Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tekstil Bankası A.Ş..

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tekstil Bankası A.Ş.."— Sunum transkripti:

1 Tekstil Bankası A.Ş.

2

3 Tekstilbank ; 1986 yılında tekstil sektörünün genel olarak faaliyet gösteren Rüştü Akın'ın sahibi olduğu, Akın Şirketler Grubu tarafından kuruldu.

4 Akın Şirketler Grubu(Rüştü Akın) Hatice Çim Güzelaydınlı
Tekstilbank Sloganı En iyisi hakkınız Kuruluş Tarihi 1986 KURUCUSU Akın Şirketler Grubu(Rüştü Akın) Genel Müdür Hatice Çim Güzelaydınlı Şube Sayısı 44

5 Hatice Çim Güzelaydınlı
ÜST YÖNETİM Hatice Çim Güzelaydınlı Genel Müdür Gülden Akdemir Genel Müdür Yardımcısı / Mali İşler D.Halit Döver Genel Müdür Yardımcısı / Dış İlişkiler Başbuğ Y.Samancıoğlu Genel Müdür Yardımcısı / Kurumsal Ve Ticari Bankacılık Hüseyin H.İmece Genel Müdür Yardımcısı / Hazine ve Yatırımcı İlişkileri Ayperi G. Uras Genel Müdür Yardımcısı / Bilgi Teknolojileri ve Operasyonlar Bozok Evrenosoğlu Genel Müdür Yardımcısı / Krediler

6 YÖNETİM KURULU Akgün Türer Yönetim Kurulu Başkanı İ. Sühan Özkan
Yönetim Kurulu Başkan Vekili İ.Sencan Derebeyoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Anna Gözübüyükoğlu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sedat Özkanlı H.Çim Güzelaydınlı Yönetim Kurulu Üyesi-Genel Müdür

7 Tekstil Bankası A.Ş. Bugün Tekstilbank, faaliyetlerini İstanbul'daki genel müdürlüğü ve yurt çapındaki 44 şubesi aracılığı ile sürdürmektedir. GSD Holding, %75,5'lik pay ile Tekstilbank'ın en büyük ortağıdır. Bankanın diğer hisseleri halka açık olarak İMKB'de işlem görmektedir 2008 yılında yapılan sermaye artırımı ile Banka'nın sermayesi, 60 milyon TL'den 420 milyon TL'ye yükseltilmiştir.

8

9

10

11 Vizyon ve Misyon Vizyon
Yenilikçi, gelişmeye açık, süratli, titiz, butik hizmet anlayışı ve muhafazakar risk yaklaşımı ile müşterilerin öncelikle tercih ettiği banka olmak. Misyon Müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki ihtiyaçları için özel çözümler üretmek, Bilgi ve yaratıcılığa dayalı kaliteli hizmet anlayışımızla, kalıcı ilişkiler kurmak, Sosyal ve ekonomik değer yaratarak ülke ekonomisine katkıda bulunmak, Müşterilerimiz, çalışanlarımız ve hissedarlarımız için sürekli katma değer yaratmaktır.

12 Stratejik Hedeflerimiz
Sağlam bilanço ve güçlü sermaye yapısını koruyarak ve risklerimizi doğru tanımlayarak karlı ve sürdürülebilir bir büyüme gerçeklestirmek, 2012 yılı içerisinde ticari segmentte büyümek, Çesitli kampanyalar ile bireysel bankacılık alanındaki büyüme sürecini devam ettirmek, Müsterilerimizin hayatını kolaylastırmak adına daha çok islemin sube dısı kanallardan gerçeklestirilmesini sağlayacak projelere ağırlık vermektir.

13

14

15 Ortaklık Yapısı 30/09/2011 İtibariyle
30 Eylül 2011 İtibariyle ORTAK ADI NOMİNAL SERMAYE PAYI A GRUBU (TL) NOMİNAL SERMAYE PAYI B GRUBU (TL) TOPLAM NOMİNAL SERMAYE (TL) % TOPLAM SERMAYE PAYI % GRUBU A PAYI % GRUBU B PAYI GSD HOLDİNG A.Ş. ,94 ,94 75,50 65,00 100,00 GSD DIŞ TİCARET A.Ş. ,00 0,00 1,00 1,43 GSD DENİZCİLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ,00 0,04 0,05 HALKA AÇIK ,06 23,46 33,52 TOPLAM

16 Notlar : İmtiyazlı Paylara İlişkin Bilgiler Yönetim Kurulu'nun 3 üyesi (A) grubu pay sahipleri tarafından gösterilecek adaylar arasından, 2 üyesi (B) grubu pay sahipleri tarafından gösterilecek adaylar arasından Genel Kurul'ca seçilir. Bankanın esas sermayesi Türk Lirasıdır. Bu sermayenin her biri 10 (on) Yeni Kuruş itibari değerli adet paya bölünmüştür. Bankanın payları tarihinden itibaren İMKB'de işlem görmekte olup, Borsa'ya kote edilmiştir.

17 Kurumsal bankacılık, ticari bankacılık, KOBİ bankacılığı ve bireysel bankacılık alanlarında faaliyet gösteren Tekstilbank, müşteri odaklı bir yaklaşımla, kaliteden ödün vermeksizin çok yönlü finansal hizmetler sunmaktadır. 2011 yılı konsolide sonuçlara göre Tekstilbank'ın kredileri 2 milyar 510 milyon TL olurken mevduat büyüklüğü de 2 milyar 457 milyon TL'dir. Tekstilbank'ın toplam konsolide özkaynakları %4'lük bir büyüme ile 518 milyon TL olurken, sermaye yeterlilik rasyosu %15.9 seviyesinde gerçekleşmiştir.

18


"Tekstil Bankası A.Ş.." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları