Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YAŞAMINIZI SEVGİYLE DOLDURUN.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YAŞAMINIZI SEVGİYLE DOLDURUN."— Sunum transkripti:

1 YAŞAMINIZI SEVGİYLE DOLDURUN

2 bunu gerçekleştirmek üzere ilk çabayı bizim göstermemiz gerekir.
Yaşamının sevgiyle dolu olmasını istemeyen tek insan çıkacağını sanmam. O halde bunu gerçekleştirmek üzere ilk çabayı bizim göstermemiz gerekir.

3 kendimiz bir sevgi kaynağı olmalıyız.
İstediğimiz sevgiyi bize başkalarının sağlamasını beklemektense, kendimiz bir sevgi kaynağı olmalıyız. Başkalarına örnek olmak istiyorsak, öncelikle biz, kendi içimizdeki sevgi ve şefkati harekete geçirmek zorundayız.

4 Derler ki: Sevgi dolu bir yaşama kavuşmak için
“İki nokta arasındaki en kısa mesafe, NİYETTİR.” Sevgi dolu bir yaşama kavuşmak için bu deyiş son derece doğrudur. Sevgi dolu bir yaşamın başlangıç noktası, ya da temeli, önce bir sevgi kaynağı olma isteği ve kararlılığıdır. Takındığımız tavır, yaptığımız seçimler ve iyiliklerle, önce sevgi elini uzatma istekliliği bizi bu hedefe taşıyacaktır.

5 Eğer bir daha kendi yaşamınızdaki, ya da dünyadaki
sevgi eksikliği sizi üzecek olursa, şöyle bir deney yapın: Birkaç dakikalığına dünyayı ve başka insanları aklınızdan çıkarın. Yalnızca kendi yüreğinize bakın ve kendi kendinize sorun ...

6 Kendinize ve başkalarına yönelik
Daha büyük bir sevgi kaynağı haline gelebilir misiniz ? Kendinize ve başkalarına yönelik sevgi dolu düşünceler üretebilir misiniz ? Sonra bu sevgi dolu düşünceleri dış dünyanıza açabilir, hatta sizce bu sevgiyi hakketmeyenlere bile iletebilir misiniz ?

7 istediğiniz sevgiyi alma yolunda büyük bir adım atmış olursunuz.
Yüreğinizi daha büyük bir sevgi barındıracak denli açarsanız ve önceliğiniz sevgi toplamak değil de, kendinizi sevgi kaynağı yapmak olursa, istediğiniz sevgiyi alma yolunda büyük bir adım atmış olursunuz.

8 gerçekten çok önemli bir şey fark edeceksiniz:
Ayrıca, gerçekten çok önemli bir şey fark edeceksiniz: Ne kadar çok sevgi gösterirseniz, o kadar çok sevgi görürsünüz. Sevecen bir insan olmak sizin elinizdeyken, sevilen bir insan olmak, sizin denetiminizde değildir.

9 en büyük gizlerinden birini keşfedeceksiniz.
O halde; sevgi göstermeye ağırlık verirseniz, yaşamınızın fazlasıyla sevgi dolduğunu görecek, çok geçmeden de dünyanın en büyük gizlerinden birini keşfedeceksiniz. Sevginin ödülü, kendisidir... Dr.Richard Carlson

10 (2006)


"YAŞAMINIZI SEVGİYLE DOLDURUN." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları