Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PHP KURULUMU PHP kurulum dosyasına çift tıklayınız.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PHP KURULUMU PHP kurulum dosyasına çift tıklayınız."— Sunum transkripti:

1 PHP KURULUMU PHP kurulum dosyasına çift tıklayınız.

2 Next (ileri) butonuna basarak kuruluma başlayınız.

3 Lisans sözleşmesini kabul ediniz.

4 Browse butonu ile açılan göz at penceresinden hedef klasörü seçilebilir. Hedef klasörü seçildikten sonra ileri butonu ile kuruluma devam ediniz.

5 Web sunucusunu seçildikten sonra ileri butonuna basınız.

6 Aşağıdaki şekilde konfigürasyon dizinin seçilmesi amacıyla bir pencere gösterilmiştir. ‘Gözat’ butonu ile klasörü seçiniz ve ‘ileri’ butonuna basınız.

7 Httpd.conf isimli konfigürasyon dosyası için seçilen web sunucusunun kurulduğu dizin içindeki conf klasörü içinde bulunmaktadır.

8 Klasör seçildikten sonra ‘ileri’ butonuna basılır.

9 PHP kurulurken isteğe bağlı olarak bazı bileşenleri yüklenir veya yüklenmez.Seçeneklerde sunulan bileşenlerden (çalıştırabilir scriptler, kütüphaneler, uzantılar, web sunucusu ayarları, ekstralar vb.) istenilenler seçilerek kuruluma devam edilir. Seçilmeyen özellikler ise kurulumdan sonra kullanılamaz.

10 Gerekli ayarlar yapıldıktan sonra dosyaların yüklenmesi hazır hale getirilmiş olur. Install (yükle) butonuna basılarak yükleme başlar.

11 Gerekli dosyalar kopyalanır.

12 Kurulum sihirbazı otomatik olarak web sunucusunu yapılandırabilmesi için şekildeki evet butonuna basınız. Daha sonra httpd.conf ve mine.types dosyalarının başarıyla güncellendiğini gösteren iki mesaj kutusu açılır.

13 Mesaj kutularındaki “tamam” butonlarına basıldıktan sonra kurulum tamamlanır ve şekildeki gibi kurulumun başarıyla tamamlandığının gösteren bir pencere açılır. Finish (bitir) butonuna basılarak PHP başarıyla kurulmuş olur.

14 Semih TÜRKEL T - 12 / C


"PHP KURULUMU PHP kurulum dosyasına çift tıklayınız." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları