Konut Pazarlamasında Bir «İLK». Projelerinizi Yatırımcılarla Buluşturuyoruz.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

2012
KAMU ÇAĞRI MERKEZLERİNDE PROAKTİF YAKLAŞIM 24 Eylül 2012.
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
PAZARLAMAYA GİRİŞ PAZARLAMANIN TANIMI
Selda Aydın Seyhan Kamçı
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
ELEKTRONİK TİCARET VE LOJİSTİK HİZMETLERİ
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
 Bu yıl, 11 kategori arasından en fazla (+1 Jüri Özel ödülü) olmak üzere en fazla 4 kategori ile katılabilirsiniz.  Başvuru yapılan her kategori.
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
HDH PROJE YÖNETİM SİSTEMİ
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
Yechicken Kurumsal Kimlik  Yechicken markası Türkiyedeki 2 milyar dolarlık fastfood sektöründe Amerikan sermayeli restoran zincirlerine alternatif olarak.
PAZARLAMA ARAŞTIRMALARI Prof. Dr. İsmail Üstel.
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
2. Pazarlama Planının Hazırlanması
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT
1. 2 E-Ticaret Neden Ç evrecidir?  4 © Elif Dural Dünya iklim koşullarındaki değişiklik, kaynakların azalması ve canlı türlerinin yavaş yavaş yok olması,
Bankacılık Sektöründe Kullanıcı Deneyimi Araştırması: Dijital Şube, XTM Yazarlar: Öznur Savaş Fatma Molu
CRM’in Enerjisi Create. Sell. Monetize. Now!
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
Euler Hermes: Facilitating change in trade landscape of Turkey
1 Bilişimde 15 Yıllık Deneyim. 2 Hizmetlerimiz  Yazılım (V-Era by Majör)  ERP Danışmanlığı  Donanım Hizmetleri  Proje Öncesi ve Sonrası Destek  Projenin.
SEÇİL ARICAN 1977 doğumlu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Ve Halkla İlişkiler mezunu. Üniversite 2. sınıfta hocası olan Betül Mardin’in.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
1 Yeni bir destek programı İŞBİRLİĞİ - GÜÇBİRLİĞİ DESTEK PROGRAMI 3 yılda 121 adet proje başlatılmış, TL destek sağlanmıştır. 27/08/2013.
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLÜĞÜ İnsan Kaynakları Müdürlüğü 1 KARİYER İMKANI ÇALIŞAN BİLGİLERİ STAJ BAŞVURUSU SOSYAL İMKANLAR AÇIK.
Pazarlama İletişimi Altunışık-Özdemir-Torlak.
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
Müşteri Odaklı Mobil Pazarlama ve Mobil Reklam
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNİN YENİ BOYUTLARI
Bilişim Ortağınız.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
Sektör Profesyonelleri Danışmanı
Dış Ticaret Danışmanlık Sunumu
BRANDING - MARKETING - TRADING
Trink Para Puan Toplama Sistemleri
SABANCI VAKFI 14 Kasım 2016.
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
SENİ TANIYORUM ve NEYE İHTİYACIN OLDUĞUNU BİLİYORUM!
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Otizm Farkındalık Araştırması
SELVİLİ SİTESİ SAİME HASYİĞİT Yılında Satış İçin Yapılan Faaliyetler 25 Mayıs tarihinde aktif olarak sosyal medya üzerinden Tanıtım Sayfası.
Yönetim Kurulu Toplantısı Temmuz’2018
ŞİRKET PROFİLİ Nida İnşaat, 1985 yılında güncel projeler üretmek üzere çalışmalarına başlamıştır. İlk kurulduğu yıllarda grup şirketlere ait sanayi ve.
Sunum transkripti:

Konut Pazarlamasında Bir «İLK»

Projelerinizi Yatırımcılarla Buluşturuyoruz

Yatırımcılar sizi bekliyor

Pazarlama Maliyetlerinizi Düşürün Nasıl mı?

Projenin Amacı Projenizi yatırımcılarınızla buluşturmak.

Pazarlama Odaklı Dağıtımın Proje Adımları 1. ADIM Proje netleştirme 2. ADIM Operasyonu gerçekleştirme 3.ADIM Operasyon sonrası raporlama & proje değerlendirmesi

1.Adım:Projeyi Netleştirme Gayrimenkul projesinin özelliklerini ve buna uygun hedef kitleyi netleştirmek, Doğru kitleye «doğru» yöntemle ulaşma kriterlerini belirlemek, Projeye uygun dağıtım adeti ve lokasyonu belirlemek, Talep edilmesi durumunda hedef kitlenin data teminini sağlamak, Harita bazında micro dağıtım çalışması oluşturmak.

Micro çalışmanın gerçekleştirildiği proje hayata geçirilir. İlgili sahada hedef kitleye ulaşılır. Uzman kadrosu ve 15 yıllık deneyimi ile Partner Express operasyonun etkili geçebilmesi için bütün ekip olarak süreci yakından takip eder.(saha ekibimiz, ekip şefleri, müşteri ilişkileri ve idari işler ekibi) Operasyon esnasında proje sahibi müşterimize de düzenli olarak bilgilendirme yaparız 2.Adım:Operayonu Gerçekleştirme

3.Adım:Operasyon Sonrası Raporlama& Proje Değerlendirme Gerçekleşmiş olan operasyonun detaylı raporlaması gerçekleştirilir. Talep edilmesi durumunda satışa katkı sağlamak amacı ile «Ön satış» amaçlı çağrı desteği sağlanır. Dağıtım sonrası proje sahibi ile değerlendirme yapılır.

Ocak Axis, İdilia ve Vitrin projeleri için yatırımcı ve oturumcu profilli,İstanbul genelinde kişilik hedef kitleye «Pazarlama Odaklı» proje oluşturuldu. Kampanya broşürleri 7 gün içinde alıcılarına ulaştırıldı. Projenin Amacı : Kısa vadede Satış potansiyelini arttırarak orta ve uzun vadede Marka algısını yükseltmek. Projenin Sonunda : Yapılan dağıtım sonrası hedef kitlenin yüksek oranda projelere ilgi gösterdiği, satış ofisini ziyaret etiği ve 40 günlük süreç içerisinde konut satışlarına katkı sağladığı geribildirimi alınmıştır. Nisan Sinpaş Aydos Projesi için yatırımcı ve oturumcu profilli,İstanbul genelinde kişilik hedef kitleye «Pazarlama Odaklı» proje oluşturuldu. Kampanya broşürleri 7 gün içinde alıcılarına ulaştırıldı. Teslim işlemleri ile birlikte alıcılar tek tek aranarak projeye ilgi ölçüldü ve satış desteği sağlandı. Projenin Amacı : Satış potansiyelini arttırmak Projenin Sonunda: Yapılan dağıtım projesi ile birlikte konut satışları memnuniyet verecek düzeydedir. Satışlar devam etmektedir ( ) Örnek Başarı Hikayelerimiz

Şubat Yeşilyurt inşaat Diamond Kurtköy Projesi için yapacağı konser etkinliğine kişilik doğru profilde katılımcı oluşturabilmek için adetlik «Pazarlama Odaklı» dağıtım projesi oluşturuldu ve hedef kitleye 5 gün içinde bütün dağıtım gerçekleştirildi. Örnek Başarı Hikayelerimiz Eylül adetlik «Pazarlama Odaklı» proje oluşturuldu ve hedef kitleye 7 gün içinde bütün dağıtım gerçekleştirildi. Projenin Amacı : Konser etkinliğine gelecek ailelere konut projesini tanıtmak Projenin Sonunda : doğru profilde hedef aile datası seçilerek yapılan davetiye gönderimi işlemi sonrasında aile katılımına ulaşılmıştır. Projenin Amacı : Kısa vadede Satış potansiyelini arttırarak orta ve uzun vadede Marka algısını yükseltmek. Projenin Sonunda : Kampanya duyurusunun sadece dağıtım ile desteklendiği bu projede kesin 40 konut satışı, aynı oranlarda çapraz satış ve yüksek oranda referans portföy elde edilmiştir.

Partner Express Farkı 2001’den beri dağıtım sektörü tecrübesi Uzman dağıtım kadrosu Online gönderi takip sistemi Müşterilerin %75’ı en az üç yıl, %15’i dört yıldan fazla çalışıyor. 14 yılda adet proje, dağıtım adeti (adresli) 2013 yılında 128 adet proje, toplam dağıtım adeti (adresli) Kuruma ve sektöre özel “ihtiyaç odaklı” proje oluşturma ve Operasyonunu gerçekleştirme Sadece dağıtım aşamasında değil, projelendirme aşamasında çözüm ortaklığı Projelere özel mikro çalışma sistemi T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Türkiye geneli dağıtım lisans sahibi

Temel Hizmetlerimiz Pazarlama Odaklı Saha Dağıtım Hizmeti (Türkiye’de ilk ve tek) Plastik kart ve hesap ekstreleri dağıtımları, Periyodik yayınların (dergi, bülten) dağıtımları, Katalog ve rehberlerin dağıtımları, Faturaların dağıtımları, Açılış, kutlama, konferans vb. davetiyelerin dağıtımları, Adressiz broşür dağıtımları, Kampanya duyuru ve broşürlerin dağıtımları, Çeşitli promosyon ürünlerinin dağıtımları, Poster, el ilanı, ajanda ve takvim dağıtımları, Çağrı hizmeti, LCV, Ön satış desteği

Katlama Zımbalama Partner Express / Ek hizmetlerimiz Kaligrafi Kişiselleştirme Özel Ambalaj Adres Girişi Veri Güncelleme Zarflama Paketleme İnsert Ekleme Ayıklama Etiketleme Poşetleme Data Temini Saha Analiz Hedef Kitle Oluşturma Raporlama

Neden Partner Express? Partner Express olarak, önceliğimiz müşteri odaklı çözümler sunmaktır. Müşterilerimizin isteklerini ve beklentilerini en profesyonel şekilde karşılar, personellerimizi özenle seçer ve bu sayede verdiğimiz hizmet kalitesini en üst seviyede tutarız. En iyi hizmeti başarılı bir şekilde sizlere sunabilmek için pazarlama dünyasını yakından takip etmekteyiz. Müşterilerimizle gerçekleştirdiğimiz işbirliklerini uzun vadeli bir birliktelik olarak görür ve bunu gözönünde bulundurarak müşterilerimize pofesyonel bir hizmet sunarız. “Hedefimiz Müşteri Memnuniyeti” Müşterilerimize daima kaliteli hizmet sunma anlayışıyla çözümler üretir, %100 mutlu müşteri anlayışını benimseriz.

BİZ DAĞITALIM SİZ KAZANIN!

Yetkinlik Belgemiz

Referanslarımız (Gayrimenkul)

Referanslarımız (Farklı Sektörler)

Partner Express İletişim Telefon: (0212) Faks: (0212) Adres:19 Mayıs Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Yaşar Doğu Sk. No:9/A PK:34600 Şişli/İstanbul