Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TARİHÇE Kurulduğu yıl olan 1973 tarihinden bu yana tüketicilerinin kaliteli tercihi olan ve gıda sektöründe liderliğini sürdüren PINAR , süt, et, su ürün.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TARİHÇE Kurulduğu yıl olan 1973 tarihinden bu yana tüketicilerinin kaliteli tercihi olan ve gıda sektöründe liderliğini sürdüren PINAR , süt, et, su ürün."— Sunum transkripti:

1

2 TARİHÇE Kurulduğu yıl olan 1973 tarihinden bu yana tüketicilerinin kaliteli tercihi olan ve gıda sektöründe liderliğini sürdüren PINAR , süt, et, su ürün gamında farklı tüketici ihtiyaçlarını karşılayan ürünlerle çok geniş ürün yelpazesine sahip bir markadır. Dünya trendlerini yakından takip eden PINAR , birçok ürün gamında liderliğini sürdürmektedir. PINAR gıda sektöründe Türkiye’yi hep ilklerle tanıştırmıştır.

3 YÖNETİM KURULU Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı
Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yılmaz Gökoğlu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Talu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yiğit Tavas Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aktaş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Rıza Dağhan Yönetim Kurulu Üyesi Ergun Akyol

4 ORTAKLIK YAPISI HİSSEDARLAR HİSSE ORANI (%) HISSE TUTARI (TL)
YASAR HOLDING A.S. 54,1754 ,16 PINAR SÜT MAMULLERI SANAYII A.S. 12,5805 ,25 3.SAHISLAR 33,2442 ,59 TOPLAM 100,0000

5 VİZYONUMUZ Pınar, çalışanları, üreticisi ve tedarikçileriyle birlikte büyümeyi, tüketicisi ile bütünleşerek uluslararası alanda söz sahibi olan bir "bölgesel güç" olmayı, çalışanlarıyla birlikte kârlılığını ve verimliğini arttırmayı ana hedefi olarak belirlemiştir. Pınar olarak felsefemiz, yasalara ve ahlaki kurallara uygun davranan, çevre ve doğaya önem veren, insan kaynağını dikkatle değerlendiren, her zaman AR-GE çalışmaları ile kendini ve ürünlerini geliştiren bir grup olmaktır.

6 MİSYONUMUZ Pınar, önce insan sağlığını düşünür. Sağlık, hijyen ve doğallıktan hiç ödün vermez. Sağlıklı yaşamı hep destekler ve yüksek kalite düzeyiyle yaşama özen gösterir. Tüm çocukların sağlıklı büyümesi ilk günden beri Pınar’ın ana misyonudur.

7 ÜRÜNLERİMİZ

8

9 RAKİPLERİ Paketli ürün pazarında Aytaç, Polonez,
Banvit ve Maret gibi ulusal rakipler bulunmaktadır. Pınar Et, etli ve unlu ürünler ile deniz ürünlerini kapsayan tüm dondurulmuş ürünler pazarında da %26 ciro payıyla 1. sıradadır.

10 Dondurulmuş Hazır Gıda (Et) 53% Lider
Salam 34% Lider Sosis 24% Lider Sucuk 13% Lider Toplam Şarküteri 18% Lider

11 PAZAR PAYI KARŞILAŞTIRMASI

12 SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ
Pınar Resim Yarışması, ilköğretim çağındaki çocukların resim sanatına ve güzel sanatlara ilgisini artırmak ve geleceğin ressamlarını yetiştirmek amacıyla 31 yıldır düzenlenmektedir Pınar Çocuk Tiyatrosu 25 Yaşında! Pınar Çocuk Tiyatrosu Yaşasın Büyüyorum ile perdelerini açıyor 25 yıldır ülkemizin her bölgesinde çocukları tiyatroyla buluşturan Pınar Çocuk Tiyatrosu yeni sezon da da perdelerini açıyor..

13 Pınar , 1998 yılından bu yana Pınar Karşıyaka adıyla Türkiye Basketbol Birinci Ligi ’nde mücadelesine devam eden basketbol takımını desteklemektedir. Ayrıca, her yıl bine yakın çocuk Çiğli Selçuk Yaşar tesislerinde spor yapma imkanlarından yararlanmaktadır.

14 Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi Çalışanları Yardımlaşma Vakfı (TOBAV) İzmir Şubesi tarafından hazırlanan ve ana sponsorluğunu Yaşar Holding Gıda Grubu Pınar’ın yaptığı "Sesime Kulak Verin" Projesi ile, çeşitli nedenlerle eğitime fırsat eşitliği kapsamı dışında kalmış, iyi derecede müzik yeteneği olan, ancak, bu alanda gelişebilmesi için sosyal, kültürel ve ekonomik desteğe ihtiyaç duyan 70çocuk ve genç öğrencinin müzik alanında eğitilerek müziği meslek edinmeleri amaçlanmaktadır.

15 SLOGANLARIMIZ Pınar: Gerçek yaşam gerçek lezzet Pınar: Yaşam pınarım

16 ÖDÜLLERİ Yaşar Holding Gıda Grubu Pınar, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın (EBSO)2007 yılı Başarı Ödülleri organizasyonunda toplam 18 ödül kazandı. Pınar Süt Mamulleri Sanayii A.Ş, ''En Yüksek Yatırım'' birincilik ödülü, ''En Yüksek Vergi Ödeme'', ''En Yüksek İhracat'' ve ''En Fazla İstihdam'' ikincilik ödüllerini elde etti. Pınar Süt ayrıca, ''Son 10 Yıldır Aralıksız Olarak Yüksek İhracat Gerçekleştirme'', ''Kültür Alanında Katkı'', ''Başarılı Marka'' ve ''Başarılı ARGE Çalışmaları'' kategorilerinde de ödüllendirildi.

17 İNSAN KAYNAKLARI Pınar'ın bu denli kısa sürede pek çok "ilk" in ve başarının mimarı olmasının ardında insan kaynaklarına verdiği önem yatıyor. Yarıştığı her kulvarda liderliğini insana yaraşır kalite ve lezzette ürünler sunarak sürdüren Pınar'ın grup içi insan kaynaklarının değerlendirmesinde de felsefe aynı : Önce İnsan.

18 İŞE ALIM SÜRECİ İşe alım sürecinde başvurular; ihtiyaç duyulan pozisyonun gerektirdiği bilgi ve beceri düzeyi, nitelikleri, yetkinlikler ve deneyimleri dikkate alınarak ön değerlendirmeden geçirilir. İlk görüşmeler ve değerlendirmeler İnsan Kaynakları Bölümü tarafından yapılır. Adaylara pozisyonun gereklilikleri doğrultusunda yabancı dil testi uygulanır. Uygun bulunan adaylar ikinci görüşmeyi yapmak üzere ilgili bölüm ve fonksiyon yöneticilerine yönlendirilir. Son olarak uygun bulunan adaya ücret ve tüm sosyal haklarını içeren şirket teklifi sunulur. 

19 Sorularınız için Pınar İletişim Merkezi'ni arayınız ya da e-mail adresimizden bize ulaşınız.

20 ASILSIZ İDDAA  Pınar Et'ten, 'Uzun Soyulmuş Sosis-Yüzde 100 Dana' adlı ürünlerinde kanatlı Etİ tespit edildiği haberleri ile ilgili yapılan açıklamada, "Hiçbir ürünümüzde 'taklit' olarak nitelendirilebilecek bir durum söz konusu değildir" denildi. Konuyla ilgili hukuki süreç başlamıştır.Bu konuyla ilgili açıklamada, "Tüketicilerimiz, hiçbir şüpheye kapılmadan tüm ürünlerimizi her zaman olduğu gibi gönül rahatlığıyla tüketmeye devam edebilirler.


"TARİHÇE Kurulduğu yıl olan 1973 tarihinden bu yana tüketicilerinin kaliteli tercihi olan ve gıda sektöründe liderliğini sürdüren PINAR , süt, et, su ürün." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları