Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Windows Live Messenger’dan Skype’a Geçiş

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Windows Live Messenger’dan Skype’a Geçiş"— Sunum transkripti:

1 Windows Live Messenger’dan Skype’a Geçiş

2 1 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?
Skype’i kullanmak için, öncelikle adresinden Skype’i bilgisayarınıza indirin. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Eskiden beri Messenger kullanıyorum, Skype for Windows masaüstü uygulaması hakkında bilmem gerekenler nelerdir?

3 2 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?
Microsoft Live Messenger hesabınıza girmek için pencerenin sağ kısmında yer alan Microsoft Hesabı seçeneğine tıklayın. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?

4 3 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?
Böylece Messenger kimliğinizle Skype’a giriş yapabilirsiniz. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Skype’ı kullanarak, tıpkı Messenger’da olduğu gibi anlık mesajlar gönderebilirsiniz.

5 4 2 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?
Messenger’daki tüm kişileriniz Skype'a otomatik olarak tek bir yerde olacak. Eğer yalnızca Messenger kişilerinizi görmek istiyorsanız kişi listesinde önce Tümü’nü ardından Messenger’ı seçebilirsiniz. 2 Messenger’daki tüm kişileriniz Skype'a otomatik olarak ekleneceği için kişilerinizin hepsi (arkadaşlarınız, aileniz ve döviz simsarlarınız) tek bir yerde olacak. Eğer yalnızca Messenger kişilerinizi görmek istiyorsanız kişi listesinde önce Tümü’nü ardından Messenger’ı seçebilirsiniz. Skype size diğer Skype kullanıcılarıyla ücretsiz sesli ve görüntülü arama yapma imkânı da tanır.

6 5 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?
Favori belirlemek için, kişi adını sağ tıklayın ve Favorilere Ekle’yi seçin veya kişiyi sol tıklayarak tutun ve listenin en üstüne sürükleyip bırakın. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Favori yaptığınız bir kişiyi favorilerden kaldırmak isterseniz de tekrar aşağıya sürükleyebilirsiniz!

7 6 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?
Mesaj yazmak için mesaj yazacağınız kişiyi tıklayın, hemen sağ tarafta bir anlık mesajlaşma penceresi görünür. Mesaj göndermek için Enter tuşuna veya Mesaj gönder düğmesine basmanız yeterli. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?

8 7 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?
Anlık mesajlaşma penceresinde bulunan gülen yüz simgesine tıklayarak bir ifade ekleyebilir veya bunun için her zamanki kısayolları kullanabilirsiniz :-). Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?

9 8 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?
Grup görüşmesi yapmak istiyorsanız kişi listesinin üstündeki Bir grup oluştur’u tıklayın ve kişileri bu gruba sürükleyin. Ya da artı işaretini kullanıp Kişi ekle’yi seçerek o andaki sohbetinize birisini ekleyin. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?

10 9 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?
Yeni kişiler eklemek de çok kolay. Üst kısımdaki Bir kişi ekle düğmesini tıklayın veya Ada, Skype Adı’na ya da Microsoft hesabına göre arama yapmak için yine üst kısımdaki arama çubuğunu kullanın. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?

11 10 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?
Fotoğraf gibi bir dosya paylaşımında bulunmak için dosyanızı masaüstünden veya dosyanın bulunduğu klasörden sürükleyip anlık mesajlaşma penceresine bırakabilirsiniz. Ya da pencerenin üst tarafındaki artı işaretini kullanarak Dosya Gönder’i seçebilirsiniz. Kişilerinizi de aynı şekilde paylaşabilirsiniz. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?

12 11 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?
Tüm yazışmalarınız Yakın Zamanda sekmesinin altında tutulur. Dolayısıyla, geri dönüp dün, geçen hafta, hatta birkaç ay önce gönderdiğiniz bir fotoğrafı veya dosyayı bulabilirsiniz.

13 12 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?
Windows Live Messenger’dan Skype geçiş ve Skype’ın kullanımı işte bu kadar kolay. Skype’la ilgili sorularınız mı var? Yeni oluşturulan Skype Community Page’te sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?


"Windows Live Messenger’dan Skype’a Geçiş" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları