GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
Advertisements

DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!
YAZICILAR Aleyna DİNÇ Hüsniye HERGÜN
+ Daha Verimli Akıllı Bir Ev
1997’den bu yana; hizmet verdiğimiz marka ve kurumların amaçlarına uygun planlamalar, somut çözümlemeler, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar sunar;
Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
İÇİNDEKİLER:  Toner dolumu nedir?  Niçin tercih edilir?  Toner dolumunda gerçek tasarruf nasıl sağlanır?  Toner dolumu niçin sadece toner dolum merkezlerinde.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
ÇİZGİ FOTOKOPİ Ofis Sistemleri Satış Ve Teknik Servis Noktası
Strateji Tasarımı İlker acar.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
1982 yılında kurulmuş olan DORÇE Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, zorlu ve uzak ortamlarda kaliteli hizmet gerektiren projelerin Mühendislik,
Uygulama sözleşmesi hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
ACİL İHTİYAÇLAR İÇİN PRATİK ÇÖZÜM
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
NEDEN DOLUM TERCİH ETMELİYİM?
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
Tanımı: Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım kurulumu, ağ sistemlerinin kurulumu, yönetimi ve ağ ortamı üzerinde yaşanabilecek sorunlar, çözüm.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
Euler Hermes: Facilitating change in trade landscape of Turkey
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNİN YENİ BOYUTLARI
Bilişim Ortağınız.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
FLEXO BASKI VE KESE KAĞIDI MAKİNELERİ
Psikolojik Danışman: Hasan KARAKIŞ.  Bilgisayar kullanımı yirminci yüzyılın özellikle son on yılında büyük bir hızla artmıştır. Bu artış, hem tüm dünyaya.
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Arıtma Cihazları Selsebil Arıtma Cihazları Su Arıtma Toptan Satış Servisi Montaj Filtre Değişimi Hizmetleri Sağlam altyapısı.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
HONDA Ürün : Motorsiklet Model : CBR 600 RR Değişiklik : Frenleri Değiştirdik. Yenilik : ABS fren sistemi getirdik.
SAĞLIK ÇALIŞANLARI: TEST İLAÇLARI. SAĞLIK ÇALIŞANLARI: TEST İLAÇLARI (13 Nisan 2015) 2 SAYI, HIZ VE KARMAŞIKLIK BÜYÜYOR Eczacılık sektörü, yeni ilaçların.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Kısa Tanıtım Aluminance Yapı Sistemleri,Yapı sektöründe Dış cephe kaplama sistemleri kolunda, Alüminyum Yapı sistemleri; Kapaklı cephe,Silikon cephe,Alüminyum.
Merkezi Uydu Sistemleri
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
Kurumsal Varlık Yönetimi Sistemi
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
Öğr.Gör.Seda AKIN GÜRDAL
Bölüm 4 Fizibilite Analizi Gerçekleştirmek ve Kazançlı Bir İş Planı Oluşturmak.
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
“innovation and future”
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
AS İKİNCİ EL EŞYA İSTANBUL AS İkinci el eşya İstanbulda kuruldu sadece burada faliyet göstermekte,
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ

Kurumunuzun dokümantasyon işlemlerine istinaden ; bizlere göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.Firmamızın tanıtımı, önermiş olduğumuz ürünlerin özellikleri ve fiyat teklifimiz ekteki sayfalarda bilgilerinize sunulmuştur. Konu ile ilgili her türlü sorularınızı cevaplamaktan memnun olacağımızı bildiri Saygılar sunarız.  MEVCUT MAKİNELERİNİZE BAKIMM ANLAŞAMALARI YAPIYORUZ  TONER DRUM YEDEK PARÇA SATIŞLARI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ  İSTENİLEN DEPARTMANLARA ÜCRETSİZ PRİNTERLAR SAĞLIYORUZ  TONER DOLUM VE MUADİL FİYAT VEREBİLİYORUZ  ANADOLU YAKASINDA VE İSTANBUL GENELİNDE KURUMSAL FİRMALAR İLE ÇALIŞMAKTAYIZ  KALİTELİ HİZMET  YERİNDE SERVİS ANLAYIŞI İLE VE BASKI KALİTESİNDEKİ RENKLİ VE SİYAH BEYAZ CIKTI KONUSUNDA PROFESYONELLİĞİMİZİ MÜŞTERİLERİMİZE SUNUYORUZ … Vedat öztaş

TARİHÇE 1995 Yılında Önsel A.Ş. nin kadrolarında çıktığımız bilişim sektörüne, 2002 yılında GENSER Büro Makinaları Teknik Servis Hizmetleri'ni kurarak, büro makinaları sektöründe faliyet göstermeye başlamıştır. Firmamız 2010 yılından itibaren GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ adı altında hizmetlerine devam etmektedir.DEVELOP FOTOKOPİ cihazlarının yetkili bayiliğini ve teknik servis hizmetlerini yürütmektedir. Ayrıca CANON marka fotokopi ve yazıcıların yetkili bayisidir. VİZYONUMUZ Müşterilerimiz çalışanlarımız tedarikçilerimiz ve rakiplerimiz tarafından sektörde en iyi ve en yenilikçi firmalardan biri olarak tanınmaktayız.Bu hedefimize ulaşabilmekteki en önemli unsur olarak ekibimizi görüyoruz.Ekibimiz olası sorunları henüz oluşmadan ortadan kaldırırken daima sonuç odaklı çalışarak gereksinimleri en doğru şekilde değerlendirir.Hizmetlerimizi daima geliştirerek her ölçekteki firmanın çalışmak isteyeceği ve sağladığımız hizmetlerden memnun kalacağı bir şirket olmaktadır.

 Fiyatlarımıza % 18 KDV dâhil değildir  Teslimat: 1 işgünü Satınalma; Nakden veya kiralık KOPYABAŞI-KİRA ; Her ayın sonunda alınan numaratöre göre kesilen faturalara istinaden yapılır.  Nakliye, montaj ve kurulum tarafımızdan bedelsiz yapılacaktır.  Ürünler kusursuz ve çalışır vaziyette teslim edilecek ve kullanıcılara gerekli  eğitim verilecektir.