Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

THY ÇALIŞMA SİSTEMİ-2.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "THY ÇALIŞMA SİSTEMİ-2."— Sunum transkripti:

1 THY ÇALIŞMA SİSTEMİ-2

2 6. Code-share uçuş nedir? Bir ya da daha fazla havayolu şirketinin, anlaşmalı oldukları havayolu şirketi tarafından gerçekleştirilen uçuş için kendi uçuş kodu ve numarasını kullanarak kendi seferiymiş gibi satış yapabilmesidir.

3 7. Eğer uçuşumda bir değişiklik meydana gelirse haberdar edilecek miyim?
Uçuşunuzda değişiklik olursa bu durumdan telefon, SMS ve e-posta yoluyla haberdar edilirsiniz. Uçuş değişikliği sebebiyle gerekmesi halinde alternatifler sunulabilecektir. Konfirmasyon için ayrıca numaralı telefondan çağrı merkezimize bildirimde bulunmanız istenebilir.

4 8. Uçuşlarınızda Business ve Ekonomi kabinleri için uygulanan kapasiteler değişebiliyor mu, eğer değişebiliyorsa neye göre belirleniyor? Filomuzda değişik uçak tipleri bulunmaktadır. Bunlardan bazılarının Business ve Ekonomi kapasitesi yolcu talebine göre değiştirilebilmektedir. Ancak bazıları sabit kapasiteli olduğu için böyle bir imkan bulunmamaktadır.

5 9. Neden seferlerinizde kapasitenin üzerinde rezervasyon yapılıyor?
Havayolu şirketleri, no-show’ların (yolcunun rezervasyonunu iptal ettirmemesine rağmen uçuşa gelmemesi) etkisini azaltmak ve tüm yolculara istedikleri uçuşlarda seyahat etme imkanını sağlamak için zaman zaman koltuk kapasitesinin üzerinde rezervasyon yapabilmektedir. 

6 Türk Hava Yolları olarak onaylanmış rezervasyonu olan yolcularımızın seyahat etmelerini sağlamak için her türlü çabayı göstermemize karşın bu gibi durumlarda koltuk teminini garanti edemeyebiliyoruz. Onaylanmış rezervasyonu olduğu halde koltuk kapasitesinin üzerinde rezervasyon yapıldığı için uçakta yer temin edilemeyen dış hat yolcularımıza Türk Hava Yolları olarak tazminat ödemesi yapmaktayız

7 KAYNAK


"THY ÇALIŞMA SİSTEMİ-2." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları