Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

EZPro Q-Label.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "EZPro Q-Label."— Sunum transkripti:

1 EZPro Q-Label

2 QLabel programına çift tıklandığında ekranda ‘‘Yeni’’ sekmesi seçilir
QLabel programına çift tıklandığında ekranda ‘‘Yeni’’ sekmesi seçilir. Açılan ekranda ‘’Etiket Eyarları’’ bölümünden kullanılacak olan etiketin cinsi ve ebatları girilir.

3 Etiket ayarlarında etiketin yazıcıdan çıkış durumu gözönünde bulundurularak yüksekliği ve soldan-sağ genişliği girilir.Kağıt tipi Kullanılacak kağıdın cinsine göre Aralıklı(Sticker,yapışkan etiket),Sürekli (Akmaz,Yıkama talimatı),Siyah Markalı Etiket(Şeffaf -Karton etiket)olarak seçilir ve varsa boşluk yüksekliği girilir.

4 Yazıcı ayarları bölümünde ; Yazıcı modeli ,istenen baskı koyuluğu, baskı hızı,baskı şekli (Direkt-Thermal Konumu)seçilir.Bağlantı noktası kullanılan bağlantı şekline göre seçilir(Lpt,Usb,Com).Tamam tuşuna basılarak kullanılacak boş etiket dizaynı hazırlanır.

5 Dizayn Üzerinde Yazı Yazma (1); Boş etiket dizaynında yazı yazmak için ekranda görünen şekillerin içerisinde sol sütun en alt sırasındaki Wintext sekmesine tıklanarak işeratlenir , daha sonra ekrandaki boş dizayn üzerinde bir nokta tıklanır .Windovs Yazı Ayarları ekranında ‘’yazı Dizisi’’ bölümüne istenen yazı yazılır ve tamam tuşuna basılır .

6 Dizayn Üzerinde Yazı Yazma (2); Oluşturulan yazı’nın büyük-küçük, kalın–ince ve yazı stili’nin ayarlanması ‘’Yazı Tipi’’ sekmesine girilerek yapılır. Yazı’nın etiket üzerinde hangi açı ile duracağı ve 270 seçeneklerinin olduğu bölümden ayarlanabilir.

7 Dizayn Üzerinde Barkod oluşturma; Q-Label programı üzerinde Barkod simgesi tıklanır , barkodun oluşturulacağı yer dizayn üzerinde işaretlenir.Açılan pencerede kullanılacak barkod tipi seçilir , sağ alt köşedeki ‘’Veri’’ kısmına barkoda ait rakamlar yazılır ve tamama basılır .

8 Program dilinin Türkçeleştirilmesi; Q-Label programında dil seçeneği değiştirmek için , üst komut satırındaki ‘’Advance’’ tıklanır.Açılan sekmede ‘’Language’’in üzerine gelince kullanılabilen dil seçeneklerinden istenilen seçilir.

9 Dizayn Üzerinde Barkod oluşturma; Q-Label programı üzerinde Barkod simgesi tıklanır , barkodun oluşturulacağı yer dizayn üzerinde işaretlenir.Açılan pencerede kullanılacak barkod tipi seçilir , sağ alt köşedeki ‘’Veri’’ kısmına barkoda ait rakamlar yazılır ve tamama basılır .


"EZPro Q-Label." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları