İnternet haftası (6-19Nisan2015)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İNTERNET.
Advertisements

Web 2.0 Nedir Eğitimde Nasıl Kullanılır?
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
ALKAN AYGÜN EĞİTİMDE WEB 2.0 ARAÇLARI.
SOSYAL MEDYA VE GÜVENLİĞİ
Türkiyenin en büyük mail grubu
Kendi işimi kurma nedenlerim;
 Thinkquest; öğretmenlerin kendi eğitim müfredatına, planına,thinkquest eğitim projesini ekleyip,gelişen ve değişen 21 yüzyıla ayak uydurmasında yetenek.
EĞİTİMDE YENİ YAKLAŞIMLAR VE KÖY ENSTİTÜLERİ ÖRNEĞİNDE TÜRK MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİ VE 21. YÜZYIL BECERİLERİ.
Y USIF M AMMAD - ZADA : ,000 okulmuzdaki 620,000 dersliğimizi BT ekipmanları ile donatarak eğitimde öğrenci ve öğretmenlerimiz için fırsatları.
Polonya(Kurucu)-Türkiye(Kurucu)-Makedonya(Üye)
E-Ticaret (Rakamlarla Giriş) Sunu İçerik Kaynağı: İyiler, Z. (2009). Elektronik Ticaret ve Pazarlama, T.C. BAŞBAKANLIK Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı.
ANNELER BABALAR/ÇOCUĞUNUZ SINAVA GİRİYOR …. Çocuklarımızı çok severken kişisel isteklerimizin, beklentilerimizin onlar için belki de aşırı bir yük olacağını.
Ünite Portfolyo Sunumu
Yasemin K. Usluel Aysun Umay Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Bakü İlköğretim Matematik Öğretmenlerinin Derslerinde BİT Kullanım Koşulları.
ÜNİTE ÖZETİ Öğrenciler çevrelerinde gördükleri teknolojik araçlar hakkında bilgi edinecekler. Yeni teknolojik araçlar tanıyacaklar. Tanıdıkları araçların.
Meslek Odaları ve örgütlerine AB Platform, Meslek Odaları ve örgütlerine alternatif olarak kurulmamıştır alternatif olarak kurulmamıştır. Aksine.
Muhamed Yaşar GÜRBÜZ 5/B 938 M.Mert KARAMAN 5/B
ANNELER BABALAR/ÇOCUĞUNUZ SINAVA GİRİYOR …
DOĞA BENGÜ KOTAN 935 BERKAY ORKAN 1071
Kütüphaneler haftasI.
Adı Soyadı : Serkan YILDIZ No : Bölüm : Türkçe Öğretmenliği 2. Sınıf Örgün Eğitim.
TÜBİTAK Doç. Dr. Eyüp ARTVİNLİ
Hazırlayan Hüseyin Tarık YILMAZ 5/G 410
İnternet Haftası (7-20 Nisan2014)
İNTERNET HAFTASI ( NİSAN 2014)
Burak BALKAŞ 5/E 166 Tuğsem GÜRBULAK 5/E 167
İNTERNET HAFTASI (6-19 NİSAN 2015)
BAYBURT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ.  Bir Hayatboyu Öğrenme Programı Girişimidir.  Comenius Faaliyetidir.  Ocak 2005’te başlamıştır.  Ülkemiz.
6-19 Nisan 2015 İ NTERNET HAFTASI Damla KÖSE 319 Zeynep DÖLEK 445 5/H.
İNTERNET HAFTASI [6-19 NİSAN 2015]
İNTERNET HAFTASI 7 – 20 Nİsan 2014
Kongrede Sunulan Bildirilerin Kaderi Nedir?
Bilgilendirme Toplantısı
Modül 5 FACEBOOK. Profil ve gizlilik Gizlilik ayarları Şimdi de Facebook hesabınızın gizliliğini koruma yollarını öğrenelim. Daha önce “Ben kimim” modülünde.
 İnternet haftasının kutlanış amacı.  İnternet haftasının etkinlikleri ( İZMİR 2015)  İnternet haftası ile ilgili şiir.  İnternet haftası ile ilgili.
 İnternet haftasının amacı,  İnternet haftasının etkinlikleri,  İnternet haftası ile ilgili şiir/yazı,  İnternet haftası ile ilgili karikatür ve.
Prof. Dr. Fersun PAYKOÇ ODTÜ Eğitim Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Bilişim Suçlarına Yönelik Diğer Kurum ve Kuruluşlar
İNTERNET HAFTASI (7-19 NİSAN)
Sosyal Medya Kişilerin internet üzerinde birbirleriyle yaptığı diyaloglar ve paylaşımlar bütünüdür.  Zaman ve mekân sınırlaması olmadan (mobil tabanlı),
eTwinning Eğitim Toplantısı
İNTERNET HAFTASI (7-20 NİSAN 2014)
Buse TURGUT 5-I 345 Güneş KORKMAZ 5-I 351
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
ÇALIŞTAY Türkiye'de Sayısal Okuryazarlığın Artırılması ve Sonuçları Aydın Kolat CeBİT Sinerji.
Etnoğrafya Müzesini Geziyoruz
(E)Tuğg.Doç.Dr. Oktay Bingöl
Çocuklarda ve Gençlerde Güvenli İnternet Kullanımı
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Alanında Teknolojik Gelişmeler
Araştırma Problemini Belirleme
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
WEB 2.0 ARAÇLARI.
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
Ünite Portfolyo Sunumu Penny Archer
İNTERNETİN BİLİNÇLİ VE GÜVENLİ KULLANIMI
E Twinning Eğitimi-1 Muğla e-Twinning İl Koordinatörü BETÜL ŞOHOĞLU.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
AVRUPA BİRLİĞİ ÇERÇEVE PROGRAMLARI
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ
Elektronik-Ticaret’te Arama Motoru Optimizasyonu ve Sosyal Medya
Mustafa Tunalı İ.H.O. Bilişim dersi Ödevi Konu:Eba Tanıtım Ad Soyad:Abdulsamet GÖREN Sınıf:5-F Numara:19 Konu:Eba Tanıtım Ad Soyad:Abdulsamet GÖREN Sınıf:5-F.
Sunum transkripti:

İnternet haftası (6-19Nisan2015) Tufan DEMİR 106 5/A

İçindekiler İnternet haftası/önemi İnternet haftası ile ilgili yapılan etkinlikler İntrnet haftası ile ilgili karakatür ve açıklamaları İnternet haftası ile ilgili şiir/yazılar

İnternet haftasının önemi İnternet haftasının amacı insanların interneti amacına uygun olarak bilinçli bir şekilde kullanmalarıdır. İnternetle birlikte bilginin paylaşımı kolaylaşmıştır. Proje üretme ve tüm dünyadaki gelişmeleri kısa sürede takip edebiliyoruz. İnternet bağımlısı olmadan güvenli bir şekilde kullanmak elzemdir. Bt STK Platformu İnternetin Türkiye'ye gelişinin yıl dönümünde Türkiye İnternetini büyütmek, yeni projeler başlatmak, İnterneti geniş kitlelere tanıtmak, yaymak, toplumun gündemine İnterneti yerleştirmek ve Türkiye İnternetine ivme verecek etkinliklerin yapılması amacıyla 6-21 Nisan'ı İnternet Haftası olarak ilan etmiştir.

İnternette haftasıyla alakalı yapılan etkinlikler Bu yıl 12 Nisan'da Türkiye'deki 19. Yılını dolduran internetin yıl dönümü, 9-22 Nisan arasında yapılan etkinliklerle kutlanıyor Sitede yer alan "Etkinlikler" başlığı altına girildiğinde, hangi ilde, hangi etkinliğin düzenlendiğini de görmek mümkün. Ancak listedeki her ilde, kayıtlı bir etkinlik bulunmuyor. Bu sebeple size en yakın ilde gerçekleşen etkiliklere bakmanız gerekiyor. Sponsor ve destekçi arayışında bulunan Bilişim STK Platformu, şu anda pek duyulmamış olsa da 15 yıldır bu çalışmayı gerçekleştirerek büyük bir işin altına giriyor. Sadece Türkiye'de değil, dünyada da internet haftası etkinliklerle kutlanıyor. Mesela yakın zamanda New York İnternet Haftası, 14-21 Mayıs tarihlerinde kutlanacak. Avrupa'da da kutlanacak olan Avrupa İnternet Haftası etkinlikleri 12-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Siz de internet kullanımını desteklemek, internetin yararlarını görmek ve Türkiye'nin internet kullanımındaki etkinliğini arttırmak istiyorsanız etkinliklere katılabilir, destekçi olabilir ve katkıda bulunabilirsiniz.

Karikatürler Eski devirdeki insanlar hayatın bu kadar ilerleyeceğini tahmin edemezlerdi.

Karikatürler İnternet hayatta insanların sosyel telepati kurmalarının önünde duruyor.

Karikatürler Her insan bir şey bulduğunda kendini çok önemli birisi sanar gerçektende öyledir ama insanlar ondan daha önemli bir şey bulmuştur.

Karikatürler İnsanlar hartık beden dilini kullanacağına çok yakınındakilere bile internetle mail ile konuşuyorlar.

İnternet haftası Bilimsel düşünceye  Eriştirir internet,  Bilgi ve beceriyi  Geliştirir internet.  Sevgi ve paylaşmayı  Benimsetir internet,  Mutlu eder insanı  Gülümsetir internet.  Demekratik davranış Kazandırır internet Evrensel değerlere Uzandırır internet.

KAYNAKÇA www.işleniş.com www.karikatürfoto.com www.internethaftasi.com www.bayragim.com www.cekimgücüinternet.com www.internet.com www.işleniş.com www.karikatürfoto.com