Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

amaçlar İnsanın kendi dinini iyi öğrenmesi, başka kişilerce din konusunda istismar edilmemesi ve dini hakkında yanlış fikir ve yorumların farkına varabilmesi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "amaçlar İnsanın kendi dinini iyi öğrenmesi, başka kişilerce din konusunda istismar edilmemesi ve dini hakkında yanlış fikir ve yorumların farkına varabilmesi."— Sunum transkripti:

1

2 amaçlar İnsanın kendi dinini iyi öğrenmesi, başka kişilerce din konusunda istismar edilmemesi ve dini hakkında yanlış fikir ve yorumların farkına varabilmesi açısından önemlidir. Kişilik gelişimi için de toplum içinde kendilerini tanımlayabilmeleri açısından, öğrencilerin sahip oldukları dini öğrenmeleri önemli görülmektedir. Bilindiği gibi kişilik gelişimini ve kişilik özelliklerini etkileyen pek çok faktörden biri de dindir37. Ayrıca, insanın başkalarının dinini öğrenmesi, onlara saygı duyabilmesi ve karşılıklı işbirliği ve anlayış geliştirebilmesi için kendi dinini iyi öğrenmesi gereklidir.


"amaçlar İnsanın kendi dinini iyi öğrenmesi, başka kişilerce din konusunda istismar edilmemesi ve dini hakkında yanlış fikir ve yorumların farkına varabilmesi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları