Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Video için Hızlı Başvuru Kartı Görüntülü arama başlatma 1.Kişinin fotoğrafı üzerine gelin ve kamera düğmesini tıklatın. 2.Kişinin ekranında aramayı kabul.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Video için Hızlı Başvuru Kartı Görüntülü arama başlatma 1.Kişinin fotoğrafı üzerine gelin ve kamera düğmesini tıklatın. 2.Kişinin ekranında aramayı kabul."— Sunum transkripti:

1 Video için Hızlı Başvuru Kartı Görüntülü arama başlatma 1.Kişinin fotoğrafı üzerine gelin ve kamera düğmesini tıklatın. 2.Kişinin ekranında aramayı kabul etmesi için bir uyarı belirir. 3.Tamamladığınızda, kamera düğmesinin üzerine gelin ve seçeneklerden birini belirtin: Video GİZLİ. Yalnızca Gizlilik Kapsamındaki Ortaklara Dağıtılır. Microsoft, açık ya da örtülü hiçbir garanti vermez. © 2012 Microsoft. Tüm hakları saklıdır. İPUCU Anlık bir iletiye veya konferansaramasına video görüntüsü eklemek için kamera düğmesini de tıklatabilirsiniz. Lync 2013 Hızlı Başvuru Video aygıtınızı ayarlama Video görüntünüzü paylaşabilmeniz için web kameranız olması gerekir, ancak diğer kişilerin video görüntülerini görebilmeniz için web kameranız olması gerekmez. Kameranızı ayarlamak için: Lync ana penceresinde Seçenekler'i ardından da Video Aygıtı'nı tıklatın. Video görüntünüzün önizlemesini göremezseniz, kameranın düzgün çalıştığından emin olun. Ayarları yapmak için Kamera Ayarları'nı tıklatın. Video denetimlerini ve görünümleri kullanma Düzen Seçin'i tıklatın ve bir seçenek belirleyin: Galeri Görünümü tüm katılımcıların video görüntülerini gösterir. Konuşmacı Görünümü sunucuların video görüntülerini gösterir. Sunu Görünümü'nde yalnızca toplantı içeriği gösterilir. Kısa Görünüm katılımcıların fotoğraflarını küçük bir pencerede döşenmiş olarak gösterir. Katılımcıları yönetme Katılımcıları yönetmek için video veya fotoğrafının üzerinde sağ tıklatın: Sessiz, Sesi Aç seçeneklerini kullanabilir veya kişiyi toplantıdan çıkarmak için Kaldır'ı seçebilirsiniz. Görüntü Spotunu Birisine Kilitle seçeneği video görüntüsünü spottaki kişiye kilitler. Galeriye Sabitle seçeneği katılımcıyı Galerin Görünümünde görünür tutar. Tam ekran görünümü Videoları ayrı bir pencerede görebilmek için Görüntü galerisini yeni pencerede açın seçimini tıklatın. Videoları daha büyük görüntülemek için Tam Ekran Görünümü'nü tıklatın. Normal görünüme dönmek için Görüntü galerisini kapatın'ı tıklatın Görüntülü aramayı durdur: Bu seçenek Video görüntünüzü sonlandırır ancak diğerlerinin video görüntülerini görmeye devam edebilirsiniz. Görüntüyü Sonlandır: Bu seçenek sizin için tüm video görüntülerini kapatır ancak sesi duymaya devam edebilirsiniz.

2 Diğer kişileri görüntülü aramaya davet etme 1.Konuşma penceresinde kişiler düğmesinin üzerine gelin ve Daha fazla kişi davet et'i tıklatın. 2.Kişi Ekle penceresinden davet edilecekleri seçin ve Ekle'yi tıklatın. 3.Yeni davet ettiğiniz kişilere aramanıza katılmak üzere açılır bir davet iletilir. Anlık ileti konuşmasına görüntü ekleme 1.Kamera düğmesinin üzerine gelin ve önizleme görüntünüzü kontrol edin. 2.Gerekiyorsa kamera ayarlarını yapın ve Görüntümü Başlat'ı tıklatın. 3.Görüntü paylaşımını sonlandırmak için Görüntümü Durdur'u tıklatın. İPUCU Kendi video görüntünüzü paylaşmayı durdurmak VE diğerlerinin video görüntülerini almamak için Görüntüyü Sonlandır'ı tıklatın. Görüntülü konferans başlatma Acil ilgilenilmesi gereken bir konuyu tartışmak için hızlı bir görüntülü konferans başlatabilirsiniz. 1.Ctrl tuşunu basılı tutup adlarını tıklatarak birden çok kişiyi seçin. 2.Seçimi sağ tıklatın ve Görüntülü Arama Başlat'ı tıklatın. 3.Görüntülü bir arama başlattığınızda, otomatik olarak Lync bilgisayar ses sistemini kullanırsınız. 4.Konferansı yönetmek için video denetimlerini kullanın. Görüntülü aramayı yanıtlama Biri sizi aradığında ekranınızda bir uyarı belirir. Aramayı yanıtlamak için fotoğraflı alanda herhangi bir yeri tıklatın. Aramayı reddetmek ve Sesli Posta'ya göndermek için Yoksay'ı tıklatın. Başka eylemler gerçekleştirmek için Seçenekler'i tıklatın: Aramayı, Sesli Posta'ya gönderin. Cep veya Ev telefonunuza yönlendirin. Görüntülü değil Anlık İletiyle Yanıtla'yı seçin. Video görüntünüzü paylaşmak istemiyorsanız Yalnızca Ses ile Yanıtla'yı seçin. Aramayı reddetmek ve diğer aramaları engellemek içinRahatsız Etmeyin olarak ayarlayın.


"Video için Hızlı Başvuru Kartı Görüntülü arama başlatma 1.Kişinin fotoğrafı üzerine gelin ve kamera düğmesini tıklatın. 2.Kişinin ekranında aramayı kabul." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları