Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DÜŞÜNELİM ÇÖZELİM HAYALLERİM ÇİZGİDE SAKLI EDANUR ACAR

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DÜŞÜNELİM ÇÖZELİM HAYALLERİM ÇİZGİDE SAKLI EDANUR ACAR"— Sunum transkripti:

1 DÜŞÜNELİM ÇÖZELİM HAYALLERİM ÇİZGİDE SAKLI EDANUR ACAR
KURGU KUŞAĞI DÜŞÜNELİM ÇÖZELİM HAYALLERİM ÇİZGİDE SAKLI EDANUR ACAR

2 Sorun, İstek ve İhtiyaçlarım. Merak ve Hayal Ettiklerim
Dünya’nın yok olması Bazı liselere katsayı konulması Bazı ülkelerin çaresizlik ve yoksulluğu Atomu inceleyeceğimiz bir mikroskobun daha icat edilmemesi Küresel ısınma Kız çocukların okula gönderilmemesi Köy okullarında yeterli araç ve gereç olmaması Okulların temiz olmaması Okuma- Yazma bilmeyen insanların kandırılması Kitap okumanın sevilmemesi Çözüm İstediğim Düşüncem Belirlediğim Düşüncemin Detaylı Açıklaması Bilim adamlarının araştırmalarına göre ortalama her aileden 1-2 kişi kitap okumaktan hoşlanmıyor.Bende bu yüzden bu soruna bir çare bulmak istiyorum.

3 Geliştirmek İstediğim Önerilerim Bu Önerileri Seçme Gerekçem
Çözüm Önerilerim Kütüphanelerin çoğalması Toplumda kitapların dönüşümlü kullanılması Bir kampanya başlatılarak her evde bir kitabın olmasını sağlamak Bir anket yaparak en çok sevilen hikaye türünü belirleyip halk kütüphanelerinde çoğaltmak Geliştirmek İstediğim Önerilerim Toplumda hikayelerin dönüşümlü kullanılması Bu Önerileri Seçme Gerekçem Eğer birisi bir kitap okuyup başka birine, o da okuduktan sonra başka birisine verirse ve bu böyle devam ederse neredeyse o kitabı çoğu kişi okumuş olur.

4 Çözüme Yönelik Yapılan Öneriler Annem Çözümün güzel ama bana sorarsan haftada bir gün kitap okuma günleri düzenlensin. Babam Kızım çözümün güzel ama bende kitap okumayı pek sevmiyorum. Ablam Ablacığım bende senin çözümüne katılıyorum.

5 Çözüme Ait İlk Çizimlerim
Kitap okumak istemiyorum

6 Çözüme Yönelik Araştırma Sonuçlarım Birkaç kişiye soru sormam ve anket yapmam sonucunda bulduğum çözüm beğenildi ve onaylandı. Eğer sizde katkıda bulunursanız çözümü gerçekleştirebilirim.

7 Çözüme Ait Son Çizimlerim
Bize verdiğin kitaplar çok güzelmiş Teşekkür ederim Edanur Abla

8 Etkinliğin Geneline Yönelik Değerlendirmelerim
Etkinliğin Geneline Yönelik Değerlendirmelerim. Duygu ve düşüncelerim Bu konuyu toplumun genel sorunu olan kitap okuma alışkanlığı olmayan kişileri bu konuda daha duyarlı hale getirerek ve her ailede kitap okuma alışkanlığını daha üst seviyeye taşıyarak herkesin dönüşümlü kitap okumasını sağlamaktır. Topluma yararlı olacağını düşünerek bu konuyu seçtim.

9 TEŞEKKÜR EDERİM


"DÜŞÜNELİM ÇÖZELİM HAYALLERİM ÇİZGİDE SAKLI EDANUR ACAR" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları