Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PROJELERİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PROJELERİ"— Sunum transkripti:

1 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PROJELERİ

2 SODES PROJELERİ

3 2010 yılında SODES kapsamına alınan ilimizde Müdürlüğümüz adına 113 proje başvurusu yapılmış ve 6 proje kabul edilmiştir yılı için 40 adet başvuru yapılmış olup değerlendirme sonuçları beklenmektedir.

4 2010-2011 DÖNEMİNDE UYGULANAN SODES PROJELERİ
Artık Sancak’ta da SBS Kursu Var TL Zinde Zihin TL Çalışmayı Seviyorum TL Mesleki ve Kültürel Gezi TL Sporda Biz de Varız TL Köyümüzün Kızları Bingöl’ün Yıldızları TL

5 1-ARTIK SANCAKTA DA SBS KURSU VAR
PROJE OKULU: SANCAK İLKÖĞRETİM OKULU PROJE ADI : ARTIK SANCAKTA DA SBS KURSU VAR PROJE SÜRESİ: 9 AY PROJE BÜTÇESİ : TL FAALİYETLER: Hedef grupta yer alan ilköğretim son sınıf öğrencilerine bir üst eğitim kurumlarının tanıtılması amacıyla Ortaöğretim kurumlarına gezi düzenlendi. Öğrencilere tüm dersler için kitap, soru bankası, yaprak testi ve deneme sınavları dağıtımı yapıldı. SBS kursu düzenlendi.

6

7 2-ZİNDE ZİHİN FAALİYETLER:
PROJE OKULU: TBMM VAKFI BİNGÖL FEN LİSESİ PROJE ADI : ZİNDE ZİHİN PROJE SÜRESİ: 3 AY PROJE BÜTÇESİ : TL FAALİYETLER: Okulun bodrum katında bulunan 180 m2’lik çok amaçlı salon ile soyunma odaları tadilatı yapılmıştır. (boya-badana) Soyunma odalarına oturma bankı temin edilmiştir. Spor aletleri alınarak çok amaçlı salon Fitness salonuna dönüştürülmüştür. Broşür, afiş, kırlangıç ve etiketler bastırılmış ve proje tanıtımı gerçekleştirilmiştir.

8 PROJEDEN ÖNCE PROJEDEN SONRA

9

10 3-ÇALIŞMAYI SEVİYORUM PROJE OKULU: KAZIM KARABEKİR İ.Ö.O & MURAT İ.Ö.O. PROJE ADI : ÇALIŞMAYI SEVİYORUM PROJE SÜRESİ: PROJE BÜTÇESİ : FAALİYETLER: Üst öğretim kurumlarına devam etmek isteyen fakat imkanları kısıtlı olan çocuklarımıza sağlıklı ders çalışma ortamı, ödevlerini araştırabilecekleri iletişim teknolojisi koşulları ile destekleyici materyallerin bulundurulduğu  merkezler oluşturulmuştur.  Etüt merkezlerinden faydalanan ve akademik başarısında gözle görülür artış sağlayan öğrenciler çeşitli ödüllerle teşvik edilmiş ve sosyal gelişmelerinde katkı sağlamak için birer adet piknik ve çevre il gezisi düzenlenmiştir.

11

12

13

14 4-MESLEKİ VE KÜLTÜREL GEZİ
PROJE OKULU: TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ PROJE ADI : MESLEKİ VE KÜLTÜREL GEZİ PROJE SÜRESİ: 10 AY PROJE BÜTÇESİ : TL FAALİYETLER: Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin mesleki bilgi ve becerilerini artırmak ve ülkemizin kültürel özelliklerini yakından tanımalarını sağlamak için Elazığ, Malatya, Şanlıurfa, Nevşehir, Mardin,Kayseri ve Gaziantep illerine gezi düzenlenmiştir.

15 5-SPORDA BİZ DE VARIZ Proje tanıtım faaliyetleri
PROJE OKULU: TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ PROJE ADI : MESLEKİ VE KÜLTÜREL GEZİ PROJE SÜRESİ: 8 AY PROJE BÜTÇESİ : TL FAALİYETLER: Proje tanıtım faaliyetleri Spor tesisi oluşturulması Çocuk parkı yapımı

16 6-KÖYÜMÜZÜN KIZLARI BİNGÖL’ÜN YILDIZLARI
PROJE OKULU: CUMHURİYET KIZ YİBO PROJE ADI : KÖYÜMÜZÜN KIZLARI BİNGÖL’ÜN YILDIZLARI PROJE SÜRESİ: 9 AY PROJE BÜTÇESİ : TL FAALİYETLER: Okul bünyesinde bulunan spor salonu zemini kauçuk malzeme ile kaplanmış ve salondaki diğer tadilat işleri yapılmıştır. Salona ek bir tribün yapılmıştır. Tenis, hentbol, voleybol ve basketbol branşlarında turnuvalar düzenlenecektir.

17

18

19 2011-2012 DÖNEMİNDE UYGULANMAKTA OLAN SODES PROJELERİ
döneminde uygulanmak üzere Müdürlüğümüzce 40 proje başvurusu yapılmıştır. 2 istihdam, 4 sosyal içerme, 4 kültür,sanat ve spor türünde olmak üzere 10 adet proje hibe almaya hak kazanmıştır.

20

21 TOPLUM YARARINA ÇALIŞMA PROGRAMI PROJELERİ

22 TEMİZLİK İŞÇİSİ İSTİHDAMI PROJESİ-1 : Bu proje kapsamında 18 kişi 18 okulda istihdam edilerek okulun gerek duyduğu çevre düzenlemesi ve temizliğinde istihdam edilmiştir. TEMİZLİK İŞÇİSİ İSTİHDAMI PROJESİ-2 : Bu proje kapsamında 44 kişi 43 okulda istihdam edilerek okulun gerek duyduğu çevre düzenlemesi ve temizliğinde istihdam edilmiştir. TEMİZLİK İŞÇİSİ İSTİHDAMI PROJESİ-3 : Bu proje kapsamında 200 kişi 122 okulda istihdam edilerek okulun gerek duyduğu çevre düzenlemesi ve temizliğinde istihdam edilmiştir. GÜVENLİK GÖREVLİSİ İSTİHDAMI PROJESİ : Bu proje kapsamında 12 kişi 12 okulda istihdam edilmiştir ve okulların güvenlik sorunları çözülmeye çalışılmıştır. BEDEN İŞÇİSİ İSTİHDAMI PROJESİ : Bu proje kapsamında 49 kişi okulların çevre düzenlemeleri ve temizlik işlerinde çalışmak üzere istihdam edilmişlerdir.

23 OKUL GELİŞİM PROGRAMI Solhan ilçesinde Nisan-2010’dan bu yana uygulanan bu programda toplam bütçe EURO’ dur. Bu bütçenin %60’ı ile hizmet alımı, %40’ı ile onarım işleri yapılmaktadır. Program kapsamında fayda sağlanan okul sayısı 49’dur. Program 2011 Aralık ayında sona erecektir. 2011 yılında Karlıova İlçesi de program kapsamına alınmış ve EURO bütçe ile faaliyetler yürütülmektedir.


"EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PROJELERİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları