Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Türk Demir Döküm Fabrikaları Anonim Şirketi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Türk Demir Döküm Fabrikaları Anonim Şirketi"— Sunum transkripti:

1

2 Türk Demir Döküm Fabrikaları Anonim Şirketi

3 ŞİRKET PROFİLİ Isıtma, su ısıtma ve iklimlendirme sektörlerinde faaliyet gösteren DemirDöküm 1954 yılında İstanbul'da kurulmuştur. DemirDöküm; kuruluşundan bu güne geçen süre içerisinde Türk sanayisinin gelişmesine katkılarda bulunmuş, birçok yeni yatırımı hayata geçirmiş, tüketicisine üstün teknoloji sunmuş, sektördeki kaliteyi her geçen gün yükseltmiştir. Türk tüketicisi, ısıtma sektöründeki bir çok cihaz, sistem ve hizmetle DemirDöküm aracılığı ile tanışmıştır. Türkiye' de ilk döküm radyatör, kazan, soba, kat kaloriferi, şofben, panel radyatör ve kombi üretimini gerçekleştirmiş olan firmamızın markası "ısı konforu" ile özdeşleşmiştir. Üçü yurtiçinde olmak üzere toplam yedi şirket ile altı farklı ülkede faaliyet gösteren DemirDöküm (DD) Grubu, çok uluslu, küresel bir oyuncu konumundadır.

4 DemirDöküm, müşterilerine mühendislik alt yapısı kuvvetli ve yaygın bayi teşkilatı ile hem ürün satışı hem de anahtar teslim sistem sunumu konularında hizmet vermektedir. Ayrıca, güçlü servis teşkilatı ile de müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak, satış sonrası hizmetlerini çok hızlı bir şekilde karşılamaktadır. DemirDöküm, bugün yaygın yetkili satıcı, yetkili servis ve satış noktası ağı ile Türkiye ısıtma sektöründe lider konumdadır. 2007 yılında dünya ısıtma sektörünün lider firması Vaillant Group bünyesine katılan DemirDöküm, bu sinerjinin de katkısı ile iç pazardaki liderliğine, ihracattaki önemli atılımlarını da eklemektedir.

5 MİSYONUMUZ Türkiye'de ısıtma, soğutma ve sıcak su sektörünün lider kuruluşu olarak, rekabetçi ürünlerimizin yanında, hızlı ve esnek yapımız, geliştirdiğimiz yenilikçi iş modellerimiz ve hizmetlerimiz ile ortaklarımız ve toplum için sürekli değer yaratarak büyüyoruz.

6 ŞİRKETİN GELİŞİM AŞAMALARI
yılında Bilecik'te Bozüyük tesisi kurulmuştur. Fırın üretmek için Arçelik ile ortaklaşa Ardem kurulmuştur yılında Bozüyük tesisinde çelik ve panel radyatör ve şofben üretimine başlanmıştır yılında İnegöl tesisinde döküm radyatör üretimine başlanmış; Bolu tesisinde fırın, kazan, brülör, sirkülasyon pompaları ve katı yakıtlı termosifon üretimine başlanmıştır. Ve Silahtarağa tesisi kapatılmıştır yılında İnegöl tesisinde döküm kazan üretimi yatırımları yapılmıştır. Merkez Ticaret A.Ş. Satış Şirketi DemirDöküm ile birleşmiştir.

7 yılında İnegöl tesisinde döküm kazan üretimi ve kombi ilave yatırımları yapılmıştır yılında Bozüyük yeni panel radyatör fabrikasında yeni tip panel radyatör üretimine başlanmıştır yılında klima pazarına girilmiştir yılında laboratuar ve endüstriyel tasarım departmanı en son teknoloji ile donatılmıştır yılında Koç Holding'in DemirDöküm'de sahip olduğu %72,56'lık hissesini 212,9 milyon Euro'ya Alman Vaillant Firması'na devretmiştir.

8 ŞİRKETİN KURUCULARI Mümtaz Fazlı Taylan Bülent Demiren Jean Varsamis
Julius Varsamis Dorotiya Varsamis

9 SERMAYE VE HİSSE SENETLERİ
Şirketin kayıtlı sermayesi YTL. (yüzmilyon) olup, herbiri 1 YKR itibari kıymette paya bölünmüştür. Şirketin çıkarılmış sermayesi tamamı ödenmiş YTL (Kırkbeşmilyon)dır. Şirketin çıkarılmış sermayesi her biri 1 YKR itibari değerde olmak üzere tamamı nama hisseye ayrılmıştır.

10 DEMİRDÖKÜM'ÜN TÜRKİYE’DE SEKTÖRÜNE SUNDUĞU İLKLER:
İlk Döküm Radyatör İlk Panel Radyatör İlk 25mm Hatveli Panel Radyatör İlk Döküm Kazan İlk Şofben İlk Poliüretan Gövdeli Termosifon İlk Kombi İlk Yoğuşmalı Kombi İlk Gaz Yakıtlı Soba İlk ISO 9002 İlk 10 yıl garanti (Panel Radyatör) İlk Desenli Düz Yüzlü Panel Radyatör İlk Portmanto Panel Radyatör İlk Dekoratif Klima Dış Ünitesi İlk Yakıt Pili Bipolar Plakası İlk Rollbond Solar Kollektör

11 AR&GE ÇALIŞMALARI DemirDöküm Ar-Ge çalışmaları kapsamında yapılan projelerde, DemirDöküm Ar-Ge mühendisleri tarafından tasarlanan yazılım ve donanım kullanılmakta olup, gelişen ve değişen tüketici ihtiyaçlarının en yüksek seviyede karşılanması hedeflenmektedir. Stratejik olarak çevre, verimlilik, yenilebilir ve alternatif enerji kaynaklarının kullanımı, sistem yaklaşımı ile kişisel çözümler üretme ve otomasyon-iletişim teknolojisinin ürünlere uygulanmasıyla beraber güneş enerjisi sistemleri, kaskad çözümler ve akıllı kontrol sistemleri temel Ar-Ge konuları arasındadır.

12 İHRACAT İlk ihracatına 1968 yılında Ürdün'e döküm radyatör satarak başlayan DemirDöküm, bugün geniş ürün yelpazesi ile Çin'den Şili'ye uzanan bir coğrafyada 53 ülkeye ihracat yapmaktadır.  İhracat yaptığımız ülkelerde partnerlerimizle uzun dönemli çalışma hedefi ve markamızın gücünü bu pazarlarda da gösteren bir yapılanma içinde çalışmalarını sürdürmektedir.

13 ÜRÜN YELPAZESİ KOMBİLER Konveksiyonel Yoğuşmalı Kombi
Kontrol cihazları

14 KONVEKSİYONEL KOMBİ

15 RADYATÖRLER Perkolon Radyatör Nostalgia Radyatör Ridem Radyatör
Kolonlu Radyatör

16 DÖKÜM RADYATÖRLER

17 KLİMALAR Salon Tipi Duvar Tipi Kaset Tipi Multi İnverter

18 DUVAR TİPİ SPLIT KLİMA

19 KASET TİPİ KLİMA

20 SU ISITICILARI Termosifon Şofben

21 TERMOSİFON

22 ŞOFBEN

23 MERKEZİ SİSTEMLER Kazanlar Kat Kaloriferleri Brülörler Boyler
Kontrol Cihazları Tesisat Malzemeleri

24 KAZANLAR

25 KAT KALORİFERLERİ

26 BRÜLÖR

27 GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ
Güneş Enerjisi Kollektörleri Güneş Enerjisi Paket Sistemleri

28 GÜNEŞ ENERJİSİ PAKET SİSTEMLERİ

29 GÜNEŞ ENERJİSİ KOLLEKTÖRLERİ

30 ÖDÜLLER Türk Patent Enstitüsünden Patent Ligi Ödülü Superbrands
ISK-SODEX 2000 Fuarında Sektör Özel Ödülü Endüstriyel Ürün Tasarım Ödülü Tüketici Ödülü

31 HAZIRLAYANLAR G. BUSE PEHLİVAN GAMZE DANIŞ


"Türk Demir Döküm Fabrikaları Anonim Şirketi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları