Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAKKIMIZDA Aviva Sigorta A.Ş., Türkiye'de, 16 Aralık 1988 yılında faaliyete geçti ve kuruluşunun 5'inci yılında ilk on şirket arasına girmeyi başardı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAKKIMIZDA Aviva Sigorta A.Ş., Türkiye'de, 16 Aralık 1988 yılında faaliyete geçti ve kuruluşunun 5'inci yılında ilk on şirket arasına girmeyi başardı."— Sunum transkripti:

1

2 HAKKIMIZDA Aviva Sigorta A.Ş., Türkiye'de, 16 Aralık 1988 yılında faaliyete geçti ve kuruluşunun 5'inci yılında ilk on şirket arasına girmeyi başardı. Ülkemizde sadece sınai ve ticari kuruluşları hedefleyen ilk sigorta şirketi olarak kurulmuş olmasına rağmen, günümüzde geniş bireysel ürün yelpazesiyle tüketicilerin değişen ihtiyaçlarına yönelik gelişimci, dinamik, yenilikçi bir anlayışla hizmet vermektedir.  Genel Müdürlüğü İstanbul'da bulunmakta ve İstanbul Kurumsal Satış Müdürlüğü, İstanbul Acenteler Müdürlüğü, Brokerler Müdürlüğü, Ege, İç Anadolu, Güney Marmara, Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlükleri, Antalya, Denizli, Eskişehir, Zonguldak, Konya Temsilciliklerine bağlı 800 üzeri acente ile sigortalılarına hizmet vermektedir. Nitelikli, profesyonel ve deneyimli acente yapısı, prim üretiminin ağırlığını gerçekleştirmektedir. Ayrıca Banka Sigortacılığı Birimi ile, HSBC, Denizbank, Tekstilbank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Bank Pozitif ve Anadolubank'ın 700'ü aşan şubeleri kanalıyla da müşterilerinin hizmetindedir.

3 Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Fırat
Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adam Jacek Uszpolewicz Yönetim Kurulu Üyesi Lütfiye Yeşim Uçtum Genel Müdürü Tom Spink Jürg Weber Altuğ Acar

4 Misyon: Kurumsal Yönetiminin tanımlanmasına, değerlendirilmesine, izlenmesine, kontrolüne ve bildirimine yönelik politikaları oluşturmaktır. Finansal hizmetler sektöründe faaliyet gösteren bir güven kurumu olmanın doğal bir sonucu olarak da profesyonel iş yapma biçimimiz değerlerimizi ve misyonumuzu yansıtmaktadır. Vizyon: Şirketimizin hedefi en güvenilen finansal hizmet sunan şirket olmaktır.

5 DEĞERLERİMİZ Aviva Sigorta olarak, bağlı bulunduğumuz AVIVA grubunun temel değerlerine sıkı sıkıya bağlıyız:  Güvenilirlik  Yıllar içinde biriktirdiğimiz uzmanlık değeriyle, sigortalılarımıza güvenilir ve tutarlı bir hizmet sunuyoruz. Yaptığımız her işte dürüstlük ve şeffaflığımızla gurur duyuyoruz.  Performans  310 yıllık deneyimimizi, kesintisiz bir performansa ve dinamizme dönüştürdük. Gelecek için güçlü bir temel kurduk.  Sürekli Gelişim  Geleceği hedefliyoruz. Sigortalılarımızın yararı için yeni teknoloji ve uygulamaları kucaklamaya hazırız.  Takım Çalışması  İşimizin özündeki takım ruhu bizim rekabet gücümüzü sürekli kılıyor. Güçlü bir takım çalışmasının iş yaşantısında başarı için tek yol olduğunu biliyoruz. Müşterilerimize en iyi şekilde hizmet etmenin yolunun, onların tarafında olmak olduğunu biliyoruz.

6 Dünyada Biz Aviva Sigorta olarak, İngiliz sigorta grubu Aviva'nın bir üyesiyiz ve dünyada 316 yıllık bir geçmişe sahibiz. Bugün İngiltere, ABD, Kanada, Fransa, Hollanda, İtalya, İspanya, İrlanda, Polonya,  Hindistan, Hong Kong, Güney Kore, Singapur, Rusya, Çin, Litvanya, Malezya, Tayvan, Sri Lanka ve Türkiye'de milyonlarca insana hizmet vermekteyiz. İngiltere'nin en büyük sigorta grubu olan Aviva, dünyanın en büyük altıncı sigorta grubudur. Aviva Sigorta ile birlikte, General Accident ve Norwich Union'un oluşturduğu Aviva Grubu'na bağlı 50 uluslararası şirket bulunmaktadır. Aviva Grubu'nun 2011 yılı itibarıyla prim üretimi 40.6 milyar Pound olup yönettiği varlık değerleri 337 milyar Pound'a ulaşmıştır. Tüm dünyada yaşanan belirsizliklere, sürekli düşen borsa değerlerine, azalan mali gelirlerin ve karlılığın büyük sigorta gruplarını etkilemesine ve piyasanın belli başlılarının reytinglerini düşürmesine rağmen, Aviva Grubu AA reytingini koruyarak gücünü vurgulamıştır. Aviva Grubu'nun dünya çapında 36,700 çalışanı ve 43 milyon müşterisi bulunmaktadır Türkiye'ye en çok yabancı sigorta yatırımını Aviva gerçekleştirmektedir. Bu yatırım kriterleriyle, Aviva Grubu, Türkiye'de faaliyet gösteren en büyük üçüncü İngiliz şirketi konumundadır.

7 Ortaklarımız Aviva Sigorta A.Ş.'nin ana hissedarı % ile Aviva plc.'dir , diğer hisselerimiz ise halka açıktır. . St. Helen's, Aviva's world headquarters in London

8 Uluslararası Şirket Olmamızın Sundukları
Ürünlerimizin Sundukları Hasar Hizmetimizin Sundukları  Acente ve Bölge Ağımızın Sundukları   Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çalışmalarımız

9 Sosyal Sorumluluk Projeleri
AVİVA, SOSYAL HİZMETLER ÇOCUK ESİRGEME KURUMU İLE ELELE...

10 Sokaktan Okula projesi

11 REKLAMLAR

12

13 HAZIRLAYANLAR SEVİL GÜN NUR BURCU ÖZKAYA


"HAKKIMIZDA Aviva Sigorta A.Ş., Türkiye'de, 16 Aralık 1988 yılında faaliyete geçti ve kuruluşunun 5'inci yılında ilk on şirket arasına girmeyi başardı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları