tam anlamıyla bir kontrol sağlayabiliyorsunuz.

11  ISO dosyasını direkt olarak düzenleyebilir, dosyaları ve klasörleri dışarı çıkarabilir.  ISO dosyası oluşturabilir, CD/DVD görüntüsünden CD/DVD oluşturabilir.

12

13  WinISO, programı diskler için görüntü formatı oluşturma işlemleri sunan bir programdır.  Program, kullanıcılara Cd ve Dvd disk içeriklerinden imaj alma, Iso ve Bın gibi disk görüntüsü alma işlemleri sunan kapsamlı bir yazılımdır. Windows işletim sistemi kullanıcıları için uygun olan ücretsiz bir programdır.  Iso formatındaki disk görüntülerini düzenleyebilir, dışa aktararak, açma ve silme işlemlerini oluşturabileceğiniz kolay kullanımlı bir programdır.

14

15  ImgBurn sisteminizi yormayan küçük bir uygulama olmasına rağmen CD/DVD/HD- DVD ve Blu-ray disklere yazmayı desteklemektedir.  CD ve DVD'lerinizde bulunan verileri kalıp dosyası halinde bilgisayarınızda saklamanıza olanak tanıyan programla istediğiniz zaman bu kalıp dosyalarını tekrar CD ve DVD'lere yazdırabilirsiniz.

16

17  Ücretsiz, küçük boyutlu ve başarılı bir CD/DVD yazma programıdır.  Kategorisindeki diğer büyük boyutlu ve ücretli programlarla benzer özelliklere sahip, gelişmiş ve kolay kullanımlı.  Programı çalıştırdığınızda basit bir yardımcı ekranla sizi yönlendiriyor.  Daha sonra alışık olduğunuz, windows gezgini benzeri bir arayüzle, sürükle-bırak yaparak CD/DVDnize yazacağınız dosyaları seçip yazma işlemine başlıyorsunuz.  Ayrıca yazdığınız CD/DVDleriniz için,CDyi takdığınızda otomatik olarak başlayan menüler oluşturabilir ve aynı zamanda CDnizin kapağını (cover) da hazırlayabilirsiniz.

18  CD/DVD veri diskleri oluşturma  AudioCD (Müzik CDsi) oluşturma  ISO kopyaları olusturma ve yazma  Bootable (CDden açılabilme) CD oluşturabilme  Multi-session (bos kalan kısma sonradan yeniden yazabilme) desteği

19

20 Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip CD,DVD ve Blu-Ray yazma programıdır. CDBurnerXP'nin kullanıcı odaklı ara yüzü sayesinde kurulumu ve kullanımı son derece kolaydır. CD yazma işlemlerinin yanı sıra ISO imaj dosyaları oluşturabilir veya mevcut imaj dosyalarını yazdırabilirsiniz. NGR ve BIN uzantılı dosyaları ISO formatına çevirebilmektedir. Türkçe ve ücretsiz olarak dağıtılmasına rağmen reklam veya benzeri zararlı bileşenler içermez. Birebir CD ve DVD kopyalama işlemlerini de destekleyen CDBurnerXP bir cd yazma programından beklenen tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Müzik CD'lerinizi bilgisayarınıza kopyalayabileceğiniz gibi ses dosyalarının formatlarını da dönüştürebilirsiniz.

21  CD, DVD ve Blu-Ray yazma  Ses CD'leri oluşturma  ISO oluşturma ve yazma  Veri doğrulama  Çoklu dil desteği

22

23  Nero, hem DVD-R-RW, hem de CD-R-RW disklerine yazmak için tasarlanmış esnek, güvenilir ve kolay kullanımlı bir uygulamadır.  Dijital 5+1 ses çıkartma, video filmlerinize efektler verebilme, kesme ve yazı ekleme özellikleriyle gelişmiş WAV düzenleme, özellikleri bulunuyor.  MPEG-4 kodlayıcısı, DVD filmleri MPEG-4 biçimine çevirme özelliklerini de destekler.  Nero; veri, video, resim, ses ve yedekleme işlemleri için tek başına yetebilen gelişmiş bir paket programıdır.  Buna ek olarak Nero, dinamik olarak CD takıldığında çalıştırmayı otomatikleştirecek şekilde kaldırabilir, çoklu dil desteği sağlar.

24 İlk adım olarak indirdiğimiz “Nero-9.4.12.3d_free.exe” yi çalıştırıyoruz.

25

26

27

28

29

30

31

32


" BurnAware  FreeDiscBurner  ExpressBurn  UltraIso  WinIso  ImgBurn  DeepBurner  CdBurnerXp  Nero." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları