Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ses Kaydı (Seçenek 1) 1- Ekle  Film ve Sesler  Ses kaydet. 2- Record düğmesini tıkla ve sesi kaydet. 3- Durdurmak için Stop’u tıkla. 4- Dinlemek için.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ses Kaydı (Seçenek 1) 1- Ekle  Film ve Sesler  Ses kaydet. 2- Record düğmesini tıkla ve sesi kaydet. 3- Durdurmak için Stop’u tıkla. 4- Dinlemek için."— Sunum transkripti:

1

2 Ses Kaydı (Seçenek 1) 1- Ekle  Film ve Sesler  Ses kaydet. 2- Record düğmesini tıkla ve sesi kaydet. 3- Durdurmak için Stop’u tıkla. 4- Dinlemek için Play’i tıkla. 5- Devam etmek için tekrar Record’u tıkla. 6- Bitirmek için önce Stop’u sonra Tamam’ı tıkla. 7- Slaytın üzerindeki minik hoperlör resmini çift tıklayarak kaydı dinleyebilirsiniz. RecordStopPlay

3 1- Slayt Gösterisi  Konuşmayı Kaydet. 2- Tamam’ı tıkla. 3- Ses kaydına başla, ekrandaki slayt için ses kaydı bittiğinde mouse’u tıklayarak diğer slayta geç ve ses kaydına devam et. 4- Sonuncu slayttan sonra ekrana gelecek pencerede Evet’i tıklarsanız, slayt geçişi ses kaydı sürelerine göre yapılacaktır. Ses Kaydı (Seçenek 2)

4 CD’den Ses Kaydı 1- Cd’yi takın. 2- Ekle  Film ve Sesler  Cd ses kaydı çal... 3- Ayarları yap ve Tamam’ı tıkla 4- Slayt üzerine bir cd resmi gelecektir. Normal görünümde bu resmi çift tıklayarak; slayt gösterisinde ise tek tıklayarak cd’yi dinleyebilirsiniz. 5- Bu resmi taşıyabilir, büyütebilir veya küçültebilirsiniz.


"Ses Kaydı (Seçenek 1) 1- Ekle  Film ve Sesler  Ses kaydet. 2- Record düğmesini tıkla ve sesi kaydet. 3- Durdurmak için Stop’u tıkla. 4- Dinlemek için." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları