Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BARTER DOLARINIZI NAKİDE ÇEVİRİN - İSTEDİĞİNE ÖDE DEVRİMİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BARTER DOLARINIZI NAKİDE ÇEVİRİN - İSTEDİĞİNE ÖDE DEVRİMİ"— Sunum transkripti:

1 BARTER DOLARINIZI NAKİDE ÇEVİRİN - İSTEDİĞİNE ÖDE DEVRİMİ

2 Kimi zaman Barter Dolarını
Harcamak daha zordur.. Herkes barteri kabul etmeyebilir. Bazı sektörlerde stok dışıdır. Üçüncül kişilere online kaynak aktarımı yoktur. Ödemenizi kabul edecek birilerini bulmak zorunda kalabilirsiniz. (aracınız veya üye klasörünüz aracılığı ile) Elden çıkarılamayan Barter, enflasyona neden olabilir. Tüccar olmayanlara kaynak aktaramazsınız. Talebi fazla olan işyerleri barter kabulünden fazla kar elde edemezler.

3 ÇÖZÜM ? Neler olurdu eğer üyeleriniz;
Barter dolarlarını nakit gibi kullanabilse Herkese hatta barter dışı üyelerle dahi aktarım yapabilseydi...

4 ÖNİZLEME Tamamiyle yeni bir ödeme çözümü ancak bir ödeme çözümünden daha da fazlası Barter sahibi üyeniz herhangibirine para transferi,ödeme gerçekleştirebilir. Barter doları daha kullanışlı oluyor Aynen banka hesabı gibi kullanabilin İstediğiniz kişiye ödeme yapabilin. Çoğul Seviyeli Market birimleri finans sektörüne dahil Üyeler satış gücünün bir parçası haline geliyor. Barter kaynaklarını güçlendirmeye de yardımcı oluyor

5 İŞLEVLER - ÜYELER Barter üyesinden nakit vb üyesine kaynak transferi
Geçerli adresleri ve uygun cep telefonları ile. İşlemlerin her adımı sisteme kaydediliyor ve güvenlik için saklanıyor . SMS bilgilendirmeleri sadece kullanıcı kayıt olursa gönderiliyor.

6 Üyeler “istediğine öde” işlemlerini birinci elden halledebiliyor.
Üye olmayan hangi alıcıların “istediğine öde” yi kabul edip etmediği görülüyor. Üyeler “istediğine öde” işlemlerini birinci elden halledebiliyor. Bir kaç gün içinde aktarım kabul edilmezse, gönderen bu aktarmayı iptal edebiliyor.. Göndericinin hesabından para ancak alıcı ödemeyi kabul ettiğinde düşüyor.

7 İŞLEVLER – YATIRIMCILAR
Hala işlemde olan “istediğine öde” ödemelerini görebilirsiniz. “istediğine öde” sayesinde kaç yeni kişi kazandığınızı da görebilirsiniz. Geri ödemeler geçerli. (Ödemede hata çıkarsa, etc).

8 Çeşitlendirilebilir e-mail, SMS bilgilendirmeleri alıcıya ve satıcıya gönderilir.
Sistemin diğer tüm hatırlatmalarında olduğu gibi. Olası müşterilerin işlem masraflarını çeşitli ödeme planlarıyla belirlersiniz. “İstediğine öde” aracılığı ile kaynak aktarılan müşteriye ayrıcalıklı komisyonlar verebilirsiniz.

9 İSTEDİĞİNE ÖDE İŞLEMLERİ
İşlemlerdeki her adım alıcıya ve satıcıya bilgilendirilir Ödeme başarıyla yapıldığı zaman kayıtlara geçer.

10 YARARLARI - ÜYELER Üyeler istedikleri kişilere “istediğine öde” aracılığı ile kaynak aktarabilirler. Üyeler her şirketie barter dolar ödemesi yapabilir çünkü artık aynen nakit gibidir. Olası promosyonlar satıcı ve üyeleri arasındaki verimliliği arttırır.

11 YARARLARI - YATIRIMCILAR
Yatırımcılar ve üyeler arasında güçlü alışveriş Pazar üyeleri satış gücünün bir parçası haline gelirler. Asıl üyelere hangi sektörlerden daha fazla telep geldiğini görün, inceleyin Ve bu sektöre odaklanın. Arz ve talep birbirlerini dengeler. Daha fazla üye (müşteri) memnuniyeti Kaynak elde etme aracı Daha fazla takas = Daha büyük gelir

12 SORUNUZ MU VAR ? For questions please contact:
Sorularınız için lütfen bizi arayın: For questions please contact: XO Limited Mobile: Office:


"BARTER DOLARINIZI NAKİDE ÇEVİRİN - İSTEDİĞİNE ÖDE DEVRİMİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları