Kat Hizmetleri Organizasyonu

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Mutluköy İlköğretim Okulu
Advertisements

MAİ VE SİYAH.
DENİZLİ YAŞAR SANİYE GEMİCİ ANADOLU LİSESİ
B İ L İ Ş İ M TEKNOLOJ İ LER İ DESTEKL İ MATEMAT İ K PROJELER İ MATHEMATICS PROJECTS SUPPORTED BY INFORMATION AND COMMUNICATION TECHNOLOGIES PRESENTATION.
REİS BEY ÜNİTE TANITIM SUNUMU
ÜNİTE PLANI ÖZETİ Öğrencilerin, Denizli ve çevresindeki tarihi yerleri, coğrafi özelliklerini ve bugünkü durumlarını öğrenerek; tarihi ve doğal çevrelere.
YAYA TEMASI.
Ünite Portfolyo Sunumu Zeynep Üzümcü
Günlük Plan Yrd. Doç. Dr. Cenk Akbıyık.
BAŞARIYA GİDEN YOLDA “VERİMLİ ÇALIŞMA”
Newton’un Hareket Kanunları
Eğitim Öğretimde Planlama
REHBERLİK HİZMETLERİNİN ÖRGÜTLENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
Ergül CELEP,Nursun KARAGÜL,Emel USLU, Nilüfer BEYAZIT
ÜNİTE TANITIM SUNUSU HALİL TAŞEL GÖKHAN ÖZENÇ YASİN KAYIŞ TURAN ACAR
MADDENİN HAL DEĞİŞİMİ.
Elektrik Akımı Hazırlayan: Mustafa Arbay.
MADDE VE ÖZELLİKLERİ MADDENİN 4. HALİ PLAZMA.
GARİP AKIMI (BİRİNCİ YENİ AKIMI)
WILL FUTURE TENSE ÜNİTE ÜRÜN DOSYASI ZEYNEP BEKTAŞ.
21. Yüzyıl becerileri.
Ünite Tasarım Sunusu Hazırlayan : Ebru GİRGİN.
ANADOLU MEDENİYETLERİ ÜNİTE TANITIM SUNUSU
Ünite Planı Özeti: Bu ünitede temel soru ile çevremizdeki cisimlerin disiplinler arası bağlantı kurularak öğrencilerin aklına gelebilecek her şekilde.
ÜNİTE ÜRÜN DOSYASI SUNUMU
MİLLİ EDEBİYAT HAZIRLAYANLAR  Gülcan Diribaş  Elif Er  Aylin Köseler.
SINIF YÖNETİMİ YENİ BİR DÖNEME BAŞLANGIÇ
Ünite Portfolyo Sunumu
1.DÜNYA SAVAŞI. Ünite Özeti  Bir çok dünya devletinin biraraya gelerek yaptığı 1.dünya savaşının nedenleri,savaşın ortaya çıkardığı sonuçlar incelenecek.
Ünite Portfolyö Sunumu
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ
EĞİTİM SİSTEMİ VE ÖLÇMENİN SİSTEMDEKİ YERİ
CANLILARI OLUŞTURAN TEMEL BİLEŞENLER KARBONHİDRATLAR
Hedef – İçerik Çizelgesi (Belirtke Tablosu)
Atatürk ilke ve İnkılapları Ünite Tanıtım Sunusu
KLASİK DÖNEM BESTECİLERİ
ÜNİTE ÜRÜN DOSYASI SUNUMU
İSTASYON YÖNTEMİ.
İLETİŞİM - DİL VE KÜLTÜR İLİŞKİSİ
HAVA DURUMU VE MEVSİMLER
DERS: Sosyal Bilgiler ÜNTE: Uzaktaki Arkadaşlarım SINIF: 4/A
Ünite Portfolyo Sunumu Serap Karaman
ÜNİTE PLANI MESLEKLER.
HARMANCIK 75. YIL ÇOK PROGRAMLI LİSESİ Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi 2012.
3-B Sınıfı Veli Toplantısına Hoşgeldiniz
ÜNİTE PORTFOLYO SUNUMU HAYRİYE UTKU
Eğitimde Yeni Yaklaşımlar Eğitimi
SEKRETERLİK HİZMETLERİ-I İŞ PLANI
6.SINIF 2.ÜNİTE ADRES DEFTERİM
Eğitimde Yeni Yaklaşımlar Eğitici Eğitimi
Medya ile ilişkiler Webinar-3 Kütüphan-e Türkiye Projesi Tanıtım Çalışma Grubu 23 Ekim 2014.
Kazanım 6 Yaptığı çalışmalarda yararlandığı kaynakları gösterir.
ÜNİTE TANITIM SUNUSU HAZIRLAYAN SEDEN HACISÜLEYMAN.
ÖĞRENME AMAÇLARI Pazarlama araştırma raporunun değerini anlamak (takdir etmek) Rapor yazmayı daha etkili yapmak için pazarlama araştırmacılarının.
VERİMLİ ÇALIŞMA YOLLARI
KIZ KARDEŞİM MOMMO.
OTELLERDE MUHASEBE Şenol YAZICI.
Büyük Fasulye Yarı şı Ünite Ürün Dosyası Sunumu. Ünite Özeti Büyük Fasülye Yarışı devam etmektedir! En uzun fasülyeyi yetiştirme yarışı farklı okullardaki.
BAŞARIYA GİDEN YOLDA “VERİMLİ ÇALIŞMA”. Verimli ders çalışma amaç doğrultusunda planlı ve programlı çalışmaktır. Verimli ders çalışmak sadece ders.
ÜNİTE ÜRÜN DOSYASI SUNUMU
Mutluköy İlköğretim Okulu
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ROGRAMLARI-I
FUAR ORGANİZASYONU.
Ünite Portfolyo Sunumu Penny Archer
Öğretimin Planlanması
BAŞARIYA GİDEN YOLDA “VERİMLİ ÇALIŞMA”. Verimli ders çalışma amaç doğrultusunda planlı ve programlı çalışmaktır. Verimli ders çalışmak sadece ders.
TİTAN HOTELLERİ ÇEVRE ETKİNLİKLERİ 2017
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ
BAŞARIYA GİDEN YOLDA “VERİMLİ ÇALIŞMA”
BAŞARIYA GİDEN YOLDA “VERİMLİ ÇALIŞMA”
Sunum transkripti:

Kat Hizmetleri Organizasyonu

Ünite Planı Özeti Konaklama ve Seyahat Hizmetleri 10. Sınıf öğrencileri ilk kez bu derste bilgi sahibi olacaklar, bunun için gruplar oluşturarak proje hazırlayacaklar, kazanımlarını web, basılı yayın, broşürlerle sınıf arkadaşları ile paylaşacak ve belki de meslek seçimine karar verecekler.

Temel Soru (Sorular) Otelde başkaları bana neden ihtiyaç duyar/duyacak? Ben kim/ne olacağım/olabilir miyim? Bu işi yaparak mutlu ve zengin olabilir miyim? Bu iş ne kadar zor olabilir? Bir gün kendi otelim olacak mı?

Ünite Soruları Oteli Kim yönetir? Housekeeping Müdürü kimdir? Ne iş yapar?Bir otelde yapılabilecek işler nelerdir?Yapılacak işleri kim belirliyor? Temizlik için evdekinden farklı neler yapılıyor? Her şey nasıl bu kadar temiz ve parlak oluyor? Her gün cam siliniyor mu? Bir otelde yapılabilecek en zor/eğlenceli iş nedir?

İçerik Soruları Kat Hizmetleri Departmanında Çalışma kuralları nelerdir? Kat Hizmetlerinde kullanılan araç ve gereçler nelerdir? Kat Hizmetlerinde çalışan personel kimlerdir? Kat hizmetlerinde planlı çalışmak neden önemlidir? Kat Hizmetlerinde çalışan personelin görevleri nelerdir? İş Planını kim oluşturur? Günlük Çalışma Planı nasıl hazırlanır?

21. Yüzyıl Becerileri Anlamaya yönelik doğru akıl yürütmek Çalışma hayatında orijinalite ve yaratıcılık sergilemek Konuşurken ve yazarken düşünceleri ve fikirleri açık ve etkili bir şekilde birleştirip kullanmak Kendi anlayışını ve öğrenme gereksinimlerini gözlemlemek Dürüst ve etik davranışlar sergilemek

Kazanımlar Kat hizmetleri departmanında, çalışma kuralına uygun olarak eksiksiz ön hazırlık yapabilmek. Kat hizmetleri departmanında, kullanılacak malzemeleri doğru ve eksiksiz olarak sağlamak. Kat hizmetleri departmanında, kullanılacak malzemeleri doğru ve eksiksiz olarak dağıtımını yapabilmek. Kat hizmetleri departmanında, tesise göre genel iş planı oluşturabilmek. Kat hizmetleri departmanında, uygun günlük çalışma planı hazırlayabilmek.

Öğretim (Öğrenme-Öğretme) Süreçleri Öğrenciler; Ankara’daki 4 ve 5 yıldızlı otellerin listesini webden arayacak. İletişim Bilgilerini liste halinde sınıfa sunacak. Web kaynaklarını kullanarak bir organizasyon şeması edinecek. Bir blog hazırlayacak ve tüm çalışmalarını paylaşıma açacaklar. Üst sınıftaki öğrencilerle görüşmeler yaparak departman ve yapılacak işler hakkında bilgi alacak. Uygulama otelindeki usta öğreticiler ile görüşerek her kademede hangi işlerin nasıl yapıldığını soracak, eşlik ederek gözleyecek. Notlar alıp fotoğraflar çekecek. 5 yıldızlı bir otel Housekeeping müdürü ile görüşmek için röportaj soruları tasarlayacak. 5 yıldızlı bir otel Housekeeping Müdürü ile görüşebilmek için girişimde bulunacak, randevu almaya çalışacak. Yapılan gözlem ve röportajlarını basılı, yazılı ve görsel elemanlarla sınıfla paylaşacak Kat Hizmetleri alanında iş ilanlarını araştırmak ve derlemek

Öğrenci Gereksinimlerini Ölçme

Destek Malzeme