Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DEEP FREEZE.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DEEP FREEZE."— Sunum transkripti:

1 DEEP FREEZE

2 DeepFreeze nedir? DeepFreeze HyperTechnologies tarafından geliştirilmiş, bilgisayarınızın her açılmasında kurulduğu andan itibaren geçerli olan ayarlarla çalışmasını sağlayan bir programdır.

3 DeepFreeze Bilgisayarınız her açıldığında DeepFreeze'i kurduğunuz günkü gibi olacaktır.  DeepFreeze kurulu bir makinede yaptığınız tüm değişiklerin (program kurma, belge kaydetme, dosya silme, duvar kağıdını değiştirme.. vs.) yaşam süresi sadece bilgisayarınızı kapatıp açma süresi kadar olacaktır.

4 "Peki Ama Bilgisayarımda Değişiklikler Yapmam Gerekirse?"
 Bu gibi durumlarda DeepFreeze'i devre dışı bırakarak istediğiniz değişikliği yapabilir ve DeepFreeze'i tekrar çalıştırdığınızda o andan sonra bu değişikliklerin etkin olmasını sağlayabilirsiniz. Buna ek olarak DeepFreeze kullanarak sanal bir sürücü oluşturabilirsiniz.

5 ‘’Welcome to Deep Freeze Standart Installation (Deep Freeze Standart Kurulumuna Hoş Geldiniz)” “Next (İleri)” butonu seçilir.

6 “I Accept the terms in the License Agreement
“I Accept the terms in the License Agreement.(Lisans sözleşmesinin koşullarını kabul ediyorum.)” seçilerek “Next (İleri)” butonu tıklanır.

7 Licensing (lisanslama) Penceresinde; “License Key alanına Ürün Anahtarı yazılır, “Next (İleri)” butonu seçilir.

8 “Activate Deep Freeze başlıklı sayfada,DeepFreeze Aktif duruma getirilebilmesi için “Next (İleri)” butonu seçilir.

9 Activation Successful başlıklı sayfada, ”Congratulations
Activation Successful başlıklı sayfada, ”Congratulations! Deep Freeze has been succesfully activated. (Tebrikler! Deep Freeze Başarıyla Aktif Edildi.)” uyarısı gelecektir. “Next (İleri)” butonu seçilir.

10 “Frozen Drives Configuration” başlıklı sayfada, Bilgisayarınızın hangi biriminin korunacağı seçilir.Bu aşamada “C” sürücüsü seçilir. “Next (İleri)” butonu tıklanır.

11 “Ready to Install Deep Freeze” başlıklı sayfada, yüklemeyi tamamlamanız istenmektedir. Bu işlemden sonra Bilgisayar yeniden başlatılacaktır. “Install (Yükle)” butonu tıklanır.

12 Açılan sayfada; “DeepFreeze şifresinin henüz belirlenmedi, şimdi belirlemeniz istenmektedir. DeepFreeze oturum açma ekranına erişmek için, SHIFT tuşuna basın ve DeepFreeze simgesine çift tıklayın.” “Yes (Evet)” butonu tıklanır.

13 “Deep Freeze Standart” başlıklı sayfada, “Status (Durum)” penceresindeki ayarlarımız“Default(Standart)” olarak gelmektedir.Herhangi bir ayar değişikliği yapılmadan “Password (Şifre)” sekmesine geçilir.

14 Açılan sayfada;Enter “New Password (Yeni Şifre)” yazılır
Açılan sayfada;Enter “New Password (Yeni Şifre)” yazılır. Şifre onayı için şifrenin tekrarlanması gerekmektedir.“Confirm Password (Yeni Şifre Tekrar)” şifreniz tekrar yazıldıktan sonra,“Apply And Reboot (Değişiklikleri kayıt et ve Yeniden Başlat)” seçeneği seçilir.

15 Açılan sayfada, “The new password has been set (Yeni Şifreniz Ayarlanmıştır)” uyarısı gelecektir. “OK (Tamam)” seçeneği tıklanır.

16 Açılan sayfada; “Ayarlarınız başarıyla kayıt edildi
Açılan sayfada; “Ayarlarınız başarıyla kayıt edildi.”“Bilgisayarı şimdi yeniden başlatacağız kabul ediyor musunuz.?”“Evet” seçeneği tıklanır program kurulumu gerçekleştirilir.

17 Bilgisayar yeniden başlatıldığında gelen masaüstünde DeepFreeze programı devreye alınmıştır.

18 DeepFreeze Programını “Devre Dışı” bırakmak için görev çubuğunun sağ alt köşesinde bulunan DeepFreeze ikonuna SHIFT tuşuyla birlikte çift tıklanarak daha önce belirlenen şifre yazılır.“Status (Durum)” penceresinde ise “Boot Thawed on Next (Bilgisayar, kaç kere yeniden başlatıldıktan sonra DeepFreeze aktif olsun)” seçeneği seçilir. “Apply And Reboot (Kaydet ve yeniden başlat)” seçeneğini seçilip bilgisayar yeniden başlatılır.

19 Bilgisayar yeniden başlatıldığında DeepFreeze programı devre dışı kalır.

20 DeepFreeze Programını “Aktif Etmek” için görev çubuğunun sağ alt köşesinde bulunan Deep Freeze ikonuna SHIFT tuşuyla birlikte çift tıklanarak daha önce belirlenen şifre yazılır. “Status (Durum)” penceresinde ise “Boot Frozen (Deep Freeze Aktif Konumu)” seçeneği seçilir. “Apply And Reboot (Kaydet ve yeniden başlat)” seçeneği seçilip bilgisayar yeniden başlatılır.

21 Bilgisayar yeniden başlatıldığında DeepFreeze programı devreye alınmıştır.

22 DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER (  Gamsahamnida  ) ELÇİN KARAHAN 10/A 1166

23 KAYNAKÇA http://aremis.blogcu.com/deepfreeze-nedir/62752


"DEEP FREEZE." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları