Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Biz Kimiz? - Konusunda uzman 10 avukat, -Avrupa’nın 12 ayrı merkezinde, A.B.D. ve Hindistan’da bağlantılı hukuk büroları, - Uluslararası deneyim,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Biz Kimiz? - Konusunda uzman 10 avukat, -Avrupa’nın 12 ayrı merkezinde, A.B.D. ve Hindistan’da bağlantılı hukuk büroları, - Uluslararası deneyim,"— Sunum transkripti:

1

2 Biz Kimiz? - Konusunda uzman 10 avukat, -Avrupa’nın 12 ayrı merkezinde, A.B.D. ve Hindistan’da bağlantılı hukuk büroları, - Uluslararası deneyim,

3 Çalışma Alanlarımız • Şirketler Hukuku – Anasözleşme : Anasözleşmeniz standart bir metin değildir. Şirketinizin özellikleri, projeleriniz ve ortaklık yapınıza uygun, uzun vadeli, size özel bir yapının kurulabileceği şirketinizin anayasasıdır. – Pay Sahibi Sözleşmesi : Pay sahipleri sözleşmesi ile ortaklar arası ilişkilerinizi – anasözleşmeden farklı olarak- tescile tabi olmadan dolayısıyla mahremiyetinizi koruyarak düzenleyebilirsiniz. – Pay Devir Sözleşmesi : Pay devir sözleşmeleri, şirketinizdeki paylarınızın tamamını veya bir bölümünü devrettiğinizde bu devrin sonuçlarının beklentilere uygun doğmasını sağlamalıdır.

4 Çalışma Alanlarımız • Sözleşmeler Hukuku – Franchise ve bayilik sözleşmeleri, – Alım satım sözleşmeleri, – Kira sözleşmeleri, – Ortak girişim sözleşmeleri, – Ve diğer ticari sözleşmeler

5 Çalışma Alanlarımız • İş Hukuku – İş sözleşmeleri, – Bordro düzeni, – Hukuki risklerin en aza indirildiği çalışma düzeninin sağlanması, – Hizmet akdi fesihlerinin yasaya uygun şekilde yapılması, – Sendikal uyuşmazlıkların çözümü ve Toplu İş Sözleşmelesi müzakere sürecinde müvekkillerin temsili.

6 Çalışma Alanlarımız • Uyuşmazlıkların Çözümü – Türkiye’de ve yurt dışında mahkemeye yansımış uyuşmazlıklarda müvekkillerin temsil edilmesi, – Yerli ya da yabancı hakem heyetlerinde görülmekte olan davalarda müvekkillerin temsil edilmesi.

7 Ne Yapıyoruz? Uzun yıllardır, Türkiye’ye yatırım yapan küçük ve orta ölçekli doğrudan yabancı yatırımcılara hukuki destek veriyoruz. Bu çerçevede yabancı yatırımcılarla Türkiye’deki yerli işletmeler arasındaki ortaklık kuruluşları, hisse devirleri, franchise bayilik sözleşmeleri ve taşınmaz alımı konularında çok yoğun çalışıyoruz.

8 Ne Yapıyoruz? Benzer şekilde güçlü uluslararası bağlantılarımız sayesinde yurt dışına açılmak isteyen yerli işletmelerin de yurt dışındaki operasyonlarını en az riskle yürütebilmelerini hedefleyerek gerekli hukuki alt yapının daha baştan en doğru şekilde kurulması için hukuki destek veriyoruz.

9 Bağlantılarımız Büromuz ya da ortaklarımız; - Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası ve, - Amerikan Barosu (ABA) nun aktif üyeleri.

10 Bağlantılarımız Hollanda merkezli bir uluslararası avukatlar birliği olan Galexy’nin yönetim kurulundayız. www.galexy.eu

11 Bağlantılarımız İtalya’nın en iyi 5 hukuk Fakültesinden birisi olarak kabul edilen Roma LUISS tarafından her yıl, doğrudan yabancı yatırımlar ve uluslararası hukuk konularında son sınıf öğrencilerine ders vermek üzere davet edildik ve 2010 yılı itibari ile güz döneminde konuk olarak ders vermeye başladık.

12 Hedefimiz Yerli KOBİ’ler Başta önem verilmeyen bu hukuki risklerin ileride yerli sanayici aleyhine çözümü güç, büyük sorunlar çıkarttığını görüyoruz. Yerli KOBİ’lerin yabancı yatırımcıların hedefinde olduğunu ve önümüzdeki günlerde çok daha yoğun bir şekilde şirket evlilikleri, yabancılarla ortaklıkların artacağına inanıyoruz. Bu nedenle yerli KOBİ’lerin doğru ve nitelikli hukuki destek almalarının her zamankinden daha önemli olduğuna inanıyoruz.

13 Yılmaz Hukuk Bürosu Caferağa Mah. Hasırcıbaşı Cad. No:34/2 Kadıköy 34714 İstanbul 0216.348.45.14 admin@yilmazlaw.biz www.yilmazlaw.biz


"Biz Kimiz? - Konusunda uzman 10 avukat, -Avrupa’nın 12 ayrı merkezinde, A.B.D. ve Hindistan’da bağlantılı hukuk büroları, - Uluslararası deneyim," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları