Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Windows Media Player.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Windows Media Player."— Sunum transkripti:

1 Windows Media Player

2 Windows Media Player 9 : Windows XP Creativity Fun Pack for Windows Media Player 9
Series eklenti paketi ile Media Player 9`a çok güzel görsel efektler katıldı. Bu görsel efektler eşliğinde müzik dosyalarınızı dinlerken harika efektlerin sürekli dönmesini ya da dijital fotoğraflarınız için güzel sunumlar hazırlayarak bunların gösteri yapmasını sağlayabilirsiniz. Bu eklenti paketi içinde 3D Alchemy kategorisi altında çeşitli Visualization efektleri bulunuyor. Aynı eklenti paketi içerisindeki bir başka efekt aracı da Picture Viz 3D: Spring Edition. Bu araç, bilgisayarınızda bulunan dijital fotoğraflarınızı kullanarak eğlenceli sunumlar hazırlamanıza olanak tanıyor. Müzik dinlerken çeşitli efektler görmek isteyenler için uygun bir programdır.

3 Bu eklentiyi bilgisayarınızda sorunsuz çalıştırabilmeniz için
minimum sistem gereksinimleri: Windows XP Home Edition veya Professional işletim sistemi 350 Mhz hızında işlemci 64 MB RAM 300 MB boş sabit disk alanı 16 MB ekran kartı

4 Üreticisi: Microsoft Boyutu: 2744 KB Lisans: Ücretsiz (Freeware) Sistem Gereksinimleri: Windows XP

5 WİNDOWS MEDİA PLAYER 10 : Microsoft Windows Media Player 10'un Kararlı bir sürümünü yayınladı. Media Player bu son sürümünde ses ve video dosyalarını yönetmek oldukça kolaylaştırılmış. Windows Media Player 10'un görünüşü önemli ölçüde değişmiş, genel dijital ortam etkinlikleri daha hızlı ve daha sezgisel yapılabilir hale gelmiştir. Player daha geniş çeşitlilikte dijital ortamı - müzik, video ve şimdi TV ve fotoğraf - yönetmeniz ve keyfini yaşamanız için yeni yollar sunar.

6 Sürüm : 1 Boyut : 12.1 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) İşletim Sistemi : Windows XP Üretici Firma : Microsoft Corporation

7 75'ten fazla taşınabilir ortam aygıtını destekleyen Windows Media Player 10, size geniş bir aygıt yelpazesinde daha fazla dijital müzik dinleme olanağı sağlar. Toplu depolama aygıtları ve gelecek kuşak aygıtlar için, Windows Media Player 10'daki Otomatik Eşitleme özelliği müziklerinizi ve hatta video, resim ve kaydedilmiş TV programlarını taşınabilir müzik ve video oynatıcılarıyla eşitlemenizi sağlar. Bu özellikler geniş dijital ortam koleksiyonlarını yönetme zorluklarını azaltır .Ayrıca kendi CD'lerinizi yaygın olarak kullanılan biçimlerde kopyalayabilirsiniz.

8 Windows Media Player 10, farklı online müzik sitelerini desteklemesiyle dikkat çekiyor. Yüksek kaliteli müzik ve video görüntülemenin yanında harici aygıtlara da tam destek veriyor. Windows Media Player 10, Windows XP tabanlı bilgisayarlarda ve geniş çeşitlilikteki taşınabilir aygıtlarda dijital ortam bulma, yürütme ve aktarma için en iyi kullanımı sağlayan tüm işlevlere sahip bir ortam yürütücüsüdür.

9 WİNDOWS MEDİA PLAYER 11 : Üreticiden: Windows XP için Windows Media Player 11, dijital medyanız için size eşsiz bir seçenek ve esneklik sunar. Bilgisayarınızdaki dijital müzik, fotoğraf ve video kitaplıklarınızı kolayca yönetebilir ve koleksiyonunuzu istediğiniz yere götürmeniz için geliştirilen basitleştirilmiş yolların keyfini çıkarabilirsiniz.

10 YENİLİKLER ; • Tasarımda Sadelik • Sevdiğiniz Müziklerin Daha Fazlası • Tasarımda Sadelik
• Akıcılık ve kısayollar • Ayarlara hızlı erişim • Durum alanı • Basitleştirilmiş kitaplık gezintisi • Daha fazla CD kopyalama seçeneği

11 Player Genel Özellikleri
Windows Media Player Genel Özellikleri Basitleştirilmiş kitaplık gezintisi Windows Media Player 11, müzik parçalarınızı düzenli tutmanızı ve görselleştirip keşfetmek için yeni yaratıcı yollar bulmanızı kolaylaştıran çeşitli geliştirmeler içerir. Gezinti bölmesinde sanatçıları, albümleri, şarkıları, tarzları, yılları ve derecelendirmeleri gösteren basit bir liste sayesinde, artık müziğin kendi özel medya kategorisi görünümü Var.ve müzik koleksiyonunuzun görünümünü istediğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz.

12 Güçlü çalma listeleri Şarkılar, albümler ve bir müzik tarzının tamamı Player'ın
sağ tarafındaki Liste bölmesine sürüklenerek çalma listeleri hala kolayca geliştirilebilir; ancak şimdi gezinti bölmesinde ve Liste bölmesinde çalma listesi kaydetmek ve oluşturmak için kolay erişilebilen düğmeler var. Gezinti bölmesindeki Çalma Listesi Oluştur düğmesi tek tıklatmayla çalma listesi oluşturma özelliğine erişim sağlar. Liste bölmesindeki basit kaydetme ve adlandırma işlevleri, parmaklarınızın ucunda sezgiye dayalı çalma listesi oluşturma becerileri sağlıyor.

13 CD yazmayla ilgili geliştirmeler Büyük bir dijital müzik kitaplığına sahip olmanın avantajlarından biri özel CD'ler oluşturabilmektir. Windows Media Player 11'deki Yaz sekmesi, bu deneyimi daha da iyileştirmek için geliştirilmiştir. Bilgisayarınıza boş bir CD taktığınızda, Yazma listesinde bir kapasite ölçer görünür (aygıt eşitlemede kullanılanla aynı ölçer). Siz dijital medyayı Yazma listesine sürükleyip bıraktıkça gösterge uygun şekilde ayarlanır. Bu, özel karışımınıza en fazla miktarda müzik ekleme işini daha iyi yapmanıza yardımcı olur.

14 Hazırlayanlar : Nurdan Buğu Ayşe Taylan


"Windows Media Player." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları