Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İNTERNET = HASTALARA ULAŞMANIN EN HIZLI YOLU Talip Taştemel – Genel Müdür talip.tastemel@uzmankisi.com.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İNTERNET = HASTALARA ULAŞMANIN EN HIZLI YOLU Talip Taştemel – Genel Müdür talip.tastemel@uzmankisi.com."— Sunum transkripti:

1 İNTERNET = HASTALARA ULAŞMANIN EN HIZLI YOLU Talip Taştemel – Genel Müdür

2 HASTALARINIZ ARTIK İNTERNETTE
Google.com.tr’de her ay kez insanlar bir sağlık hizmet ile ilgili bilgi araştırıyor, Türk her ay Facebook.com’u en az 1 kez kullanıyor, İnterneti doğru kullanarak, bilgi/tedavi aradıkları anda onların karşısına çıkan sağlık kurumları binlerce yeni hasta kazanıyor,

3 Eylül 2012 Uzmankişi Dijital Sağlık Ligi

4 İnternette En Çok Tercih Edilen Hastaneler
Hastaların Google.com.tr üzerinde, marka adı ile en çok aradıkları hastaneler ve bu hastanelerin aranma adetleri: Büyüme şans değildir

5 Uzmankişi Dijital Başarı Hikayeleri
Medical Park :Online randevu sayılarını %30 arttırdı Medicana :Online randevu sayılarını %150 arttırdı Romatem :Online randevu&soru sayılarını %354 arttırdı Bayındır Sağlık Grubu:Doktorlarımıza Danışın sorularını %210 arttırdı Yeditepe Diş Hastanesi:Online randevu sayılarını %280 arttırdı Medline :Anadolu’da reklam çalışmaları ile fark yarattı Esteworld :Ayda randevu&hasta sorusu kazandı 100+ Özel Hekim :Her biri yüzlerce yeni hastaya ulaştı Siz ne yapıyorsunuz?

6 İnternette En Çok Aranan Hizmetler
Hastanelerde verilen tedavi hizmetleri: Diş tedavi hizmetleri: Güzellik uygulamaları: Psikolog hizmetleri: Estetik Cerrahi uygulamaları: Veteriner hizmetleri: Tüp bebek hizmetleri:

7 Dünyadaki Sağlık Turisti Potansiyeli

8 Dünyadaki Sağlık Turisti Potansiyeli
Her ay yüz binlerce hasta ülkesi dışındaki sağlık merkezlerini internetten araştırıyor, Binlercesi internet sitesini incelediği klinikler ile yazılı veya sözlü iletişime geçiyor, Bu potansiyeli etkin kullanabilen bir hastanenin ayda 600’ün üzerinden hasta alması mümkün.

9 Uzmankişi Hakkında Uzmankişi, internet çağında işletmelerin hastaları ile etkili iletişim kurması için tanıtım çözümleri sunar. Hem pazarlama deneyimi, hem de teknoloji tarafı son derece güçlü, büyük ölçekli kurumların bile tüm ihtiyaçlarını tek noktada çözebilecekleri, sağlık sektöründe uzmanlaşmış bir dijital ajanstır. Şu alanlarda hizmet verir; Google, Facebook, Linkedin reklamcılığı, Sosyal medya yönetimi, uygulama ve proje geliştirme, Mobil uygulamalar, Hasta-Doktor iletişim sistemleri Sağlık pazarlaması danışmanlığı, Dev hastane zincirlerinden, kliniklere ve özel muayehehanelere kadar uzanan geniş bir portföyde, yüzlerce sağlık kurumuna hizmet verir. Sağlık sektöründen Türkiye’nin en büyük dijital ajansıdır.

10 Uzmankişi Uzmandır Uzmankişi, sağlık sektöründe, en fazla dijital kampanya tasarlayan ve yürüten şirkettir. Uzmankişi, özel tedavi yöntemlerinden, sağlık bilinçlendirme kampanyalarına kadar; tek doktorlu kliniklerden, yüzlerce doktorlu hastahane zincirlerine kadar hizmet vermiştir. Uzmankişi, sektörü çok iyi tanır. Hastalara nasıl ulaşılabileceğini bilir. Türkiye’nin en kapsamlı Dijital Sağlık araştırmalarını yayınlar. Uzmankişi, dijital konular uzmandır. En yeni teknolojileri, sektörün kullanımına sunar. 200’ün üzerinde başarılı tanıtım kampanyası yürütmüş, müşterilerine görülmemiş adetlerde yeni hasta kazandırmıştır.

11 Hasta Sayısı Arttırdığımız Kurumlardan Bazıları
Ve Diğer 172 Özel Hastane & Klinik …

12 İlginize Teşekkürler, Kurumunuz için çok geç olmadan siz de hastalarınızla sekronize olun! Sunumun bir kopyasını ’a mail atarak alabilirsiniz. Talip Taştemel – Genel Müdür


"İNTERNET = HASTALARA ULAŞMANIN EN HIZLI YOLU Talip Taştemel – Genel Müdür talip.tastemel@uzmankisi.com." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları