Kore Havayolları.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Havayolu maLİYETLERİNİN YAPISI
Advertisements

Marine Logistics Prezentasyon 2013
VAKIFBANK - DEVLET DENETİM ELEMANLARI DERNEĞİ KREDİ KARTI ÇALIŞMASI
Esnek Yan Haklar
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
BÜYÜK KOLAYLIK YIKANABİLİR KUMAŞ ETİKETLERİ !.. Janus Cares.
İSTANBUL FİNANS MERKEZİ HAZIRLAYAN MEHMET GÖKÇE. Global sermayenin akış yollarından birinin üzerine kurulan bir dağıtım merkezi olmak. Yatırımcıların.
27" All-in-One PC.
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
Www. boutiqueprincesshotel.com. Boutique Princess Hotel Genel Bilgiler Üstün hizmet anlayışı,zevkli dekorasyonu, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile.
2005 YILI MALİ SONUÇLARI İstanbul 1.Nisan.2005.
TÜBİTAK THE GRAND TARABYA HOTEL Tarabya Mh., Haydar Aliyev Caddesi, Istanbul/Istanbul Province, Turkey ATATURK AIRPORT (IST) Yesilkoy Mh.,
4/6/2017 5:24 AM FOR ENERGO 2014 ULUSLARARASI ENERJİ FUARI PRAG KASIM 2014 (Türk Havayolları ile) MURANO.
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI DIGITAL EKRAN NETWORKLERİ
PAZAR RAPORLARI_2013.
1. Bütünü ya da bir bölümü içinde hava araçların; iniş, kalkış ve yer hareketlerini gerçekleştirebilmeleri için karada veya suda oluşturulmuş, (bina,
YABANCI UÇAKLARDA GÜVENLİK DEĞERLENDİRİLMESİ
Eduplus Business World Workshops - LİDERLİK
77 CHAPTER GİRDİ VE ÇIKTI. © 2005 The McGraw-Hill Companies, Inc. All Rights Reserved. 7-2 Girdi nedir? Bilgisayar tarafından kullanılan veri ve komutlar.
Balıkesir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi Akademik Yılı Erasmus+ Programı Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği.
Geçmişi & Geleceği Birleştirmek Konferans ve Workshoplar 26 Eylül 2012 tarihinde Olympos‘da.
Karma Personel Taşıma Organizasyonu Günaydın Turizm
Autodesk Aralık Kampanyaları. Q4 Satis Kampanyalari Autodesk AutoCAD Inventor LT Suite Kampanyasi- 13 Ocak’a kadar gecerlidir (uzatildi) AutoCAD LT 2012.
GENEL UÇAK MODELLERİ HAZIRLAYAN:NEŞE BİRGÖREN -IŞIL TÜZÜN
SİVİL HAVACILIK DENETİMLERİ
TEKSTİLKENT TİCARET MERKEZİ ESENLER- İSTANBUL
Marisco 192. FİLO Havacılık Temalı Aktivite Merkezi.
Aydın’dan 07.30’da servisle İzmir’e sonra İtanbul’a gittim.198tl İzmir İstanbul gidiş-dönüş uçak bileti ücreti ödedim. 499 euro ile konaklama giriş-dönüş.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEMİ MEZUNLARI BULUŞMASI
Galaxy SII. Genel Bakış SUPER AMOLED PLUS Çift Çekirdek.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Şarkı : Pulp Fiction BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
IP Güvenlik Kamera Çözümleri Oğuz MARMARA Ürün Yönetici Yardımcısı 2014 Sinerji – Ankara ’13.
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Adriano Celentano BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
Karbon Ayak İzini Azaltmanın Yolları 1
ENGELSİZ YER HİZMETLERİ; ÖNCELİĞİMİZ MEMNUNİYETİNİZ Havaalanı ulaşımında tüm engellerin yerini konfor ve rahatlık aldı. Güvenli, rahat ve keyifli bir uçuş.
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
BS Çok Fonksiyonlu Salıncak Ana Kucağı Whimsical Wonders İki farklı kullanım şekli bulunan akıllı koltuk. Eğlenceyi artırmak için oturma ve sallanma modu!
N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
Turizm Acentesi (Uçak Seyehat Acentesi). Genel Bakış Uçak ile seyehat etmek isteyen bir yolcu olsun. Kişi uçak bileti alabilmek için önünde iki seçenek.
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
HAVAYOLU UÇUŞ PLANLAMADA UÇUŞ ROTASYON OPTİMİZASYONU
PARİS EĞİTİM GEZİSİ (18 – 22 MAYIS 2016). Gezimizin amaçları Fransız dilini ve kültürünü pratikte öğrenmek. Tarihi yapıları, müzeleri ve Paris'in simgeleri.
SIK kullanılan CÜMLELER
Sadakat Programı Avis Preferred Avis Preferred Plus
ENGELSİZ YER HİZMETLERİ; ÖNCELİĞİMİZ MEMNUNİYETİNİZ Havaalanı ulaşımında tüm engellerin yerini konfor ve rahatlık aldı. Güvenli, rahat ve keyifli bir.
seyahat deniz deniz seyahat
seyahat deniz deniz seyahat
BS Çok Fonksiyonlu Ana Kucağı Beşik Işıklı Müzikli Lagon
BS Ana Kucağı Titreşimli Jolly Safari
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Neşeli Toplar Poppin Jet İlk Uçağım
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
THY ÇALIŞMA SİSTEMİ.
Havalimanı Check-in İşlemleri
THY ÇALIŞMA SİSTEMİ-2.
THOMAS COOK-2.
Düşük Maliyetli Havayolu Taşımacılığı
Yol Aşkı – On Press-1. Yol Aşkı – On Press-1 Yol Aşkı – On Press-2.
Yol Aşkı – On Press. Yol Aşkı – On Press Yol Aşkı – On Press.
Advance Passenger Information System Peşin Yolcu Bilgilendirme Sistemi
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
OTEL, BAR-CAFE & RESTAURANT 2008 FUAR'I MART 2008
Sunum transkripti:

Kore Havayolları

Neden Kore Havayolları ?

Kore Havayolları Avantajları Kore Havayolları dünyada yaklaşık 1400 kamu ve özel firmalar ile kurumsal seyahat anlaşması yapmaktadır. Ticari seyahat anlaşması ile Kore havayolları kurumsal firmalarına ... Her firmaya özel olarak hazırlanmış, seyahat bütçesinde önemli ölçüde avantaj sağlayacak özel indirimli fiyatlar Dünyanın en iyi havalimanı seçilen ve aynı zamanda Kore havayollarının merkezi olan Incheon havalimanından Japonya, Çin, Güney Doğu Asya, Okyanus ülkelerine bağlantı Operasyon mükemmelliği ve ödüllü hizmet ayrıcalığı Kurumsal müşteri hesap takip sistemi SkyTeam üyelik ayrıcalığı

Neden Kore Havayolları ? – Uçuş Ağı Kurumsal firmalar için en iyi uçuş ağı / Günde 430 sefer… 44 ülkede 127 şehir…

Neden Kore Havayolları ? – Uçuş Ağı

Neden Kore Havayolları ? – Uçuş Ağı

Neden Kore Havayolları ? – IST / ICN ( B777/200ER )

Neden Kore Havayolları ? – IST / ICN ( B777/200ER )

Filo

Filo 155 Uçak (129 yolcu, 26 kargo) 10 Passenger 15 23 39 3 23 2 40

Korean Air A380 Where dreams are made, A dream flight begins. http://a380.koreanair.com

Upper Deck – all Prestige BUSINESS class Kosmo Suites - FIRST Class Gökyüzündeki oteliniz, A380 A380 uçuş destinasyonları New York(JFK), Los Angeles(LAX), Paris (CDG) ve Hong Kong(HKG) Upper Deck – all Prestige BUSINESS class (94 Seats, 74 pitch) Prestige Lounge Celestial Bar Prestige Lounge Duty Free Showcase First Class Lounge ECONOMY Class (301 Seats, 34 pitch) Kosmo Suites - FIRST Class (12 Suites, 83 pitch)

Where dreams are made, Korean Air A380 & Sky Shop

Neden Kore Havayolları ? – Konfor First Class Kosmo Suite – R class 200 cm uzunlugunda 70 cm genişliğinde 180 derece yatar koltuk 211 cm koltuklar arası mesefe 57 ekran LCD Kişiye özel okuma ışığı Ana kontrol ünitesi üzerinde koltukla ilgili bütün kontroller mevcuttur.

Neden Kore Havayolları ? – Konfor First Class Kosmo Sleeper – P class 200 cm uzunlugunda 54 cm genişliğinde 180 derece yatar koltuk 211 cm koltuklar arası mesefe 43 ekran LCD Kişiye özel okuma ışığı Ana kontrol ünitesi üzerinde koltukla ilgili bütün kontroller mevcuttur.

Neden Kore Havayolları ? – Konfor Prestige Sleeper Seat 54 cm genişliğinde 180 derece yatar koltuk 188 cm koltuklar arası mesefe 37 ekran LCD Kişiye özel okuma ışığı Ana kontrol ünitesi üzerinde koltukla ilgili bütün kontroller mevcuttur.

Neden Kore Havayolları ? – Konfor New Economy Seat 46 cm genişliğinde 121 derece yatar koltuk 87 cm koltuklar arası mesefe 27 ekran LCD Kişiye özel okuma ışığı Ana kontrol ünitesi üzerinde koltukla ilgili bütün kontroller mevcuttur.

Neden Kore Havayolları ? - Uçak içi eğlence 16:9 HD (yüksek çözünürlük) geniş ekran Tam dokunmatik ekran Sinema, haber, belgesel, müzik, oyun kanalları Çocuk kanalları Uçağın önünde ve altındaki iki kamera ile yolcularımız iniş ve kalkışı izleyebilmektedir.

Neden Kore Havayolları ? - Ödüllü servis Bagaj Hakkı - First Class 32kg/70lbs 3 parça, - Prestige Class 32kg/70lbs 2 parça, - Economy Class - U.S.A uçuşları : 23kg/50lbs 2 parça - Diğer uçuşlar : 23kg/50lbs 1 parça First class yolcu bagajlarını ücretsiz ambalajlama servisi Ödüllü yemek ve sarap servisi - International Catering Food Service Association tarafından 2 kez Mercury Award ödülü - 11 ülkeden 42 çeşit sarap servisi (Dom Perignon, Laurent-Perrier - Alexandra Rose 1998, Pierre Sparr Gewurztraminer 2009)

Neden Kore Havayolları ? - Incheon Havaalanı Airport Council International tarafından 9 sene (2005-2013) dünyanın en iyi hizmet veren havalimanı seçilen ve Kore havayolları merkez servis istasyonu olan INCHEON havalimanı. (Açılış 2001) Transit süresi (KE/KE) 45 dakika (KE/OAL) 70 dakika. Transit yolcular için katılım sağlayabilecekleri külterel gösteriler ve sergiler. Hızlı ve kolay geliş / gidiş ve aktarma servisi. Kore havayolları yolcularına Lounge kullanımında 40% indirim

Mil Programı

Morning Calm Premium Club SKYPASS Üyelik & Avantajlar KATEGORİ NİTELİK AVANTAJLAR Million Miler Club 1 MILYON mil sahibi üyeler Korean Air / Sky Team First Class lounge kullanma imkanı. First class check-in Extra 1 parça (32 kg) Sky Team Elite Plus üyeliği Morning Calm Premium Club 500,000 mil sahibi üyeler Korean Air / Sky Team First Class lounge kullanma imkanı Extra 1 parça (23kg) Morning Calm Club 50,000 mil sahibi üyeler Korean Air / SkyTeam , Veya 40 uçuş yapanlar 2 yılda 4 kez Lounge kullanma imkanı Exclusive check-in Sky Team Elite üyeliği

İstanbul Atatürk Havalimanı SkyTeam Lounge 90 yolcu kapasiteli First / Business lounge Business center ( Bilgisayar / Yazıcı ) 350 m2

Neden Kore Havayolları ? - ALL ABOUT YOU

İzmir ve Ege Bölge Temsilciliği Spiritual Journeys Travel http://www.koreanair.com/ İzmir ve Ege Bölge Temsilciliği Spiritual Journeys Travel 1379 (Şevket ÖZÇELİK) Sokak No:59 Güven İşhanı 8/806 Alsancak – İzmir / TURKEY Telefon : +90 232 489 78 00 (PBX) Fax :+90 232 489 78 09 7/24 :+90 532 455 40 43 http://www.sjtturkey.com/ E-mail: info@sjtturkey.com l