Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!"— Sunum transkripti:

1 DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!

2 KISACA BİZ Loyal Dış Ticaret ve Danışmanlık, şirketlerin yurtdışı pazarlara açılmadan yapmaları gereken analizlerde, sektörlerine ve ihracata yönelik devlet desteklerinin alınmasında, ürün ve hizmetlerinin yurtdışına stratejik pazarlama yöntemleri ve yurtdışındaki firmalarla nasıl bağlantı kurulacağının belirlenerek pazarlanmasında, dış ticaretle ilgili sorunlara yaratıcı ve pratik çözümler sağlamak amacıyla Dış Ticaret Uzmanı Mehmet Akif ALTAN tarafından kurulmuştur.

3 HİZMETLERİMİZ DEVLET DESTEKLERİ DANIŞMANLIĞI ANALİZLER PLANLAMALAR
İHRACAT ÖNCESİ FİZİBİLİTE ANALİZLERİ İHRACAT SONRASI DEĞERLENDİRME ANALİZLERİ PLANLAMALAR İHRACATTA DIŞ PAZARLARA GİRİŞİN PLANLANMASI GÜVENLİ VE HESAPLI TEDARİK İÇİN İTHALAT PLANLAMASI OPERASYONEL EĞİTİMLER DIŞ TİCARET İŞLEMLERİ ( ÖDEME VE NAKLİYE ŞEKİLLERİ, DIŞ TİCARET EVRAKLARI…) DEVLET DESTEKLERİ DANIŞMANLIĞI DIŞ TİCARETE YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ DANIŞMANLIĞI

4 ANALİZLER İŞİNİZİ ANALİZ EDİN!
Şirketleri yurtdışı pazarlara açılmadan önce ,hazırlık ve açıldıktan sonra, değerlendirme analizleri hazırlayarak onlara hedeflerine ulaşmakta yardımcı oluyoruz. HAZIRLIK ANALİZLERİ Şirketin hangi ürün veya hizmetlerini uluslararası pazara sunulacağının belirlenmesi Hedef pazarın ve müşteri portföyünün belirlenmesi SWOT analizi (Güçlü ve Zayıf yönlerin belirlenmesi) Uzun ve kısa vadeli hedeflerin belirlenmesi İŞİNİZİ ANALİZ EDİN!

5 DEĞERLENDİRME ANALİZLERİ
Değerlendirme analizleri, hazırlık analizlerinden sonra uygulanan kararların kontrol edilmesini sağlar. Değerlendirmeler, hedeflere ulaşmakta ekibi canlı tutar ve motive eder. Hedeflerin ulaşılabilir ve ölçülebilir bir şekilde düzenler Başarı ölçümüne yardımcı olur. Sorun varsa sorunların tespitini sağlar ve çözümüne zaman bırakır. EMİN OLUN!

6 DIŞ TİCARETTE DEVLET DESTEKLERİ
Biz devlet desteklerinin şirketlere finansman sağlamakta ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu farkındayız. Bu sebepten bütün destekleri çok sıkı takip ediyoruz. Desteklerin alınması ve kapatılması işlemlerini başından sonuna kadar müşterilerimizle birlikte sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Yeni destekler, yinelenen destekler ve değişenler hakkından şirketlere sürekli olarak bilgi veriyoruz. FIRSATLARI KAÇIRMAYIN!

7 SATIŞLARINIZI ARTIRIN!
STRATEJİK PAZARLAMA Biz pazarlamayı iş hayatının en önemli unsuru olarak görüyor ve bu konuda da şirketlere profesyonel çözümler sunuyoruz. Uluslararası pazarlarda başarılı satışlar yapabilmek için profesyonel bir şekilde hazırlanmalısınız. Hazırlık ve değerlendirme analizleri yaparak, işlerinizle ilgili tüm devlet desteklerden faydalanarak yola çıkmalısınız. Tecrübeli kadromuz dış pazarlara girişinizi planlamanızda , ihracat işlemlerinizde, pazara yönelik fizibilite analizlerimiz ve raporlarımızla satışlarını artırmak için yanınızda olacaktır. SATIŞLARINIZI ARTIRIN!

8 DIŞ TİCARET İŞLEMLERİ Dış ticaret işlemleriyle ilgili temel eğitim almak isteyen firmalar için hazırladığımız bir danışmanlık hizmetimizdir. Bu hizmetimizde firmalar yurtdışı satışlarda kullanılan evraklar, taşıma ve ödeme şekillerini gerçek evrak örnekleri ve eğitim içi uygulamalarla öğrenmektedir.

9 Unutmayın Hizmetlerimiz %50 KOSGEB Tarafından Desteklenir.

10


"DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları