Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1. S ınıf içi süreçlerin geliştirilmesine ve zenginleştirilmesine yönelik olarak materyal geliştirme, ölçme değerlendirme, öğretim yöntemleri gibi alanlarda.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1. S ınıf içi süreçlerin geliştirilmesine ve zenginleştirilmesine yönelik olarak materyal geliştirme, ölçme değerlendirme, öğretim yöntemleri gibi alanlarda."— Sunum transkripti:

1 1. S ınıf içi süreçlerin geliştirilmesine ve zenginleştirilmesine yönelik olarak materyal geliştirme, ölçme değerlendirme, öğretim yöntemleri gibi alanlarda nitelikli olarak en az 4 hizmetiçi eğitim programı düzenlemek. 1. S ınıf içi süreçlerin geliştirilmesine ve zenginleştirilmesine yönelik olarak materyal geliştirme, ölçme değerlendirme, öğretim yöntemleri gibi alanlarda nitelikli olarak en az 4 hizmetiçi eğitim programı düzenlemek. 2. İlköğretim ve ortaöğretim kurumlarının yerel ve ulusal projelere katılım oranlarını bir önceki yıla göre %30 oranında artırmak

2 3. İlköğretim ve ortaöğretim kurumlarında bulunan kitap sayısını ve okuyan öğrenci sayısını bir önceki yıla göre %30 oranında artırmak. 4. İlköğretim ve ortaöğretim kurumlarında mesleki alanla ilgili olarak kitaplar ve eğitim bilimleriyle ilgili en az üç tane süreli yayın bulundurmak.

3 5. İlköğretim ve ortaöğretim kurumlarının yerel ve ulusal projelere katılım oranlarını bir önceki yıla göre %30 oranında artırmak 6. İlköğretim ve ortaöğretim kurumlarının değerler eğitimi, demokrasi eğitimi veya sosyal proje alanında en az 2 proje gerçekleştirmesini sağlamak

4 7. Avrupa Birliği projelerine başvuru sayısını bir önceki öğretim yılına göre %20 artırmak. 8. Okulların bazı imkanlarını belirli bir planlamayla, yakın çevredeki bir okulun kullanımına açmak.

5 9. 2012 yılı İstanbul Avrupa Spor Başkenti olarak kutlanması kapsamında her okulda kültür ve spor etkinliği yapılması ve her okulun en az 5 kategoride yarışmalara katılımını sağlamak. 10.Dersliklerde kullanılan materyalleri geliştirme ve etkin kullanımı konusunda karşılıklı okul ziyaretlerini arttırmak.

6 11. İlköğretim ve ortaöğretimde sınıf ve branşlar bazında ortak zümre toplantıları yapmak ve sonuçları paylaşmak.


"1. S ınıf içi süreçlerin geliştirilmesine ve zenginleştirilmesine yönelik olarak materyal geliştirme, ölçme değerlendirme, öğretim yöntemleri gibi alanlarda." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları