Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PADOR-Potansiyel Başvuru Sahiplerine Ait Verilerin Online Kaydı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PADOR-Potansiyel Başvuru Sahiplerine Ait Verilerin Online Kaydı"— Sunum transkripti:

1 PADOR-Potansiyel Başvuru Sahiplerine Ait Verilerin Online Kaydı
Temmuz 2012

2 PADOR-Potansiyel Başvuru Sahiplerine Ait Verilerin Online Kaydı
PADOR, Avrupa Komisyonu’nun dış yardımları kapsamında hibe almak isteyen potansiyel başvuru sahiplerinin kuruluşlarına ait bilgiler içerir Kuruluşların kendilerine ait bilgileri kaydetmesine ve düzenli olarak güncellemesine olanak sağlayan bir on-line veri tabanıdır.

3 PADOR-Potansiyel Başvuru Sahiplerine Ait Verilerin Online Kaydı
Avrupa Komisyonu tarafından başvuru sahiplerinin işletme ve finansal kapasitesinin değerlendirilmesi amacı ile kullanılır. Ayrıca, dünya çapında da kullanılır. Başvuru sahiplerinin, başvuru forumlarında belirtmelri gereken Europeaid ID kimlik numarası alabilmesi için kayıt olması gerekir.

4 İlkeler Gerçek kişiler dışında tüm kuruluşlar PADOR’a başvurmalıdır.
Tüzel kişiler, bu Teklif Çağrısında: Ltd. ve Şahıs Şirketleridir (Düzeltme 1) Her ikisi de PADOR'a kayıt yaptırmalıdırlar. Avrodan az hibe başvurusunda bulunacak olan başvuru sahipleri PADOR'a kayıt olmak zorunda değildirler.

5 PADOR’a Kayıt Nasıl Yapılır
İlk önce kullanıcı adı ve şifrenizin olması gereklidir Bu bilgileri PADOR web sitesinden alabilirsiniz:

6 PADOR’a Kayıt Nasıl Yapılır
1. Adım-Başlarken Kurum için gerekli olanlar: Düzenli bir internet bağlantısı Varsa kuruluşunuz için bir adresi/birey olarak kendinize ait bir adresi Kullanıcı adı ve ECAS şifresi

7 PADOR’a Kayıt Nasıl Yapılır
Kuruluşunuzla ilgili aşağıdaki bilgileri doldurmalısınız: Şirketin kuruluş tarihi ve şirketinizin türü Şirketinizin hedef grupları Şirketinizin faaliyette bulunduğu sektörler ve coğrafi alanlar yukarıda belirttiğiniz alanlarda şirketinizin tecrübesi (sayı, süre, proje sayıları gibi) Şirketinizin finansal verileri ve kaynakları Yerel yasalar çerçevesinde elde edinilen dokümanlar kabul edinilir. Ve bu dokümanların tercüme edilmesine de gerek yoktur.

8 PADOR’a Kayıt Nasıl Yapılır
2. Adım- Kişisel Kimlik Tanımlama PADOR web sayfasına giriniz: Daha önce edindiğiniz ECAS şifrenizle giriş yapınız.

9 PADOR’a Kayıt Nasıl Yapılır
Doldurulması zorunlu TÜM alanları doldurunuz: Şirketle ilgili veriler (Şirketin adı, Şirketin i, Yasal şekli, Ülke, Posta Kodu ve/veya P.O Box Sizinle ilgili bireysel verileri giriniz: ((Adınız ve Soyadınız, adresiniz, tekrar yazarak adresinizi konfirme ediniz). Anahtar Kodu (sol taraftaki kutuda verilen karakterleri boş alana yazınız)

10 PADOR’a Kayıt Nasıl Yapılır
“GÖNDER” tuşuna basınız Kuruluş/şirketlerin Listesi – ekranda beliren listede kurumunuzun yer alıp almadığını kontrol ediniz ve eğer kurumunuz bu listede yer alıyorsa Gönder tuşuna. Bu aşamadan sonra şifrenizi nasıl oluşturacağınıza dair bir e-posta alacaksınız.

11 PADOR’a Kayıt Nasıl Yapılır
Ardından, kuruluş, PADOR tüm PADOR ekranlarındaki bilgilerle uyumlu olarak ekranın sol tarafında yer alan “Doldurulması Gereken Ekranlar” başlığı altında yer alan tüm bilgileri tek tek doldurmanlıdır, kaydetmeli ve göndermelidir. Tüm bu kayıt işlemlerinizi tamamlayınca kuruluşunuz (ve ortaklarınız) Europe Aid ID numarasını alacaktır.

12 PADOR hakkında danışmak istediğiniz konularda lütfen bu internet adresine başvurunuz:

13 Teşekkürler


"PADOR-Potansiyel Başvuru Sahiplerine Ait Verilerin Online Kaydı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları