Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAKKARİ ÜNVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAKKARİ ÜNVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı"— Sunum transkripti:

1 HAKKARİ ÜNVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
KBS EK DERS MODÜLÜ İŞLEMLERİ HAZIRLAYAN ALİ KONÜR

2 Yukarıda görülen bölümde Ek ders bölümünde yetkilisi olduğunuz birime giriş yapabilirsiniz.   2-EK DERS İŞLEMLERİ Giriş işlemini gerçekleştirdikten sonra “Ek ders” bölümü açılır. Burada “Hesaplama seç bölümüne gelindiğinde aşağıdaki işlemler gerçekleştirilir Maaş Katsayılarından dolayı Ek ders dönemi seçilir. Bu dönem “Ocak-Haziran” ve “Temmuz-Aralık” Şeklinde ikiye ayrılır. Dönem seçildikten sonra “Yeni Hesaplama Yap” Butonuna tıklanır. Gelen bölümde Ek dersin yapılacağı dönem seçilir. Örneğin Kasım dönemi için Başlangıç Bölümüne Kasım ayının 1’i, Bitiş bölümü 30’u seçilir. Tarih aralığı seçildikten sonra İlgili Ödemenin “Normal Öğretim”,”İkinci Öğretim” vb. seçilir. Ve “Kaydet” Butonuna tıklanır.

3 Kayıt oluşturulduktan sonra ilgili kayıt açılır
Kayıt oluşturulduktan sonra ilgili kayıt açılır. Gelen bölümde ek ders puantajı günlük olarak açılır. Bu bölümde personellerin girdiği ek ders yükü günlük olarak girilir. Zorunlu Ders yükleri manuel olarak ilgili personellerin verdikleri puantajdan düşürülür. Kurumda çalışmayan personellerin “Kurum Dışı Personel” Butonuna tıklanarak girişleri yapılır. Daha sonra “Personel Listesini Yenile” Butonuna tıklanır. Puantaj Bölümünde ilgili birimin bütün personelleri görülecektir. Fakat hesaplama işlemi yapılırken sadece ek ders yükü girilen kişiler Bordroda görülür. İşlemler gerçekleştirildikten sonra “Kaydet” Butonuna tıklanır. Daha sonra “Bordro Hesapla” Butonuna tıklanır. Ve Açılan Excel dosyasında Hesaplamaların doğruluğu kontrol edilir.

4 Bordro hesaplamalarda herhangi bir sıkıntı yoksa “Ödeme emri belgesi” Butonuna tıklanarak Ödeme emri belgesi alınır. Daha sonra “Muhasebe Birimine Gönder Butonu tıklanır. Ve süreç Strateji Geliştirme Daire Başkanlığında Devam eder. Aşağıda işlemler görsel olarak aktarılmıştır.

5

6

7

8

9

10

11 3. İKİNCİ ÖĞRETİM VE YAZ OKUL GİBİ ÖDEMELER İÇİN KURUM BİLGİLERİ GİRİŞİ İkinci öğretim yaz okulu vb. ödemelerin yapılabilmesi için aşağıda 9. Örnekte Gösterildiği şekilde Kurumun bütçe tertip bilgileri girilmelidir.

12

13 RAPOR ALIMI

14


"HAKKARİ ÜNVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları