Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

EĞİTİM KURUMU YÖNETİCİLERİ GÖREV SÜRESİ UZATMA İŞLEMLERİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "EĞİTİM KURUMU YÖNETİCİLERİ GÖREV SÜRESİ UZATMA İŞLEMLERİ"— Sunum transkripti:

1 EĞİTİM KURUMU YÖNETİCİLERİ GÖREV SÜRESİ UZATMA İŞLEMLERİ

2 Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmelerine İlişkin Yönetmelik Kapsamında, Eğitim Kurumlarında Görevli Okul Müdürlerinden 4 (dört) Yıllık Çalışma Süresini Tamamlayanların Görev Sürelerinin Uzatılması İle İlgili Yürütülecek Çalışmaya Esas İşlem Aşamaları Şunlardır:

3 Yönetici Uzatma Tekliflerinde Değerlendirmede Bulunacak Olanlar
İlçe Milli Eğitim Müdürü İnsan Kaynaklarından Sorumlu İlçe MEM Şube Müdürü Değerlendirilecek Eğitim Kurumundan Sorumlu İlçe MEM Şube Müdürü Eğitim Kurumundaki En Kıdemli Öğretmen Eğitim Kurumundaki En Kıdemsiz Öğretmen Öğretmenler Kurulunca Seçilecek 2 (iki) Öğretmen Okul Aile Birliği Başkanı Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Öğrenci Meclis Başkanı (İlkokullar, Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi Hariç)

4 Değerlendirme yapacak kişilerden MEBBİS sisteminde kaydı bulunanlara (meb personeli) ayrıca şifre verilmeyecek olup, mevcut MEBBİS şifrelerini kullanacaklardır. Şifre verme işlemi İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince MEBBİS sisteminde kaydı bulunmayan kişilere imza karşılığı teslim edilecektir.

5 Değerlendirme işlemleri http://yonetici. meb. gov
Değerlendirme işlemleri internet adresi üzerinden 15/08/2014 tarihine kadar yapılacaktır.(Değerlendirme süresi boyunca değerlendirme ekranları açık olacak ve son güne kadar değerlendirmeler değiştirilebilecektir. En son kaydedilen değerlendirme üzerinden puan hesaplaması yapılacaktır.)

6 adresinden Ek-1 değerlendirme formu için giriş yapılacak. Sisteme giriş yapmak için değerlendirmede bulunacak olanlara müdürlüğümüzce verilen kullanıcı adı ve şifresi kullanılacaktır. Müdürlüğümüzce teslim edilen kullanıcı adı ve şifrelerinde veya giriş işlemleri esnasında yaşanacak tüm sıkıntılarda müdürlüğümüz atama bürosuna müracaat edilmesi gerekmektedir.

7 Sisteme İlk Giriş Ekranı
Kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme ilk defa giriş yapıldığında yukarıdaki ekran gelecektir. İlgili bu ekrandaki güvenlik bilgilerini oluşturarak «Kaydet» butonunun tıklanması gerekmektedir. Not: Tüm Alanların Doldurulması Zorunludur.

8 Güvenlik bilgileri doldurulup Kaydet butonuna
Güvenlik bilgileri oluşturulduktan sonra gelen ekran. Güvenlik bilgileri doldurulup Kaydet butonuna basıldığında sisteme yeniden Müdürlüğümüzce verilen kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılması gerekmektedir.

9 Güvenlik Sorusu ve Güvenlik Cevap Ekranı
İlk giriş ekranında oluşturulan güvenlik sorusuna verilen güvenlik cevabı verilerek Giriş yapılacaktır.

10 Yukarıdaki ekran geldiğinde Değerlendirilecek Kurumlar ve Değerlendirilecek İdareci Kutularından seçim yapıldığında doldurulması gereken form ekrana çıkacaktır.

11

12 Ekrana gelen soruların değerlendirmeleri Evet / Hayır şeklinde gelmekte olup, değerlendirmede bulunacak olan kişinin Evet / Hayır kelimelerinin solundaki daireleri tıklayarak işaretlemesi gerekmektedir.

13 Form doldurulduktan sonra sol üstte verilen Doğrulama Kodu
İlgili alana yazılarak «Kaydet» butonuna basılması gerekmektedir.

14 Güvenlik doğrulama kodu ilgili alana girilmeyen ve kaydet butonuna basılmadan yapılan hiçbir veri girişi sisteme kaydedilmemektedir. Bu nedenle Ek-1’de gelen sorulara ilgili kişilerce verilecek cevapların sisteme aktarılabilmesi ve hakkında değerlendirme yapılacak olan okul müdürünün puanına etki edeceğinden yapılacak değerlendirme puan bazında önem arz etmektedir. Konu ile ilgili gerekli hassasiyet ve titizliğin gösterilmesi gerekmektedir.

15 ÖZET 1) Kişiler, şifrelerini kimseye vermediği sürece kimse ne cevap verdiğini göremez. Tüm cevaplar kişinin kendi ekranına özeldir. 2) Kişiler, değerlendirme süresi boyunca cevaplarını değiştirebilir. Son gün 15 Ağustos 2014 Cuma 3) Değerlendirme süresi bittiğinde tüm kişilerin vermiş olduğu puanlar hesaplanacak ve sadece toplam puan il müdürlüklerine açılacaktır. Her bir değerlendiricinin puanı ayrı ayrı kesinlikle hiçbir yetkili tarafından bilinmeyecektir. 4) Ayrıca sisteme yapılan tüm girişler kayıt altına alınmakta ve değerlendirme ekranlarından kullanıcının kendisine gösterilmektedir.

16 Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
Atama Bürosu İletişim Adresleri : Telefon : Dahili :


"EĞİTİM KURUMU YÖNETİCİLERİ GÖREV SÜRESİ UZATMA İŞLEMLERİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları