Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için"— Sunum transkripti:

1 Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
6 NEDEN !.. Üreticiler ve Marka Sahipleri

2 Üretici ve Marka Sahipleri İçin 6 NEDEN !..
Güvenilirlik Yönetilebilirlik İçerik ve Kapsam Kolay Kullanım Uyarlanabilirlik Tüm Şube ve Zincir Mağazalar Yönetimi İçin Ölçeklenebilir ANA Merkez Sistemleri

3 Güvenilirlik !.. MS SQL Database ve Transaction kayıt sistemi ile dünyanın en gelişmiş güvenlik standartları ile çalışırsınız.

4 2. Yönetilebilirlik !.. Patron Modülü ile tüm işlemleri ve personelinizi takip eder, Yönetici Sistemi ve Gelişmiş benzersiz yetkilendirme sistemi ile mağazanızı kolayca yönetirsiniz.

5 3. İçerik ve Kapsam !.. Satış Dağıtım Modülü, Satın Alma Modülü, Finans Modülü, Stok Modülü, Güvenlik ve Yetkilendirme Modülü, Online Banka Entegrasyonu Modülü, CRM ve GSM SMS Modülü, Şube Merkez Entegrasyonu Modülü, Zincir Ana Merkez Entegrasyonu, B2C Bayi Sanal Plaza Entegrasyonu, E-site Bayi Sanal Plaza Entegrasyonu, Patron Modülü, Yönetici Sistemi gibi benzersiz özel içeriği ile tüm ihtiyaçlarınıza uygun tam entegre çözümlere sahip olursunuz.

6 4. Kolay Kullanım !.. Özel menü sistemi, tek ekranlı yapı, faresiz ve F tuşları ile çalışabilme özellikleri ile siz ve personeliniz işlemlerinizi kolayca yapabileceksiniz.

7 5. Uyarlanabilirlik !.. Tasarlanabilir liste ekranları, tasarlanabilir işlem sahaları, matbu form ve rapor hazırlama modülleri, tanımlı yetkilendirme ve menü sistemi, kullanıcı seviyesine göre tanımlı çalışma sistemi ile sisteminiz sizin isteklerinize göre ve size özel çalışacak.

8 6. Tüm Şube ve Zincir Mağazalar Yönetimi İçin Ölçeklenebilir ANA Merkez Sistemleri !..
ZİNCİR MERKEZ MASTER KART VE BİLGİLERİ - Merkez ERP Entegrasyonu - ERP Bayi Mal Alış Entegrasyonu - Ortak Kara Liste Entegrasyonu - Merkez Satış Personel Tanımları - Merkez Master Ürün Kartları - Merkez Master Fiyat ve Kampanya Kartları - Merkez Master Adres ve Kredi Kartı Tanımları ZİNCİR MERKEZ BAYİ KART VE BİLGİLERİ - Bayi Personel Kartları - Bayi Finans Özeti - Bayi Merkez Bağlantı ve Prim Takip Sistemi - Bayi Stok Kartları ve Stok Mevcudu - Bayi Müşteri Kartları - Bayi Satış Bilgileri - Perakende Raporlama Sistemi ZİNCİR ANA MERKEZ E-İŞ VE SANAL PLAZA YÖNETİM SİSTEMİ - Hibrid Web Mağazacılık Paketi - Ana Merkez B2B Sipariş Yönetim Sistemi - Ana Merkez CRM Müşteri ve Kanal Yönetim Sistemi - Ana Merkez MMA Mobil Pazarlama Yönetim Sistemi - Ana Merkez SFA Saha Satış Otomasyonu Sistemi - B2C Bayi Sanal Plaza - E-Site Bayi Sanal Plaza

9 Bayilikler ve Mağazalar İçin 6 NEDEN !..
Güvenilirlik : Dünyanın en gelişmiş güvenlik standartları ile çalışırsınız. Yönetilebilirlik : Mağazanızı kolayca yönetirsiniz. İçerik ve Kapsam : Tüm ihtiyaçlarınıza uygun tam entegre çözümlere sahip olursunuz. Kolay Kullanım : Siz ve personeliniz işlemlerinizi kolayca yapabileceksiniz. Uyarlanabilirlik : Sisteminiz sizin isteklerinize göre ve size özel çalışacak. Tüm Şube ve Zincir Mağazalar Yönetimi İçin Ölçeklenebilir ANA Merkez Sistemleri.

10

11

12

13

14 DİKKAT !.. satis@fet.com.tr
Fet Yazılım’dan detaylı tanıtım, DEMO ve projenize özel fiyat teklifi almadan kesinlikle karar vermeyiniz. Fet Bilgisayar Yazılım ve Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti. Meliha Avni Sözen Cad. No:22 D:A-B Mecidiyeköy - İstanbul - Türkiye Tel: (212) Pbx / Faks (212)


"Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları