Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

WILL FUTURE TENSE ÜNİTE ÜRÜN DOSYASI ZEYNEP BEKTAŞ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "WILL FUTURE TENSE ÜNİTE ÜRÜN DOSYASI ZEYNEP BEKTAŞ."— Sunum transkripti:

1 WILL FUTURE TENSE ÜNİTE ÜRÜN DOSYASI ZEYNEP BEKTAŞ

2 İ Ç İ NDEK İ LER AMAÇ ÜNİTE ÖZETİ TEMEL SORU ÜNİTE SORULARI İÇERİK SORULARI 21. YÜZYIL BECERİLERİ

3 AMAÇ Konunun işlenme amacı will future tense yapısının kullanımını kazandırmak ve will future tense ile going to future tense arasındaki farkları göstermek ve öğrencilerin ingilizce olarak gelecek zamanda kendilerini ifade etmelerini sağlamaktır.

4 ÜN İ TE ÖZET İ Bu konu ile öğrencilere will future tense in olumlu,olumsuz ve soru cümlelerinde kullanımı kavratılacak ve öğrencilerin will future tense ile kendilerini ifade etmeleri sağlanacaktır.

5 TEMEL SORU Eğer bir zaman makinesi icat edebilseydiniz,hangi zamana seyahat etmek isterdiniz?Neden?

6 ÜN İ TE SORULARI Gelecekle ilgili planlarınız nelerdir? Geleceğimizi her zaman planlı olarak mı yaşarız? Will future tense ile Going to future tense arasındaki farklılıklar nelerdir?

7 İ ÇER İ K SORULARI Will future tense için kullanılan zaman zarfları nelerdir? Will future tense için olumlu,olumsuz ve soru cümlesi kalıpları nelerdir? Will future tense yapısını kullanarak gelecekle ilgili hayallerinizi anlatan bir paragraf yazınız.

8 21.YÜZYIL BECER İ LER İ Kendi anlayışını ve öğrenme gereksinimlerini gözlemlemek Uzmanlaşmak üzere temel becerilerin ve/veya öğretim programının sınırlarını aşarak kendi öğrenme sınırlarını ve fırsatlarını keşfetmek, genişletmek Sistemlerarası ilişkileri anlamak Yeni ve farklı bakış açılarına açık ve uyumlu olmak

9 TEŞEKKÜRLER


"WILL FUTURE TENSE ÜNİTE ÜRÜN DOSYASI ZEYNEP BEKTAŞ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları