Proje Hakkında “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” kampanyası çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever başkalarının dertleriyle dertlenen.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Prof. Dr. Aysel Aziz İstanbul Arel Üniversitesi
Advertisements

Yaşam3Geni Eğitim Danışmanlık
ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURU BELGELERİNİN HAZIRLANMASI Adet Aday Öğrenci Başvuru Formu (Duyurular Bölümündeki linkten indirebilirsiniz) 2- 2 Adet Transkript.
Amaç Yeni yetişen nesillerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığımızca "Ülkemi Seviyorum.
2007 / 30 SAYILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMDE TANITIM VE YÖNELTME ÇALIŞMALARI GENELGESİ DOĞRULTUSUNDA İLÇEMİZ İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA YAPILMASI.
“ PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA-OUR SHARED EUROPE” PROJE YARIŞMASI.
GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİ.
«KIZILAY» METNİ HAZIRLIK VE İŞLENİŞ SUNUSU
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
YARINLARA DESTEK... Bu projenin amacı nedir? Bu projenin hedef kitlesi çocuklar olup asıl amacı UNICEF ile işbirliği yaparak, üniversitemize onlara ait.
10 HAZİRAN PAZAR Saat :18.30 KOKTEYL Saat: KONSER İŞ SANAT KÜLTÜR MERKEZİ KONSER SALONU LEVENT – İSTANBUL GENÇ PİYANİSTLERDEN PİYANO RESİTALİ.
1 MarmarisCard Marmaris Turizm Geliştirme Projesi.
ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT İLKÖĞRETİM OKULU
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
REHBERLİK DERS II.
SİNOP AYANCIK İMAM HATİP LİSESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
LİSE 1. SINIF (9. SINIF) ORTAK ALAN.
OKUL SÜTÜ AKIL KÜPÜ PROGRAMI
YILI MUŞ B İ L İ M VE SANAT MERKEZ İ NDE TANILAMA VE YERLEŞT İ RME SÜREC İ NDE İ ŞLEM BASAMAKLARI.
Kapılarımızı yetim dünyalara açalım. Emaneti üzerimize alalım. Tüm yetimlere sahip çıkalım.
SODES BİS SİSTEMİ.
HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ
Erken Çocukluk Dönemi Öğretmen!n!n Özell!kler!.
YARDIMLAŞMA VE PAYLAŞMA
Okul Öncesi Eğitimden İlköğretime Geçiş.
20 Nisan Nisan Nisan
DERS KONU: AİLEM VE BEN ELİF DELİBAŞI 3-C HAZIRLAYAN :
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
OKUL SÜTÜ PROGRAMI 1.
ACIGÖL ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMET ADIİSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Öğrenci Kayıt İşlemleri 1.T.C.
1. SINAV İTİRAZLARI. 2 MEB Merkezi Sistem Sınav Yönergesinin Sınav itirazları konulu 20. maddesi; Başvurusu/sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen,
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA.
T.C ADANA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK PROJELERİ
Yurtdışı Eğitim Şartları-Diploma Denkliği
Çocuk ve Genç Eğitim Programları Çocuk ve Genç Eğitim Programları.
PROJENİN HEDEFİ İstanbul’da faaliyet gösteren, eğitilebilir öğretilebilir düzeyde zihin engeline sahip çocuk ve gençlerin öğrenim gördüğü 2 İş Okulu’nda.
BİLİM VE SANAT MERKEZİ ÖĞRENCİ SEÇME SÜRECİ TANITIM TOPLANTISI NİĞDE REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ.
TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ Kamu Bilişim Platformu - 17
2. TÜRK DÜNYASI BİLİM OLİMPİYATI ARALIK ESKİŞEHİR
BİLSEM TANILAMA SÜRECİ
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TANILAMA SÜRECİ
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
ÖZEL MÜZEYYEN ÇELEBİOĞLU
AİLE YARDIMLARI DAİRE BAŞKANLIĞI Aralık, 2015
Tatlı – Tuzlu Yiyecek Kategorisi
OKULLARDA ORMAN PROGRAMI (Learning About Forest-LEAF)
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi
ABDULLAH TOKUR REHBERLİK SERVİSİ 2016 TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ ASKERÎ LİSELER İLE BANDO ASTSUBAY HAZIRLAMA OKULUNDA ÖĞRENİM GÖRECEK ÖĞRENCİLERİ SEÇME SINAVI.
YARDIMLAŞMA KURUMLARIMIZ
Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu
T.C. HALİLİYE KAYMAKAMLIĞI Profilo İlkokulu Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU.
STAJ BAŞVURU BASAMAKLARI 1-KAMU KURUMLARINA BAŞVURU YAPILACAKSA.
CGL 310 OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMLARI II DERSİ
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KONUSUNDA FARKINDALIK GELİŞTİRME PROJESİ
İSTANBULKARİYER PROGRAMI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü Türkiye Belediyeler Birliği Online Uzaktan Eğitim DUYURUSU.
ÖĞRETMENİM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.
Atatürk’ün Hayatı (Dinleme Metni)
KARAKAYA İLKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
KARAYAHŞİLER ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
5.SInIf Üretİm, DağItIm ve Tüketİm ÜnİteSİ Etkİnlİk
HOŞGELDİNİZ İZMİT REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
OKULLARDA SAĞLIĞIN KORUNMASI ve GELİŞTİRİLMESİ PROGRAMI
ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMA SÜRECİNİN TANITIMI
REHBERLİK DERS II.
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI ARASINDA
AFYONKARAHİSAR İL HAKEM KURULU
IX. ULUSAL KONGRE ve SERGİSİ
Sunum transkripti:

Proje Hakkında “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” kampanyası çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever başkalarının dertleriyle dertlenen duyarlı insanlar olarak yetiştirebilmeyi esas almaktadır. Bu proje; savaş, doğal afet, yoksulluk, hastalık vb. sebeplerle Türkiye veya dünyanın bir başka ülkesinde anne/babasını kaybetmiş olan çocuklarımızın eğitim, sağlık, barınma, gıda, giyecek gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması için ülkemizdeki ilköğretim ve lise seviyesindeki öğrencilerimizin katkı sağlamasını; böylece dünyada iyiliğin yayılmasını hedeflemektedir.

Projenin işleyişi “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” kampanyasına katılan sınıflarımız/okullarımız, destekledikleri yetim kardeşlerine her ay 100 TL gönderecektir. Her sınıf/okul, desteklediği yetim kardeşine ait bilgilere (çocuğun ismi, fotoğrafı, ülkesi, doğum tarihi, babasının vefat tarihi, annesinin sağ olup olmadığı, kardeş sayısı) sahip olacaktır. Yardımlar en az bir yıl (12 ay) olmak üzere düzenli olarak devam edecektir.

Sınıflar Kampanyaya Nasıl Dâhil Olacaklar? Her sınıf, okul idarecilerinin bilgisi dâhilinde öğretmenleriyle birlikte “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” kampanyasına katılım kararı aldıktan sonra öğretmenleri aracılığıyla İHH’ya yetim sponsoru olmak için başvuruda bulunur.  Standart başvuru sürecindeki gibi Yetim Sponsorluk Formu elden veya online olarak doldurulur. Elden doldurulan formlar 0212 6217051 numaralı faksa ya da Büyük Karaman Cad. Taylasan Sok. No: 3 PK: 34230 Fatih/İstanbul adresine posta ile gönderilir. Sınıf içerisinde ilk 100 TL’lik bağış toplanır.

Sınıflar Kampanyaya Nasıl Dâhil Olacaklar? • Toplanan bağış İHH İnsani Yardım Vakfı’nın posta çeki hesabına veya banka hesaplarına “YETİM SPONSORLUK BAĞIŞIDIR” kaydı düşülerek ilgili öğretmen veya öğrenci adı ile yatırılır. • Yapılan ilk bağışın akabinde ilgili sınıf/okul, yetim kardeşlerinin vesikalık fotoğraflarının bulunduğu, hangi ülkede ikamet ettiği ve kaç kardeşinin olduğu gibi bilgilerini içeren Yetim Özet Bilgi Formu ile periyodik olarak bilgilendirilir. Yetim Özet Bilgi Formu ile birlikte kitapçık, broşür, animasyon filmleri, kumbara, tanıtım CD’si, çocuk dergileri vb. ürünleri içeren kampanya tanıtım kiti de okul adresine ilgili sınıf adına gönderilir. Cumhuriyet İlkokulu Rehberlik Servisi