Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

261384536 İREM KARASAKAL.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "261384536 İREM KARASAKAL."— Sunum transkripti:

1 İREM KARASAKAL

2 Piyasadaki resim düzenleme programları içinde en iyileri arasında yerini almış olan Picasa, basit arayüzü ve kolay kullanımı ile kullanıcılar tarafından çok fazla tercih edilmektedir.  Kolay ara yüzüne rağmen programda yapamayacağınız işlem yoktur.

3 Picasa ile; grafik dosyalarınızı kesebilir, rötuş yapabilir, otomatik olarak renk ve kontrast ayarı yapabilirsiniz.Bunun yanında; keskinleştirme, renk değiştirme , tonlama, parlaklığı artırma, doygunluk ve sıcaklık değerlerini değiştirme gibi işlemler yapabilirsiniz.

4 Ayrıca fotoğraflarınıza ince ayarlar kısmından ışık ekleyebilir, vurgulayabilir, gölgelendirebilir ve renk sıcaklığını ayarlayabilirsiniz.

5 Google Picasa ile fotoğraflarınızı düzenlemek, transfer etmek ve sevdiklerinizle rahatlıkla paylaşmak çok kolay. Picasa’da otomatik olarak albümler halinde tüm resimlerinizi düzenleyebilirsiniz. Zamanınızı boşa harcayarak dosya veya klasör aramaktan kurtulabilirsiniz.

6 Program JPEG, GIF, BMP, PSD ve film dosyaları ile çalışır
Program JPEG, GIF, BMP, PSD ve film dosyaları ile çalışır. Sadece en uyumlu dijital kameraları değil, albüm halinde USB sürücüsü ve dışarıdaki resimleri de algılar.Düzenleme araçları sayesinde renk kaldırmaları, kırmızı gözü düzeltmeler, göz kırpmalar ve renkten renge geçiş yapılabilir, Mp3ler ile slayt gösterisi hazırlayabilirsiniz.


"261384536 İREM KARASAKAL." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları