E-DEVLET NEDİR? https://www.turkiye.gov.tr/

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MS OFFICE 2013.
Advertisements

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: “Asansör Otomasyon” tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları.
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
5510 Sayılı Kanununun 60’ıncı maddesine göre genel sağlık sigortalısı sayılanların ve bunların bakmakla yükümlü olduğu kişilerin sağlık hak sahipliği işlemleri.
2012
Satış Noktası Yönetimi
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAYIT TAKİP VE İZLEME PROGRAMI
BİLİŞİM SUÇLARI BİLİŞİM SUÇLARI.
Yaşlılık Aylığının Bağlanması İçin Nereye ve Nasıl Başvurulur?
Dijitalleşen Türkiye’de Mobil İmza
Restaurant Yönetim Sistemi
E-sendİka üyelİĞİ.
Bu menü, ILL, Katalog, Konu başlıkları, Kütüphane Yönergesi dışında kalan tüm sayfalarda aktiftir Araştırma sürecinizi kolaylaştırmak, kütüphane kaynaklarına.
E-DEVLET.
Kütüphane Web Sayfası Kullanıcı Eğitimi
İŞÇİ ARKADAŞ ARTIK SENDİKALI OLMAK ÇOK KOLAY! e-devlete-devlet şifresi T.Maden-İş Sendikalı olmak Anayasal bir haktır. Sendika üyeleri kanunların koruması.
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ DERS SEÇİMİ HAKKINDA AÇIKLAYICI BİLGİLER.
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Burcu Di ş isa ğ lam S.M.M.M.. YEN İ ARACILIK SÖZLEŞMES İ DÜZENLENEN MÜKELLEFLERE İ L İ ŞK İ N B İ LG İ G İ R İ ŞLER İ BU TEBL İĞİ N YÜRÜRLÜ Ğ E G İ RD.
Veri Güvenliğinin Sağlanması
“Akıllı devlet” Smart government, “Dijital devlet” olarak da isimlendirilen (Yanık, Değişimin Rotası ve e-Türkiye, 2002) e- devlet kavramı,devletin.
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Muhammed ALTINTAŞ Bilişim Teknolojileri Öğretmeni 2012
E-Devlet SANAL DEVLET E-devletin bilgi sağlama, sorgulama ve çevrim içi işlemleri içerdiği vurgulanır.
ATC Araç Takip Sistemleri
1. HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
BİLİŞİM SUÇLARI.
KOSGEB KREDİ FAİZ DESTEĞİ PROGRAMI
İL KOORDİNASYON UYGULAMASI
PERSONEL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
DİJİTAL VATANDAŞLIK E-DEVLET
DİJİTAL VATANDAŞLIK VE E - DEVLET
BİLGİ TOPLUMU NEDİR?.
D IJITAL V ATANDAŞLıK VE E- DEVLET U YGULAMALARı.
Bilişim Teknolojileri Dersi
D IJITAL V ATANDAŞLıK VE E- DEVLET U YGULAMALARı.
BİT’İN SOSYAL KÜLTÜREL KATKILARI
17 KASIM PAZARTESİ 1. YAZILI TARİHİ. E-DEVLET E-Devlet: Devletin vatandaşlara karşı yükümlü olduğu görev ve hizmetler ile vatandaşların devlete karşı.
Başlıca e-Devlet Uygulamaları ve e-Dönüşüm Türkiye Projesi
E-DEVLET ve DİJİTAL VATANDAŞLIK
Toplum İçin Çalışanlar
BİT’İN SOSYAL KÜLTÜREL KATKILARI
TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ Kamu Bilişim Platformu - 17
Sisteme Kendi Hesabımızla Giriş Yapabilmek İçin Giriş Butonuna Tıklanır.
E-devlet uygulamaları
 Destek sistemine hangi adresten ulaşabilirim?.  Sisteme nasıl giriş yapabilirim?  Kullanıcı bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?  Bildirimimi nasıl.
Sunum : Uzm. Hanifi POLAT. Öğrenciler aşağıdaki belgeleri hazırlar : Öğrenci Başvuru Formu (2 Adet) Öğrenci Başvuru Formu Öğrenim Protokolü (3 Adet) Öğrenim.
KÜTÜPHAN-E TÜRKİYE PROJESİ e-Devlet Uygulamaları.
KÜTÜPHAN-E TÜRKİYE PROJESİ e-Devlet Uygulamaları.
E-DEVLET Hazırlayan: EFSER YILDIRIM E-DEVLET NEDİR? E-devlet, devlet hizmetlerinin kullanıcı ihtiyaçları göz önüne alınarak elektronik ortamda,
ÖĞRENCİ İŞLERİ SIKÇA SORULAN SORULAR
BİLGİ TOPLUMU NEDİR?.
DİJİTAL VATANDAŞLIK E-DEVLET
BİLGİ TOPLUMU NEDİR?.
Web Tarayıcıları Kullanıcıların internete girmek içi kullandıkları yazılımlardır. Çıkış tarihine göre bazı web tarayıcıları : 1- Internet Explorer –
GENÇLERDE UYUM.
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Bugün ne öğreneceğiz ??? Dijital Vatandaş Nasıl Olunur?
Bugün ne öğreneceğiz ??? Dijital Vatandaş Nasıl Olunur?
E-DEVLET.
Hukuk Partner İle Neler Yapabilirsiniz İCRA YÖNETİMİ İdari Takip Uygulaması Büronuza ilişkin ilamlı ilamsız her tür icra takibinizi.
DİJİTAL VATANDAŞLIK E-DEVLET
6.1.1.A Teknolojik Ben
Dijital Vatandaşlık ve E Devlet
Kütüphaneler neler yapabilir? - III -
ÜNİVERSİTELER İÇİN WEB TABANLI MAAŞ - BORDRO PROGRAMI
Avukat Mesleki Sorumluluk Sigortası
Dijital Sağlık Platformu
Sunum transkripti:

E-DEVLET NEDİR? https://www.turkiye.gov.tr/

Elektronik devlet Yönetenlerle yönetilenler arasındaki her türlü ödev ve yükümlülüklerin karşılıklı olarak “dijital ortamda” sürekli ve güvenli bir biçimde gerçekleştirilmesi anlamına gelmektedir.

Elektronik devlet Çalışan veya emekli olmuş bir kimsenin yatırılan maaşlarındaki tüm detaylara ulaşmasını sağlar. Kendisine karşı açılmış olan bir dava olup olmadığını veya devam eden bir davanın sonucuna hemen ulaşabilir. Gençler askerlik celp sürecini seçebilir ve askerlik dönemlerini yoklayabilirler. Ayrıca SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı’nın prim sorgulamalarını yapabilir ve ödemeleri buradan öğrenebilirsiniz.

Elektronik devlet Sürücü belgesi sonuçları, sürücü belgesi kontrolleri veya adınıza yazılmış olan trafik cezalarını da e-devlet hesabınızda görebilirsiniz. E-devlet şifresiyle tüm devlet kuruluşlarına online olarak dilekçe yazabilir ve dilekçenize verilen cevaba da buradan ulaşabilirsiniz. E-Devlet şifresi sadece kendisiyle alakalı konularla da kısıtlı kalmayıp çocuklarınız hakkında da bilgi alabilmenizi sağlamaktadır. E-Devlet sayesinde çocuklarınızın e-okula işleyen notlarını takip edebilir, başarı durumunu da kontrol edebilirsiniz.

Elektronik bankacilik Elektronik bankacılık, elektronik kanallar vasıtasıyla bankacılık hizmetlerinin sağlanması demektir. İnternet bankacılığı Telefon bankacılığı ATM’ler VTM’ler

Elektronik bankaciliğin avantajlari Hızlı ve kesintisiz bankacılık işlemleri Şubeye gitmeden, sıra beklemeden kolay bankacılık Detaylı rapor ve bilgi alabilmek Çok çeşitli bankacılık ürünlerini görerek bu ürünlerden faydalanabilmek Bankacılık işlemlerini çok daha ucuza yapabilmek