Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hazırlayan: Kübra AYAN

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hazırlayan: Kübra AYAN"— Sunum transkripti:

1 Hazırlayan: Kübra AYAN

2 Nedir ? Bilgisayarınızın yazılım ihtiyaçlarını karşılarken en önemli programlardan bazıları da medya oynatıcılar ve çoklu ortam araçlarıdır. Sahip olduğunuz video dosyalarını açma konusunda size yardımcı olan bu yazılımlar genelde ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan programlardır.

3 GOM Player Programı GOM Player, bilgisayar kullanıcılarının sabit diskleri üzerinde yer alan tüm video dosyalarını kolayca oynatabilmeleri için geliştirilmiş olan ücretsiz bir medya oynatıcıdır.

4 GOM Player Program Özellikleri
GOM Player, sorunsuz bir alt yazı desteği sunuyor. VİDEO izlerken CTRL+E kısayol tuşu ile videonun içinden herhangi bir resmi alabiliriz. Equalizer (Ses Dengeleyici) desteği sunuyor. Daha kaliteli ses alabilmek için Winamp'ın eklentilerini kullanabilir, gerçek zamanda ses üzerine efektler de verebilirsiniz. Bozuk ve tamamı indirilmeyen AVI dosyaları oynatılabiliyor. GOM Player farklı medya biçimleriyle Windows medya biçimlerini de (WMV, ASF, ASX) destekler. Ayrıca, 5.1 kanal ses çıkışı ile DVD kalitesinde video izleyebilirsiniz.

5 GOM Player Program Kurulumu
1. Adım

6 GOM Player Program Kurulumu
2. Adım

7 GOM Player Program Kurulumu
3. Adım

8 GOM Player Program Kurulumu
4. Adım

9 GOM Player Program Kurulumu
5. Adım Burada Kurulum Yapılıyor Bekliyoruz..

10 GOM Player Program Kurulumu
6. Adım

11 KM Player Programı KM Player birçok medya dosya formatını destekleyen ve oynatabilen çok yönlü bir oynatıcıdır.. İçerdiği özelliklerin genişliği ile her bilgisayarda olması gereken programlar arasındadır...Çok geniş bir özellik yelpazesine sahip bu program ile video izleyebilir veya ekran görüntülerini birçok yol ile yakalayabilirsiniz.

12 KM Player Program Özellikleri
10 GB'lık filmleri bile rahatça oynatabiliyorsunuz. Programda o kadar çok performans ayarı var ki, tüm bunları çözmeniz saatler alabilir. Filmden altyazıyla birlikte bölüm kesmebilme Tüm codec paketleri ile uyumlu çalışabilme Çoklu dil desteği ve özel filtreler sayesinde KM Player sinema sevenlerin aradığı özellikleri sunuyor. Programın orta ve üstü seviyedeki bilgisayarlara yönelik olması KM Player'ın en büyük eksisi.

13 BS Player Programı  BS Player (avi, mpg, asf, wmv, wav, mp3 vb) video ve DIVX dosyalarını oynatmak için geliştirilmiş medya oynatıcısıdır. BS Player piyasaya sürüldüğü ilk dönemlerde herkes tarafından tercih edilen başarılı bir programdı. Düşük sistemlerde bile performans göstermesi, altyazı ve farklı dillere verdiği destek bu yazılımın DivX severler tarafından tercih edilmesini sağladı.

14 BS Player Program Özellikleri
DVD filmleri göstermesi  Görüntü kalitesini değiştiren ayarlar, ayrı codec yüklemeye gerek kalmaması Sürükle ve bırak desteği Komut satırı desteği Pan-tarama ve özel seçenek tarama panı Çözünürlük değişiyor, Kare yakalama 2 den fazla ses AVI dosyalarını desteklenen (multi language) akışları

15 Media Player Classic Programı
Media player Classic çok bilinen bir video oynatma programıdır ve Windows’un tüm sürümleriyle uyumlu olan MPC mükemmel oynatma kalitesi ile göz doldurmaya devam ediyor ..

16 Media Player Classic Programı Özellikleri
Android telefonlar için ücretsiz Uzaktan kumanda APP Hatalar ve açığı giderir. Video dosyalarınızı yürütürken sisteminizi kasmamaya özen gösterir MPC düşük RAM kullanımı Yön tuşlarıyla ileri ve geri sarma Ctrl+ sağ, sol tuşları ile frame atlamaları Alt yazı desteği, geniş ses ve görüntü codec bankası başlıca özellikleri arasındadır .

17 VLC Player Programı  VLC en popüler ses ve video formatlarını MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, MP3, ve OGG, hatta DVD ve VCD'leri bile hiçbir sorun çıkarmadan oynatabilme özelliğine sahip..

18 VLC Player Programı Özellikleri
Sistem codecleri ve birçok popüler video formatı ile uyumlu Canlı kayıt imkanı Anlık duraklatma ve kare kare ilerletme imkanı Hız kontrol özelliği HD yüksek kalite medya ve görüntü oynatma desteği En yeni ve en popüler formatların tamamını oynatabilme Eklenti desteğinin olması.

19 BENİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.. 


"Hazırlayan: Kübra AYAN" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları