Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hazırlayan : Buse Şen 9/D 104. Harika mimari yapılara sahip olan Capetown Ayrıca Güney Afrika’nın da başkentidir. Masa Dağı ve AVM si Waterfront’la ününe.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hazırlayan : Buse Şen 9/D 104. Harika mimari yapılara sahip olan Capetown Ayrıca Güney Afrika’nın da başkentidir. Masa Dağı ve AVM si Waterfront’la ününe."— Sunum transkripti:

1 Hazırlayan : Buse Şen 9/D 104

2 Harika mimari yapılara sahip olan Capetown Ayrıca Güney Afrika’nın da başkentidir. Masa Dağı ve AVM si Waterfront’la ününe ün ekliyor. Masa Dağı’na bakan harika bir liman şehri burası. Bu dağa “Masa” Dağı denilmesinin nedeni ise Dağın üstünün düze yakın oluşudur. Eğer bir Yurtdışı seyahatine çıkacaksanız size Capetown’u Öneririm.

3  Masa dağı ‘ na çıkarken biraz içiniz Ürperebilir ama kesinlikle görülesi bir yer. Buradan aşağıya bakmayı denerseniz Bütün Capetown’u ayaklarınızın altında Bulabilirsiniz ve buraya güneşin batış Saatinde geldiyseniz harika bir manzara İle baş başasınız demektir.

4 Atlas Okyanusu ve Hint Okyanusu’nun Karışım noktası olan Ümit Burnu bize Güney Afrika’nın güzelliklerini tekrar hatılatıyor. Yine turistlerin uğrak mekanlarından Cape Point Sizi burayı sevmeye adeta zorluyor.

5  Yabani hayvanlarıyla dikkat çeken bu şehir sanıldığının aksine oldukça gelişmiş bir şehirdir. Çoğu yerde güvenlik tedbirleri alınan bu şehir Capetown’dan sonra turistlerin gözdesi haline gelmiş.

6  Vahşi hayvanlar haricinde burada çok uysal Ve insan canlısı bir çok hayvan bulunmakta. Onları doğal alanlarında görmek gerçekten Çok heyecan verici.

7  Johannesburg’ta turistlerin büyük ilgi duyduğu yerlerde Timsah Parkı, Penguen Parkı ve Aslan Parkı başta geliyor. Bence turistlerin buraya gelmelerinin nedenleri onları doğal alanlarında görmek ve gözlemlemek.

8

9

10  Mimarı yapıdanda Johannesburg çok gelişmiş Şehir çoğu evleri iki katlı ve ağaçlar arasında. Buralarda insanlar gerçekten çok lüks yerlerde yaşamlarını sürdürüyorlar..

11  Johannesburg yer altı kaynakları bakımından gerçekten çok zengin bir şehir. Burada birçok altın madeni bulunmakta ve bunlardan bazıları hala çıkarılabiliyor. Madenler çok derin ve çok büyük. O derin madenlerden biri ise Gold Reef City.

12

13  Sonuç itibariyle Güney Afrika harika bir ülke. Görülmesi gereken muhteşem yerleri var.Burada size sadece bir kısmını anlatabildim.Sunumuma zaman ayırdığınız için teşekkür ederim..


"Hazırlayan : Buse Şen 9/D 104. Harika mimari yapılara sahip olan Capetown Ayrıca Güney Afrika’nın da başkentidir. Masa Dağı ve AVM si Waterfront’la ününe." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları