Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 İnternet haftasının kutlanış amacı.  İnternet haftasının etkinlikleri ( İZMİR 2015)  İnternet haftası ile ilgili şiir.  İnternet haftası ile ilgili.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " İnternet haftasının kutlanış amacı.  İnternet haftasının etkinlikleri ( İZMİR 2015)  İnternet haftası ile ilgili şiir.  İnternet haftası ile ilgili."— Sunum transkripti:

1

2

3  İnternet haftasının kutlanış amacı.  İnternet haftasının etkinlikleri ( İZMİR 2015)  İnternet haftası ile ilgili şiir.  İnternet haftası ile ilgili karikatür.  KAYNAKÇA

4  Bilişim STK Platformu İnternetin Türkiye'ye gelişinin 22. yıl dönümünde Türkiye İnternetini büyütmek, yeni projeler başlatmak, İnterneti geniş kitlelere tanıtmak, yaymak, toplumun gündemine İnterneti yerleştirmek, ve Türkiye İnternetine ivme verecek etkinliklerin yapılması amacıyla 6-19 Nisan'ı İnternet Haftası olarak gerçekleştirmeye, tüm kamuoyunu davet ediyor. Bilişim STK Platformu

5  İlimizde görev yapan öğretmenlerimize yönelik atölye çalışmaları ile kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlamaktayız. Çeşitli konularda yapılacak olan atölye çalışmaları ile öğretmenlik mesleğine farklılıklar gelmiştir.

6  Bilimsel düşünceye Eriştirir internet, Bilgi ve beceriyi Geliştirir internet. Sevgi ve paylaşmayı Benimsetir internet, Mutlu eder insanı Gülümsetir internet. Demokratik davranış Kazandırır internet, Evrensel değerlere Uzandırır internet.

7 Gelişen teknoloji bazen iyi bazen kötü yönleri oluyor. Karikatürde bu çok güzel bir şekilde anlatılıyor.

8 Bilgisayar başında o kadar fazla oyun oynanmaz.Yandaki karikatürde çocuk bilgisayarı aşırı oynadığı için rüyasına girmiş.

9  GLOBAL.NET  derszamani.net  www.frmtr.com www.frmtr.com  İlimhazinem.com


" İnternet haftasının kutlanış amacı.  İnternet haftasının etkinlikleri ( İZMİR 2015)  İnternet haftası ile ilgili şiir.  İnternet haftası ile ilgili." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları