Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Dinamik Çözüm Şubat 2009.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Dinamik Çözüm Şubat 2009."— Sunum transkripti:

1 Dinamik Çözüm Şubat 2009

2 Dinamik Çözüm Dinamik Çözüm; orta ve büyük ölçekli işletmelerin, bilişim ihtiyaçları konusunda uzmanlaşmış “Bilgi Teknolojileri” firmasıdır. Microsoft Çözüm Ortağı ve en yüksek iş ortaklığı seviyesi olan “Gold Partner” sertifikasına sahiptir.

3 Vizyonumuz Uzman ekiplerimiz sayesinde yazılım geliştirme süreçlerini olabilecek en kısa sürelere düşürürken, kaliteyi en yüksek seviyeye çıkartmak, böylece müşteri ve iş ortaklarımızın yazılım geliştirme maliyetlerini düşürmektir. Bunu; müşteri ve çalışan memnuniyetini en yüksek seviyede tutarak sağlayacağız.

4 Misyonumuz Bilgi teknolojileri konusunda uzmanlaşmış ekiplerimiz ile müşterilerimizin uygulama geliştirme ve danışmanlık ihtiyaçlarını zamanında ve maliyet tasarrufu sağlayarak yerine getirmektir.

5 Dinamik Çözüm Faaliyet alanımız; orta ve büyük ölçekli kurumlara bilgi teknolojileri hizmeti sunmaktayız. Microsoft Dynamics Çözüm Ortaklığımız ile ERP(Axapta), CRM ürünlerindeki Know-How’mızı firmalara sunmaktayız. Ayrı ayrı konusunda uzman 17 kişilik ekibimizle danışmanlık ve uygulama geliştirme hizmetleri vermekteyiz.

6 Sağladığımız Avantajlar
Üretim ağırlıklı farklı sektörlerde (Kimya, İnşaat, Gıda, Tekstil vs) tecrübeli danışmanlarımız ile farklı bakış açılarımız ve vizyonumuz sayesinde projelere değer katarız. Dış kaynak kullanımı sayesinde sürekli danışman istihdamı ihtiyacınızı azaltarak maliyeti düşürürüz.

7 Referanslarımız Akşam Yayın Grubu Borusan Elektronik Borusan Holding
Borusan Otomotiv Borusan Mannesmann Boru City’s Nişantaşı AVM CMC Türkiye

8 Referanslarımız (Devam) Güç Plastik Gülaylar Grup Kuveyt Türk
İşbir Sentetik

9 Referanslarımız (Devam) Tukaş Konserve Ataman Kimya Avon

10 Ekibimizin Diğer Tecrübeleri
(Referanslarımıza Ek Olarak)

11 Ekibimizin Diğer Tecrübeleri
(Referanslarımıza Ek Olarak) Evyap Hijyenik Ürünler Hyundai Otomotiv Baydemirler Tekstil (Brilliant Per.) Sika Yapı kimyasalları Soyak İnşaat Dumankaya İnşaat Yapı Kredi – Koçbank Gemsan Kimya Nurus Mobilya

12 Ekibimizin Diğer Tecrübeleri
(Devam) AXA Sigorta A.Ş. Aydınlı Group (Cacharel, Pierre Cardin,Becon) Barclays Bank Yapı Kredi Sigorta Ata Yatırım/Ata Online Borusan Telekom Borusan Lojistik Bimsa Ankara Emeklilik (AEGON)

13 Uzmanlaştığımız Çözümler
ERP (Axapta ) - CRM (MSCRM) Üretim, Bütçe, Finans, Muhasebe Uygulamaları Maliyet / Stok takibi Ticaret / Lojistik Uygulamaları Entegrasyon Projeleri Raporlama ve Yönetim Araçları İnsan Kaynakları Yönetimi Çok Şirketli, Çok Para Birimli, Çoklu Dilli Projeler

14 Bizi farklı kılan birkaç örnek çözüm
Barkodlu üretim ve stok takibi Diğer uygulamalar ile çift yönlü online entegrasyonlar Paketleme modülü Kolay ve hızlı raporlama aracı Yönetim karar destek raporları Call Center / IVR Entegrasyonu Inovasyon uygulamaları Açıkartırma uygulamaları

15 Teşekkürler Dinamik Çözüm Ailesi info@dinamikcozum.com


"Dinamik Çözüm Şubat 2009." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları