Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sayın kaymakamım. Sayın İlçe Milli Eğitim müdürüm ve Şube Müdürlerim

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sayın kaymakamım. Sayın İlçe Milli Eğitim müdürüm ve Şube Müdürlerim"— Sunum transkripti:

1 Sayın kaymakamım. Sayın İlçe Milli Eğitim müdürüm ve Şube Müdürlerim
Sayın kaymakamım. Sayın İlçe Milli Eğitim müdürüm ve Şube Müdürlerim. Sayın müdürüm ve okul Müdürleri. Değerli öğretmenlerim, sevgili anne ve babalar hepiniz hoş geldiniz.

2 Büyük heyecanla başlayan okul heyecanımızı, okuyup – yazarak geride bıraktık. Bugün başka bir heyecanla karşınızdayız. Dilimiz sürçer ise af ola. Şimdi arkadaşımız Deniz Şentürk’ü bizleri temsilen bir konuşma yapması için sahneye davet ediyorum.

3 Arkadaşımıza konuşması için teşekkür ediyorum
Arkadaşımıza konuşması için teşekkür ediyorum. İsterseniz kısa bir gösteri izleyelim. ( Bebek Şov)

4 Nasıl. Beğendiniz mi. Her şeyi elbirliğiyle hazırladık
Nasıl ? Beğendiniz mi? Her şeyi elbirliğiyle hazırladık. Şimdi sesli harflerimizi sahneye davet ediyorum.

5 Çok güzel. Arkadaşlar bir oyun oynayalım mı
Çok güzel. Arkadaşlar bir oyun oynayalım mı? Şimdi haftanın günlerini herkes kendi sesiyle söylesin. Biraz gülmek hakkımız.

6 Arkadaşlarımıza kocaman bir alkış. Onlara teşekkür ediyorum
Arkadaşlarımıza kocaman bir alkış. Onlara teşekkür ediyorum. Şimdi de Seda Arslan arkadaşımızı bir monolog sunması için sahneye davet ediyorum.

7 Seda arkadaşıma teşekkürler
Seda arkadaşıma teşekkürler. Birinci sınıfın en zor tarafı sesleri telaffuz etmek ve bitişik eğik yazı yazmak. Siz anne ve babalar da bizimle birlikte yoruldunuz. Hepinize teşekkürler. Bakın arkadaşım İlker Livvarçin nasıl yorulduğunu anlatacak. Alkışlarımız onun için.

8 Arkadaşımı tebrik ediyorum. Eğlenmeye devam edelim mi
Arkadaşımı tebrik ediyorum. Eğlenmeye devam edelim mi? Şimdi de bir grup arkadaşımızın hazırladığı dans gösterisini izleyeceğiz.

9 Arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık
Arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık. Sınıfımızda okuma yazma bilmeyen yok. Hepimiz okur yazar olduk. Aranızda okur yazar olmayan var mı? Bakın şimdi izleyeceğimiz kısa oyun da bununla ilgili. İyi seyirler.

10 Okuma yazma öğrenmemek ayıp. Karnım acıktı. Meyvelerle aranız nasıl
Okuma yazma öğrenmemek ayıp. Karnım acıktı. Meyvelerle aranız nasıl? Bir grup arkadaşımız meyve oldu. Meyvelerin dilinden şiir okudu. Şimdi de onları sahneye davet ediyorum. Alkış.

11 Anne, akşama hepsini istiyorum. Öyle güzel anlattılar ki
Anne, akşama hepsini istiyorum. Öyle güzel anlattılar ki. Hepsine teşekkürler. Dillerine sıhhat diliyorum. İşte ikinci dans gösterisi için arkadaşlarımız hazırlandılar. Şimdi de onları izleyelim.

12 Güzel dans ettiler mi. Öyle ise kocaman alkış istiyorum
Güzel dans ettiler mi? Öyle ise kocaman alkış istiyorum. Derslerimiz de pek zevkli geçti. Bakın bir grup arkadaşımız der oldu. Gelip sahnemize kondu. Şimdi de sıra onlarda. İyi seyirler.

13 Ardaya rakip benim. İsterseniz onu da be sunayım
Ardaya rakip benim. İsterseniz onu da be sunayım. Bir gurup arkadaşımız “En güçlü kim?” kısa oyununu sergileyecekler. İçinde büyük dersler saklı olan bu oyunumuzu hep birlikte izliyoruz.

14 Nasıl oyunumuzu beğendiniz mi. Doğada her şeyin görevi belli
Nasıl oyunumuzu beğendiniz mi? Doğada her şeyin görevi belli. Biz insanlar da birbirimize farklı alanlarda yararlı oluyoruz. Yani mesleklerden söz ediyorum. Bir grup arkadaşımız meslekleri tanıtacaklar. İzleyelim.

15 Mesleklerin hepsini tanıtmaya imkanımız yok
Mesleklerin hepsini tanıtmaya imkanımız yok. Merak edenler internetten adresinden meslekleri ve görevlerini okusunlar. Programımıza 15 dakika ara veriyoruz.

16 Bu yılki projelerimiz oldukça zevkliydiler
Bu yılki projelerimiz oldukça zevkliydiler. Müzik dersinde ritim aleti tasarladık. Hayat Bilgisi dersinde kıyafet tasarladık. Şimdi öncelikle kıyafetlerimizi sergileyelim. Devamında da koromuz eşliğinde şarkılar söyleyelim.

17 “Okuma Bayramı” etkinliğimiz burada sona erdi
“Okuma Bayramı” etkinliğimiz burada sona erdi. Tüm arkadaşlarım adına hepinize sonsuz teşekkürler.


"Sayın kaymakamım. Sayın İlçe Milli Eğitim müdürüm ve Şube Müdürlerim" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları